Fahrenheit
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Fahrenheit
Zdravim,
Práve som dohral túto adventúrku a moje pocity: Uplne popi*i hra...
Co vy na to ? Hrali ste to ? Aky ste mali koniec ?
Dake Info: http://sector.sk/clanok.asp?idrec=20640
Ak ste nehrali, urcite si zahrajte, uvital by som hry na tento sposob...
Práve som dohral túto adventúrku a moje pocity: Uplne popi*i hra...
Co vy na to ? Hrali ste to ? Aky ste mali koniec ?
Dake Info: http://sector.sk/clanok.asp?idrec=20640
Ak ste nehrali, urcite si zahrajte, uvital by som hry na tento sposob...
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
lekoklatik
VIP
Hral som. Dohral som. Zahram si znovu a bude zly clovek
.
Ano je to ospevovane. Je to pravom ospevovane. Odporucam viac nez dost. Je to uzasna hra. Malaktora sa jej vyrovna. Dokonaly pribeh a napady v hre su tiez velmi jedinecne. To ze grafika je zastaralejsie vobec ale vobec nieje minus. Grafika splna atmosfericke sekcie. Je to veru krasna hra. Ja som to dohral asi pred pol rokom a kceel som zalozit temu ale akosi som sa nato vykaslal pretoze zapadne prachom :-/
Ano je to ospevovane. Je to pravom ospevovane. Odporucam viac nez dost. Je to uzasna hra. Malaktora sa jej vyrovna. Dokonaly pribeh a napady v hre su tiez velmi jedinecne. To ze grafika je zastaralejsie vobec ale vobec nieje minus. Grafika splna atmosfericke sekcie. Je to veru krasna hra. Ja som to dohral asi pred pol rokom a kceel som zalozit temu ale akosi som sa nato vykaslal pretoze zapadne prachom :-/
-
lekoklatik
VIP
-
nErD. ' z
Medium Star
Ja zase v tom dome ked prisiel víchor a musel si sa uhýbať, skoro to klavesnica nevydrzala.lekoklatik napísal:jj. v tej temnej kniznici so zenskou co mala z tmy fobiu alebo ked som niektore pasaze napr korculovanie. Tam som si to par krat zopakoval
btw. ake korculovanie ? si nepamatam na nic take..
Demon - to si ma teda potesil, idem to kuknut...
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
ok uz som ho nainstaloval teda.. idem skusit.. sa tesim 
//... no tak uz som nieco cez hodinu a pol odohral.. cize ja som vrah v jednej osobe (Lucas) a v dvoch dalsich vysetrujem
dost dobre.. atmosfera je super.. a vlastne si musim davat aj pozor na to co urobim inak sa to moze cele posrat... proste ako keby som to bol ja... pribeh sa moze vyvijat roznymi smermi... dost dobra hra.. hratelnost tejto hre urcite nechyba.. a inak grafika.. absolutne som si to ani neuvedomil.. ale ma to grafiku asi ako mafia.. ale ta ma pri tejto hre vobec netrapi
//... no tak uz som nieco cez hodinu a pol odohral.. cize ja som vrah v jednej osobe (Lucas) a v dvoch dalsich vysetrujem
Len scenárista si nedával pozor, a posral to.Šu-Do napísal:a vlastne si musim davat aj pozor na to co urobim inak sa to moze cele posrat...
Fahrenheit mohla byť extrémna hra, keby ju nedosrali. Začiatok je famózny, potom je to čím ďalej horšie. Druhá polovica mi pripadá ako paródia sama na seba a scéna kde sa týpci bijú ležmo vo vzduchu je jednoducho smiešna.
Keby z tej hry vypustili tie matrixy-fantasy, vznikla by vynikajúca hra a neskončila by tak ako skončila. Tým myslím to, že zapadla pod GTA San Andreas a podobné hry, čo nemuselo byť. Ovládanie je perfektné, grafika dostačujúca, hudba je vzhľadom na atmosféru vynikajúca, no proste delo, len ten ospevovaný príbeh to ťahá k zemi.
Keď už chceli do hry dať efekty z Matrixu, stačili by také srandy ako v Max Payne II, ale nie toto, lebo z toho mi bolo na smiech. Sorry.
-
Šu-Do
Redeemer
pekne sa to rozvinulo... inak tie matrix boje sa mi pacili i ked som si ich moc nestihol pozriet kedze som musel sa hrat s klavesami a chytat spravne farby...
ale celkovo ma ta hra naozaj bavi... uz som dost daleko.. SPOILERS
nj myslel som si
dneska to dohram
ale celkovo ma ta hra naozaj bavi... uz som dost daleko.. SPOILERS
//nErD. ' zvlastne som uz zobral to indigo girl.. a stretol som Agathu a zistil som ze to ona neni... potom padla moznost odovzdat dievca alebo nie.. dal som nie... agatha sa premenila na nejaku kktinu.. cize som zistil, ze som urobil dobre ze som ju neodovzdal... prisiel som do toho metra... zistil som par veci ohladom dolezitosti toho dievcata... dalej ze Carla miluje mrtvolu (Lucas) pretoze vsak on je teraz uz vzkrieseny.. dali si trosku sexiku.. a vlastne teraz som skoncil znovu ako maly na tej militantnej zakladni...
prvy krat... vlastne par dejstiev dozadu som sa dostal az do toho hangaru... som otvoril tie dvere a chalan len tak pozeral ako keby videl ufona.. vsak aj hovoril ze tam ide zistit ci tam nejakych maju... mozno to bola ta chroma.. alebo ja nwm.. neukazali..snad sa dozviem...
aha a inak... Tylera som nechal odist na floridu s jeho Sam...
nj myslel som si
dneska to dohram
-
Šu-Do
Redeemer
jaj dpc... to mi uz ostavalo iba 20 minut cistej hry vratane tituliek zaverecnych... keby som vedel tak to uz odohram
no ale inak
moje hodnotenie hry.. 10/10.. jednoznacne popri Mafii, CoD2 MP a CoD serii, Half-Life serie, GTA serie patri tato hra u mna medzi tu naj aku som hral...
K+ pre nErD. ' z.. vdaka za zalozenie temy.. to ma prinutilo si zahrat tuto hru
no ale inak
inak... zbierajte tie karticky.. teraz som zistil ze v bonusoch si za to kupujete obrazky, videa a soundtracky..uz to ukoncovanie a vyvrcholenie hry + samotny zaver hry... cakal som vela ? mozno mi to tolko uz prerastlo cez hlavu, ze som cakal koniec ako hovado.. neviem no, ale ten koniec nebol boh vie aky... ale hru mi to neznechutilo... 20 minut oproti 10 hodinam co som to hral.. celkovy priebeh hry bol dokonaly... atmosfera, pribeh, hudba... ovladanie, grafika (urcite nemozem povedat, ze zla.. mne tam naozaj sadla)
aha inak ten koniec.. ja som mal taky ze som zlikvidoval toho tebilka v plasti a indigo girl som polozil na ten kamen.. pribehla carla a potom po 3 mesiacoch pod stromom na takej luke Lucas hovoril ze je s Carlou uz 3 mesiace.. a ze jej urobil dieta este v tom vozni.. ako som spominal vyssie tam kde sexovali.. v tom metre... hehe po 3 mesiacoch a stale mal to iste oblecene.. obviazany atd.. ale taky koniec... urobil som dieta, budeme mat dieta... vsetko je zas normalne.. ja mam super powers.. no ok...
ake ste mali konce vy ?
aha.. a inak ta chroma.. to bola len ta zelena kktina ? nj zevraj som tym bol oziareny.. to kecala moja matka.. dpc som cakal ufonov
moje hodnotenie hry.. 10/10.. jednoznacne popri Mafii, CoD2 MP a CoD serii, Half-Life serie, GTA serie patri tato hra u mna medzi tu naj aku som hral...
K+ pre nErD. ' z.. vdaka za zalozenie temy.. to ma prinutilo si zahrat tuto hru
-
lekoklatik
VIP
Tak tak, ja som to prechadzal este na notebookovej klavesnici, co bolo trocha stazenelekoklatik napísal:Mne tieto veci nekdy nerobili problem. Neviem. Proste cvik.
Ku koncu: tiez som mal ten isty (alebo velmi podobny) koniec ako Su-Do.
Inak skvela hra