omen: Moze to byt tvojim providerom a IP adresou, kedze ju pouziva vela ludi. Len tu na fore ma rovnaku IP ako ty dalsich 28 ludi. To je smola mobilneho internetu.
Na 1 pc mam 3 prehliadace webu mozilu, explorer a operu cez kazdy prehliadac som sa regol (islo to pravdepodobne koli roznym cookies) a chcem sa spytat ci na to mozu prist...
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 18:49 )
Slayter napísal:Prisli vam cez bux.to peniaze?
Ked ste mali 10 USD samozrejme.
Kamosovi prislo na Alertpay nedavno okolo 190 sk ak neveris mozem mu povedat nech sem da screen
mas na to aj papiere??dane odvadzas a podobne? ja sa len pytam,scripta mam aj ja... odkial beres ludi co ti platia za kliky na reklamy? beres polovicu,alebo kolko z jedneho kliku??
Aj ja planujem kus neskor kupit refou, dufam ze to este dsot dlhu dobu vydrzi a neskonci z nicoho nic. Inac teraz by som pockal z nakupom, zevraj prechadzaju na novy script tak im vsetko trva nenormalne dlho. Snad ked ho vymenia bude to pohode.
Stullko napísal:mas na to aj papiere??dane odvadzas a podobne? ja sa len pytam,scripta mam aj ja... odkial beres ludi co ti platia za kliky na reklamy? beres polovicu,alebo kolko z jedneho kliku??
Papiere nemam... Advertiserov tiez moc nemam
Ale dost na tom skratka zarabam
Rozmyslam ze si nato vybavim zivnostak, ale ako zatial nieje s tym ziadny problem, pravne je to v poriadku ...