W3- Dota

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nemá ešte niekto chuť zahrať Dotu ? Keby že sa nazbierame aspoň 3v3 tak môžme niečo dať..
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jj mozme ze co ja hravam cez xpam vy asi cez hamachi hm?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

tem o dote tu bolo vela, aby som nebol OT, kedysi som to hraval, bol som do toho zazraty, potom som zistil ze to je nuda, stale o tom istom, len iny hero a skladat ine itemy, potom som narazil na WoW a to je uz uplne nieco ine tak dotu momentalne nehravam, preferujem WoW co je sice iny zaner ale pribuzny

ClicK: patrilo mne?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

skus si zahrat csko :D to je onicom hral som to 2 roky bol som dost dobry...
zahral som si dotu s cskom som skoncil a teraz only dota,wow,vegas 2
//jj wolf tebe :P
Lord_3D
Addict
Addict

ClicK: XPAM, gArenu, Hamachi > je mi uplne jedno cez čo, ako najchodnejšie riešenie mi pride XPAM..
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

okay berem cez xpam napis mi na icq mam ho v profile
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hravam uz dlho aj ked v poslednom case uz pomenej.

Myslim ze hra (alebo teda mapa) sama o sebe je to naozaj vynikajuca, od jej hrania ma ale neustale odradzaju ko*ot.

Ci uz je to kreten ktory owni a do kazdeho kto ma mensie skore husti ze je sracka, ci uz je to noob ktoreho evidentne neserie o com ta hra je a proste si beha po mape a pozera ze ako to vyzera, alebo je to zasrany 10rocny no-manner ktory nevie hrat a sprava sa tak ze keby sedel vedla mna tak mu to PC prissahambohu rozyebem o kotrbu. Pri hre sa nevytacam, chce to klud a sustredenost ale ak raz clovek hra s ko*ot (a ze je ich fakt vela) tak je to naozaj peklo.

Sem tam sa ale podari hra kedy sa nasklada tym inteligentnych ludi, line-mate nieje sebec ani kreten a ludia vedia co znamena hlasit miss. Vtedy si clovek povie ze sa mu to oplatilo, nemusi ani vyhravat, ide o to ze ta hra samotna prenho nieje frustrujuca.

Priklad hry ktora cloveka dostane do kolien mate v prilohe, blood seeker bol sice lama ale dalo sa s nim normalne komunikovat, ostatni traja boli nejaki retardovani kamarati ktori nevedeli hrat a ked som im v istej faze hry napisal len "chalani mali by ste trocha pridat lebo sam to veru nevyhram" tak som bol automaticky yebnuty ko*ot co do nich pi*uje a lama co si tr*ka mater...

Inak moj oblubeny mod je sd, vas je aky?
Mam ho rad lebo je to zlata stredna cesta medzi apckom (ktore neznasam) a arkom, aj totalny idiot si z tych troch musi vybrat aspon jedneho s ktorym to uhra a ak nie tak ostava swap.
Prílohy
WC3ScrnShot_053008_142618_01.jpg
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

obdivujem programatorov tohto modu ako neskutocnym sposobom vyladili tuto hru ktora aj po urcitom case je stale vyrovnana bez zasahu Herov,dalej treba spomenut vsetky mozne kombinacie nakupov k jednotlivym Herom podla mna to je zlozitejsie nez ŠACH :lol:
Co sa tyka mojich naj herov :Pudge,Slayer ,Tinker ale naucit sa vsetkych herov da istu namahu
:?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no a predstavte si ze sa to hrava riadne na WCG a tieto "podujatia" a su zato dobre prachy
Lord_3D
Addict
Addict

Gangy: predpokladám že tvoje "kladné" skúsenosti pochádzaju z XPAMU však ? Ešte donedávna som tam hrával, ale už ma to fakt dožralo, tak som prešiel na gArenu a mám svatý pokoj. Bez: debilov, noobov, leaverov, lagov a podobných "elementov" :)

MP4-23: stačí hrať a ono sa s nimi postupne zžiješ :)

Inak môj naj. mod je AP nakoľko rád si vyberiem čo mi "hrdlo" ráči :).
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

hravam to znova casto..ale zrejme len do casu.. chcem sa vratit k WoWku, no uvidim este kedy :)

Kazdopadne je strasne navykova ..takze chalani pozor :twisted:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

jenda z hier pri ktorych obcasne stracam nervy podobny problem ako pisal Gangy

a hravam na origo Bnet serveroch ...kedysi pradavno som hral na xpame ale lagy kvoli niaky argentincom ci brazilcanom a hlavne to ze viac ludi si zakupilo orignalku tak som bol medzi nimy aj ja....najviac ma este nasieraju leavery co to zo zaciatku poseru a potom leavnu :new01: :smt098
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lord_3D napísal:Gangy: predpokladám že tvoje "kladné" skúsenosti pochádzaju z XPAMU však ? Ešte donedávna som tam hrával, ale už ma to fakt dožralo, tak som prešiel na gArenu a mám svatý pokoj. Bez: debilov, noobov, leaverov, lagov a podobných "elementov" :)
No a ludi tam chodi kolko? Lebo viac ako na Xpame asi nenajdem, hlavne ked chcem hrat v noci :-/

Skoda ze uz aj na acko chodia kokoce, predtym to byvalo celkom fajn...
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

ked uz tu kecame o tych leaveroch tak ma napadlo ze tu hodim nieco co sa ich tyka :)

http://www.toonhaze.com/toons/leavers.html

+
http://www.toonhaze.com/toons/leavers2.html
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ClicK napísal:skus si zahrat csko :D to je onicom hral som to 2 roky bol som dost dobry...
zahral som si dotu s cskom som skoncil a teraz only dota,wow,vegas 2
//jj wolf tebe :P
tak csko som hraval, este vacsia nuda ako Dota
Lord_3D
Addict
Addict

Gangy napísal:No a ludi tam chodi kolko? Lebo viac ako na Xpame asi nenajdem, hlavne ked chcem hrat v noci :-/

Skoda ze uz aj na acko chodia kokoce, predtym to byvalo celkom fajn...
ľudí ? to by si sa čudoval: máš tam 4 SK/CZ Miestnosti, z toho toho má každá kapacitu 225 ľudí a z toho FULL sú dve skoro stále a v ostatných je tak 50-80 ľudí. :wink:
PS: v prílohe je screen, koľko je tam akuálne ľudí a to je ešte málo :)

EDIT: ešte niečo o garene !

Kód: Vybrať všetko

Garena (býv. GG Client - www.gg-game.com):

ÚVOD:
Garena (dále jen klient) je ze série programů vytvářející virtuální LAN síť. Tento klient je specifický v tom, že vytváří jakousi virtuální internetovou kavárnu, do které se mohou zapojit lidé z celého světa. Klient ovšem kromě tohoto propojení nabízí další výhody právě vhodné pro použítí v progamingovém hraní různých her.

Výhody klienta:
+ extrémě vysoká herní rychlost, minimum lagů/spiků
(Pozn.: u "špatných hostů" se opravdu nic nenadělá, ale u kvalitnějších 
připojení je plynulost hry srovnatelná s podmínkami na lokální síti)
+ vynikající odezva také mezi jednotlivými hráči (tzv. delay)
+ přepracovaný systém registrace klanů
+ GoodGameTV (GGTV) umožňující sledovat hry živě (tzv stremování nebo shoutcasty) a ukládat je pro zpětné sledování zápasů
+ Anti-cheat systém, znemožňující základní cheating
+ jednotlivé součásti klienta jsou určeny pro každou hru zvlášť 

+ díky spolupráci naší stránky a s dalšími lidmi nyní můžete využívat celkem dvě místnosti, kde se schází hráči české a slovenské národnosti (Czech and Slovakia DotA room 1/2) 

+ klient je stále aktivně vyvíjen (personalizování vaší postavy apod neherní funkce)

+ lze provozovat dualhosting (garena+hamachi, garena+battlelan, garena+battlelan+hamachi) 

+ celkem 3,5 mil hráčů
Prílohy
16:56
16:56
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

zacal som to hravat na hamachi
potom som si kupil original a hraval som na private kanali Clan DCE a popritom som hraval na GGC
potom som presiel s bratom a jeho kamaratmi na Eurobattle.net a semtam privatky na hamachi
teraz hravam hlavne Eurobattle.net a snazime sa aj trocha na GArena (byvale GGC)

hram to uz vyse 2.5 roka :) tych zmien co pamatam, niesom uplny veteran ale pustit si daku naozaj staru dotu 6.28 a podobne, slzy sa mi natiskaju do ocu :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Lord_3D napísal: MP4-23: stačí hrať a ono sa s nimi postupne zžiješ :)
ano chlapce ale to su hodiny a hodiny hrania a nie proti botom :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

MP4-23 napísal:ano chlapce ale to su hodiny a hodiny hrania a nie proti botom :wink:
a kto vraví že máš hrať proti botom :) stačia 1-2 hry denne tak rok a máš všetky skilly, itemy atp. v malíčku :)
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

MP4-23 napísal:ano chlapce ale to su hodiny a hodiny hrania a nie proti botom :wink:
mne pomahalo citat si strategie. chod na

Kód: Vybrať všetko

www.dotastrategy.com

alebo

www.dota.sk
a citaj strategie aby si mal aspon zakladne info o itemoch, co stavat atd.. a odporucam ti nastudovat si strategiu, za jedneho specifickeho hera, a potom hrat apem noob hry aby si sa do toho dostal. potom, ked zacnes ovladat jedneho hera (nejakeho lahkeho, sniper alebo traxex su mozno ti najlahsi) prejdi k dalsiemu, atd. ked ich takto prejdes vsetkych, tak budes mat jasno, ktori hrdinovia su pre teba ti najlepsi, a ktorym sa radsej budes vyhybat lebo su moc zlozity/neucinny v lategame, a podobne.
Napísať odpoveď