2 monitory na jednom PC ... rozne prace na kazdom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

2 monitory na jednom PC ... rozne prace na kazdom

Príspevok od používateľa satelitik11 »

chcem sa opytat je neico take mozne mam dva LCD a chcel by som to tak zariadit aby na jednom mi sla trebars hra a na truhom by som videl plochu z icq skype mozila atd ?? mam grafiku 3870X2 tam su dva vystupy ale neviem ako to mam spravit aby som len nejakym pretuknutim na klavesnici sa hodil aj s myskou do druheho monitoru :( .... existuje vobec take nieco ? dakujem za pomoc
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

zapoj obidva monitory a resetni a potom v nastaveniach plochy kde sa aj rozlisenie nastavuje uz by mali byt oba
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

V nastaveniach zobrazenia si zaciarkni polozku "Rozsirit plochu aj na druhy monitor" a nastav tam rozlisenie. Budes to mat ako jednu velku plochu, teda mys tam bude behat normalne, ale len dovtedy, kym nepustis nejaku fullscreen aplikaciu (hru). Potom na druhej ploche uvidis vsetko normalne a na tej, kde si pustil hru, budes moct hrat, ale prepinanie pojde asi iba cez alt+tab.
S tymto presne skusenosti nemam, pouzival som to iba na to, ze na jednom monitore som hral a na druhom isli simpsonovci :)
//svojho casu som to tak mal na win XP a radeon X600 + BSplayer.
bol tam jednojadrovy Sempron, takze pri kvalitnejsich videach to uz spolu s hrou nestihalo synchronizovat obraz a zvuk videa, pri dvojjadre by tento problem nemal nastat :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

GothaR napísal:V nastaveniach zobrazenia si zaciarkni polozku "Rozsirit plochu aj na druhy monitor" a nastav tam rozlisenie. Budes to mat ako jednu velku plochu, teda mys tam bude behat normalne, ale len dovtedy, kym nepustis nejaku fullscreen aplikaciu (hru). Potom na druhej ploche uvidis vsetko normalne a na tej, kde si pustil hru, budes moct hrat, ale prepinanie pojde asi iba cez alt+tab.
S tymto presne skusenosti nemam, pouzival som to iba na to, ze na jednom monitore som hral a na druhom isli simpsonovci :)
no prense tak ja som to mal isty cas z recesie ako na jednom som pozeral tv a na druhom som bol na nete, no mam ati 2600pro a obcas mi to aj padlo raz som dokonca dostal bsod , mam vistu ultimate 32 bit sp1 zvlastne :roll:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

takze jeden mam velky 24" to som furt na rozlisenie 1920*1200 a druhy vedla mam 17" to je nejako 1440*na neviem kolko vid screen no vtedy som mal zapojene dva PC . no aj s tym by sa dalo daco robit ? skusal som tie nastavenia a nejako to nefachci . :( robi mi to tak ze obidve mam rovnake obrazovky :) a to nechcem double GRID hrat :)

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 22:25 )
GothaR napísal:V nastaveniach zobrazenia si zaciarkni polozku "Rozsirit plochu aj na druhy monitor" a nastav tam rozlisenie. Budes to mat ako jednu velku plochu, teda mys tam bude behat normalne, ale len dovtedy, kym nepustis nejaku fullscreen aplikaciu (hru). Potom na druhej ploche uvidis vsetko normalne a na tej, kde si pustil hru, budes moct hrat, ale prepinanie pojde asi iba cez alt+tab.
//svojho casu som to tak mal na win XP a radeon X600 + BSplayer.
bol tam jednojadrovy Sempron, takze pri kvalitnejsich videach to uz spolu s hrou nestihalo synchronizovat obraz a zvuk videa, pri dvojjadre by tento problem nemal nastat :)
no a presne o to mi ide ze nechcem to prehadzovat alt+tab - lebo ked hram GRID tak po tomto ukone a naslednemu vrateniu spat mi hra seka netusim preco :(
Prílohy
monitory.jpg
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Ozivim temu.

Ako spravim aby som mal dve obrazovky zvlast-nezavisle na sebe. Cize Mam dve mysi a dve klavesnice. Funguju. Ale mam iba jeden kurzor. Chcel by som mat dva kurzory a aby bol aj na druhom monitore ten spodny windowsovy panel, aby som mohol prepinat programy a tak. Jednoducho aby som mal v podstate dva PC.
Mam dvoj jadrovy procak a Nvidiu 9500GS.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Gepid napísal:Ozivim temu.

Ako spravim aby som mal dve obrazovky zvlast-nezavisle na sebe. Cize Mam dve mysi a dve klavesnice. Funguju. Ale mam iba jeden kurzor. Chcel by som mat dva kurzory a aby bol aj na druhom monitore ten spodny windowsovy panel, aby som mohol prepinat programy a tak. Jednoducho aby som mal v podstate dva PC.
Mam dvoj jadrovy procak a Nvidiu 9500GS.
v systeme windows neexistuje moznost mat na ploche naraz dva nezavisle od seba funkcne kurzory ,zial mozes mat len taketo riesenie
Napísať odpoveď