UFO!!!
Mne sa stal opak. Dorazil som na miesto s 30 min. skor- nikde som nezastavil ako vzdy a rychlost mam nastavenu na dialnici stale rovnaku a bola dost mala premavka- ako stale, tak neviem ako som to stihol...Linkman napísal:mne sa podobne nieco stalo isiel som autom zo Soblahova do Trencina cca 4,5 km a vyrazil som o 21.00 a na moje pekvapenie ked som dosiel po chvili domov cumim bolo 23.30. Ale cesta mi pritom tak dlho netrvala.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
JJ a skonci to ako prihoda co som pocul vcera.masterrr napísal:mne sa zas stava ze do skoly mam prist 7.45 ale pridem tam az 9.20![]()
ufo????
Chalan mal ist do skoly na 8.00, lenze prisiel az okolo deviatej. Ked sa ho ucitelka spytala, preco meska, tak poedal, ze isiel autobusom do skoly (byva kusok vedla skoly a autobus tam ani nejazdi takym smerom), tak povedal, ze zrazu vybehlo policajne auto s majakmi, zastavilo autobus a dali fukat vodicovi. Vodic nafukal nejake promile a tak museli skoro hodinu cakat na noveho sofera. Toto mu ucitelka zozrala ale ja to skor vidim na ufo ako v tvojom pripade.
Kód: Vybrať všetko
http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en-
hojko
Site Admin
Padajuca dazdova kvapka.deblasco napísal:Kód: Vybrať všetko
http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en
-
marceln
Medium Expert
necital som vsetkych 20 stran tohoto topicu ale moj nazor iny zivot existuje ale ufo nie
len okolo naseho slnka sa toci 9 planet... v mliecnej drahe - nasej galaxii- je 200 000 000 000 tykchto hviezd!!! a takychto galaxii existuju miliardy miliard miliard zoskupenyh v suerkopach a potom existuje strasne velke mnozstvo superkop takze existuje asi tak ... hmm nekonecno hviezd...
takze zivot tu urcite je ale problem je v tom ze vesmir je strasne obrovsky. a zatial najrychlejsia objavena rychlost je rychloast svetla... a iba keby ste chceli preletiet krizom nasej galaxie tak by to svetelnou rychlostou trvalo 100000 rokov
chapete svetlu by to trvalo takto dlho.,.. kym by preletelo nasu galasxiu..... samozrejme... mozno existuje rychlejsi sposob cestovania.. nieco ako cervie diery . ale-... my to zatial nedokazeme.. zatial nedokazeme letiet ani rychlostou svetla...
len okolo naseho slnka sa toci 9 planet... v mliecnej drahe - nasej galaxii- je 200 000 000 000 tykchto hviezd!!! a takychto galaxii existuju miliardy miliard miliard zoskupenyh v suerkopach a potom existuje strasne velke mnozstvo superkop takze existuje asi tak ... hmm nekonecno hviezd...
takze zivot tu urcite je ale problem je v tom ze vesmir je strasne obrovsky. a zatial najrychlejsia objavena rychlost je rychloast svetla... a iba keby ste chceli preletiet krizom nasej galaxie tak by to svetelnou rychlostou trvalo 100000 rokov
chapete svetlu by to trvalo takto dlho.,.. kym by preletelo nasu galasxiu..... samozrejme... mozno existuje rychlejsi sposob cestovania.. nieco ako cervie diery . ale-... my to zatial nedokazeme.. zatial nedokazeme letiet ani rychlostou svetla...
-
marceln
Medium Expert
rychlost svetla je najvyssia... (co poznaju ludia) netvrdim ze oni nemozu ale ak si chcete predstavovAT MIMOZEMSTANOV TAK SI RADSEJ PREDSTAVUJTE NIECO AKO HVIEZDNU BRANU A nie UFO... je to omnoho preavdepodobnejsie...drakeman napísal: Ked exituje aj inde zivot, preco by nemohli byt vyspelejsi a namohli mat plavidla ktore idu rychlostou svetla ci dokonca rychlejsie?