SPV M700-problém

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SPV M700-problém

Príspevok od používateľa rixo »

Ahojte, mám telefón SPV M700 a dnes ráno som sa s ním normálne hral išiel pekne, nič neobvyklé a krátko pred obedom ho idem zapnúť, pozerám a nič(väčšinou tak sa stane pri vybitej baterke,no tá bola plná)tak som dal reštart, naskočila úvodná obrazovka s logom Orange a tak to aj zostalo, po asi 5 minútach sa obrazovka začala meniť na nejaké čudesné tvary(rôzne čiarky, pásiky, etc...) a tak to aj zostane a nič sa s tým nedá spraviť.Ak ho dám na nabíjačku, reštartnem, spraví to isté, len obrazovka zostane rovnaká...Nevite čo s tým?ďakujem
pOw3r
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pOw3r »

jednoznacne chybny produkt ... alebo nejaky kontakt vo vnutri hw ... ak ho mas este v zaruke chod ho reklamovat ...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

ale mám ho už takmer rok a nikdy sa mi nič podobné nestalo, ani som nič neurobil čo by malo za následok toto.okrem toho som nechcene, ale pri stláčaní tlačítok vyvodil továrenský reštart, tak som dal áno, bohužiaľ som prišiel o všetky dokumenty a čísla v zozname
pOw3r
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pOw3r »

technika nie je dokonala .... reklamuj ho alebo ho daj do servisu ... bude tam mala chyba ... ja mam tiez comp len tri mesiace a su snim same problemy :P
Napísať odpoveď