Svedok - odmietnutie vypovedania
jose si troska popleteny
asi to vysvetlujem zas tak ze tomu chapem len ja
takto:
bratranec bol zbity - rozbita hlava, bol v podmienke, bol opity a zabudol na to ze ma podmienku - podal tresne oznamenie.
lenze, bitku sa da povedat, ze vyprovokoval on, lebo on prvy drgol toho co mu rozbil hlavu.
a kedze bol v podmienke, tak teraz ked ho unzaju vinnym za to ze tu bitku vyprovokoval on, tak ide do basy..
a tak je v anonymite, podmienku ma za marihuanu. proste ho chytili prehladali a nasli. asi mal toho viac
takto:
bratranec bol zbity - rozbita hlava, bol v podmienke, bol opity a zabudol na to ze ma podmienku - podal tresne oznamenie.
lenze, bitku sa da povedat, ze vyprovokoval on, lebo on prvy drgol toho co mu rozbil hlavu.
a kedze bol v podmienke, tak teraz ked ho unzaju vinnym za to ze tu bitku vyprovokoval on, tak ide do basy..
Chlape, keď sa situácia stala už pred rokom, tak je veľmi prosté povedať, že už to bolo dávno a ty sa už nepamätáš čo a ako..... K tomu, že už si vtedy vypovedal a podpisoval zápisnicu......... Výpoveď máš právo kedykoľvek odvolať, a za ďalšie povedz že vtedy si vypovedal, ale že výpoveď nebola presná, lebo si bol v strese z tej udalosti a že vlastne ani nevieš čo si to podpísal.......... Ale naťahovať to s tými PN-kami tiež nie je zlý nápad. Sa to bude stále odročovať a nakoniec sa to v tichosti zmetie zo stola a bude pokoj....
Ozaj tak ma napadlo, protistrana ma k dispozícii koľko svedkov????
Ozaj tak ma napadlo, protistrana ma k dispozícii koľko svedkov????
vypoved sa meniť môže ale pred súdom už nie, a povedať niečo také, že výpoved ktorú podpísal u vyšetrovateľa nebola presná, lebo bol v strese a nevie čo podpísoval tak to je riadna blbosť, pretože najprv podpísať, že s tým súhlasi čo povedal a potom argumentovať, že neviem čo podpisoval ved to rovno môže poprieť nos medzi očami a taktiež môžu byť voči nemu vyvodene určite dôsledkyPinhead napísal: Výpoveď máš právo kedykoľvek odvolať, a za ďalšie povedz že vtedy si vypovedal, ale že výpoveď nebola presná, lebo si bol v strese z tej udalosti a že vlastne ani nevieš čo si to podpísal