konvertovanie videa - meskanie zvuku
konvertovanie videa - meskanie zvuku
No robil som z divxu dvdcko (jednorazovka do obyvacky) akurat ze mi to prehravalo zvukovu stopu o 4sekundy skor (alebo neskor) ako obraz, pekne rusivy moment... v com je chyba? konvertujem cez VSO software convert X to dvd
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja nwm.. ale ja som to pochopil tak ze ma posunuty zvuk az potom ako to skonvertuje na Vobyhojko napísal:Cez VirtuaDub posunies zvuk, otvoris video, v menu zvolis Audio - Interleaving a tam si to pousunies o 4000ms, cize o 4s. Potom pri videu zvolis Full processing mode a das ulozit.
alebo si to myslel tak ze to cele o*be tym ze ho predtym posunie dozadu a potom si ho ten converter posunie na normal ?
hopla.. uz som zabudol ze som temu vytvoril takze :
Sudo: nie je to odskrtnute
Hojko nejde mi o ten jeden film, skor mi ide o to aby sa mi neku*vil kazdy film co tak konvertujem lebo bol uz druhy co som tak konvertoval. Ja len tak ci nepotrebujem nieco niekde odfajknut, odinstalovat alebo nainstalovat..
Sudo: nie je to odskrtnute
Hojko nejde mi o ten jeden film, skor mi ide o to aby sa mi neku*vil kazdy film co tak konvertujem lebo bol uz druhy co som tak konvertoval. Ja len tak ci nepotrebujem nieco niekde odfajknut, odinstalovat alebo nainstalovat..
pomoc
cafte!
ja mam ten isty problem..tiez je to v programe Convert X to DVD...
robi mi to po prvy krat vobec...
som to skusila zaskrtnut-skonvertovat a nezaskrtnut a skonvertovat, ale furt je to to isteee (cize zvuk ide dopredu)...
-som sa chcela spytat, ze ten Super Converter mam, ale aky mam dat output format, ked chcem aby bol vysledok, ze DVD???-(ten MPEG-II)???
a daju sa tam pridat aj titulky???????
DAKUJEEEEEM!!!
ja mam ten isty problem..tiez je to v programe Convert X to DVD...
robi mi to po prvy krat vobec...
som to skusila zaskrtnut-skonvertovat a nezaskrtnut a skonvertovat, ale furt je to to isteee (cize zvuk ide dopredu)...
-som sa chcela spytat, ze ten Super Converter mam, ale aky mam dat output format, ked chcem aby bol vysledok, ze DVD???-(ten MPEG-II)???
a daju sa tam pridat aj titulky???????
DAKUJEEEEEM!!!