OrangePortal SMS a spojenie uctov

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

OrangePortal SMS a spojenie uctov

Príspevok od používateľa heker »

Ked posielam SMS cez OrangePortal, tak vlavo dole mam:
Váš počet voľných SMS správ je zdielaný s nasledujúcimi kontami:
*** (3)

Cize je to nazov konta a za tym pocet odoslanych SMS za tento mesiac. Zaujimalo by ma ako mozem spojit tieto konta, teda aby som cez jedno konto mohol posielat viacej SMS, kedze tam mam viacej uctov. Kde sa to da nastavit?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze to sa neda..... ja mam na orange portali 6 kont a pri kazdom mam dolu vlavo napisane ze zdielam (2) ale stale mam 60 sms... a keby sa to dalo urobit an jedno konto tak by to bola sice vyhoda.... ale to sa neda... neviem ako si to moze vydedukovat dalsie tvoje konta..... moc tomu tiez nechapem ale spojit ich nespoja... ;)
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

no jasné že sa to nedá spojiť, keďže máš všetky kontá registrované na jedno telefónne číslo - s toho oni vedia ktoré kontá majú byť zdieľané..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ale ja mam 6 kont s rozlicnymi cislami, s rozlicnymi menami, s rozlicnymi heslami....... a u kazdeho jedneho konta mi uvadza iny pocet zdielajucich kont
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

wolodo napísal:ale ja mam 6 kont s rozlicnymi cislami, s rozlicnymi menami, s rozlicnymi heslami....... a u kazdeho jedneho konta mi uvadza iny pocet zdielajucich kont
Vsak logicky. Ale heker ma tie konta regnute podla toho co napisal na to iste cislo. Ty ak mas 3 konta na 1 cislo a 4 na ine tak ti bude ukazovat pri kazdom z prvej skupiny ze ho zdielas s dalsimi 2 a pri druhej skupine ze ho zdielas s dalsimi 3.
Napísať odpoveď