mam doma takyto problem dnes som zapol PC a ked mi nabehlo to Win XP tak tam dole vies co sa nacitava tak najprv to idem normalne z lava do prava ale potom to nejako primrzne a ide to taak strasne pomaly ze jeden stvorcek pomali ubudu a druhy zase pomali pribuda (vid scree) neviete co s tym je uz som preinstaloval aj WIn ... to SAFE mode sa dostanem v pohode ale normalne do WIn sa nemozem dostat prosim poradte mi . uz neviem co mam s tym robit ...ked dam posledne nastavenie Win tak mi to nabehne ale pri dalsom starte znovu tento problem
ale potom mi to vo Win mrzne
Ak tam nemas dolezite data tak jednoducha a hruba cesta je dat format disku (nie rychly) a opatovna instalacia, podla moznosti mozes skusit aj ine istalacne cd XP a ked ho mas legalne tak kluc nahodis svoj.. Mozno mas nieco pokaslane na instalacnom cd a tak ani ten reinstal nepomaha.
dam ti kus jednoduchsiu radu a asi ti to pomoze..ked ti nacitava win..tie policka tak restartuj pc a pri zapnuti ti vyhodi ponuku: Safe mode...Start Windows normally a ty daj Last good known configuration. Malo by to pomoct
guess.whoo napísal:dam ti kus jednoduchsiu radu a asi ti to pomoze..ked ti nacitava win..tie policka tak restartuj pc a pri zapnuti ti vyhodi ponuku: Safe mode...Start Windows normally a ty daj Last good known configuration. Malo by to pomoct
a co tak ked zapina pc tak stlacit F5 ??(nemusi ani restartovat nic...iba stlaci F5 a mu vyhodi tie ponuky..
no presneeee toto iste robilo aj mne...win fungoval po nainštalovaní vynikajúco možno týžden až pokial sa stalo čosi takéto..pár krát sa mi ho podarilo spustiť ale win bol straaaaaaaaaaaašne pomalý...jedine keď tak format pomôže, ale opakuje sa mi to stale
a neni nahodou pomaly ze tam mas dake programy ktore zatazuje pc??
mozno sa ti to len zda...mozno to budes mat programami ak ich tam mas vela a ktore pracuju pocas toho ked mas zapnuty pc
toto presne sa stalo kamosovi a chyba bol CPU stale tahal na 100% tak ked sa dostanete do winu tak skuste dat task manager ako ide CPU ja som to kamosovi opravil po 3 dnoch ale uz neviem jak to je smola..
Šu-Do napísal:myslim si ze je to SW vada... cize zacal by som u ovladacov..
Súhlasím problém môže byť aj tam.
guess.whoo napísal:dam ti kus jednoduchsiu radu a asi ti to pomoze..ked ti nacitava win..tie policka tak restartuj pc a pri zapnuti ti vyhodi ponuku: Safe mode...Start Windows normally a ty daj Last good known configuration. Malo by to pomoct
Ked sem uz pise zrejme tuto moznost vyskusal ona sa totiz pri boot problemoch zobrazuje aj sama odsebe. Navyse pise ze uz reinstaloval - aku predoslu znamu konfiguraciu si ma pamatat cisty system?
no pravdepodobne su to ovladace ked som ich odinstaloval vsetko funguje normalne neviem idem skusit nastalovat Vistu Sp1 mozno bude mat lepsie ovladace ako original co boli k doske