nokia cable connectivity driver

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tvrdas
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nokia cable connectivity driver

Príspevok od používateľa tvrdas »

po nespocetnom reinstalovani nokia PC suite a samostatneho nokia cable connectivity driver mi stale pise tu istu chybu

Kód: Vybrať všetko

Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)
skusal som aj uplne odstranenie zo systemu pomocou mazania suborov a este neviem ake utility na odinstalovanie a stale mi po pripojeni hocijakeho telefonu napise vyssie uvedenu chybu.. co mam robit? :cry:
Sheep
Addict
Addict

Re: nokia cable connectivity driver

Príspevok od používateľa Sheep »

vskusaj telefon pripojit do ineho USB portu, ale nie ten co je hned vedla lebo na jednom radici su po 2 porty
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mozno by este pomohlo nejakym registry cleanerom vycistit cely system mozno je vazne nejaky subor poskodeny a neprekopiruje sa novsim, ktovie ale nokiacky soft aj mne strasne robil problemy
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

porty som skusal menit nic nepomohlo... register som mazal tiez dokonca aj subory uzivatelov vsetko od nokie a nejde stale ale asi preinstalujem win a bude pokoj
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mal som nieco podobne, ale s pripojenim cez BT. Aj po X reinstalacii Nokia PC Suite, vzdy to iste. Nasiel som aj par navodou ako na to cez google, ale nepomohlo. Nakoniec mi padol OS (koli niecomu inemu), tak som ho musel reinstal a potom vse OK. Skus ked tak, stiahnut najnovsiu verziu PC Suite a precistiti PC CCleanerom a uvidis.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Cleaner som uz skusal nejde.. tak idem na reinstall OS :D lebo mi tu nejde absolutne nic ani NOD ani nic :D
Napísať odpoveď