Porovnanie RAM

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
StreeT182
Amateur
Amateur

Porovnanie RAM

Príspevok od používateľa StreeT182 »

Caute myslite ze sa viac oplati kupit nejaku paradnu RAM Corsair so super casovanim a chladicom za ukor ceny alebo radsej nejaku A datu? Nie najlacnejsiu ale najaku normalnejsiu ale stale lacnejsiu ako Corsair... Lebo som pocul ze ludia dost ohovaraju lacne A daty... Dikes

Tu je link na konkretny model Corsair co sa mi pozdaval:

Kód: Vybrať všetko

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9801037
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ si nepotrpíš na značke Corsair, tak svoju funkciu by mali splniť aj tieto ramky: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10091072
Dá sa povedať, že je to ramkový bestseller.. ;)
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

Ako pise brm, tak pokial si nepotrpis na znacke, tak ti staci aj to. Ja si potrpim na znacke, tak kupujem vzdy do vsetkeho tu najlepsiu, avsak high quality RAMky s chladicmi su zvacsa pouzitelne pre pretaktovavanie.

Ako alternativu k tym A-Data by som skor odporucal v obdobnej cenovej relacii:

Kingston

alebo takisto dostat uz aj o 100,- Sk viac:

Corsair

Inak tvoj navrh je lepsi. Len som ponukal alternativy. Ak tolko mas, tak netreba setrit na kazdej korune, pokial sa nejedna o tisice. ;)
StreeT182
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa StreeT182 »

Ako peniaze by na nu aj boli ale napr ci je v tom taky rozdiel...lebo usetrene peniaze z ram mozem dat do grafickej...
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No mas tam rozdiel 400-500,- Sk. Zalezi, aku frekvenciu ti zvlada maticna. Potom by sa oplatilo kupit lacnejsiu znacku a vyssiu frekvenciu. A s grafikou ma RAM velmi spolocne ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

StreeT182 napísal:Ako peniaze by na nu aj boli ale napr ci je v tom taky rozdiel...lebo usetrene peniaze z ram mozem dat do grafickej...
RAM je co sa tyka penazi najviac precenovany komponent - v tom zmysle, ze cena stupa neumerne vyssie ako vykon, ktory za tie peniaze dostanes.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:RAM je co sa tyka penazi najviac precenovany komponent - v tom zmysle, ze cena stupa neumerne vyssie ako vykon, ktory za tie peniaze dostanes.
Jasne, ze sa da kupit aj za 5000 RAMky, ale myslim si, ze zatial sa tu v takych cenach nepohybujeme...
Napísať odpoveď