Oksenovane prazdne ZS vysvedcenie
Oksenovane prazdne ZS vysvedcenie
Zdravim Vas hladam preskenovane zakladoskolske vysvedcenie 2heho stupna... samozrejme nevyplnene a v dobrej kvalite kto poskytne budem velmi velmi vdacny popripade kde by som ho mohol zohnat, myslim ze v papiernictve sa neda kupit.... a urcite ma doma niekto uje*ane vysvedcenia zo skoly..
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
tak to silne pochybujem aj ja... ale nasiel som toto http://www.rksoft.sk/Archiv/Skoly/vysve ... pen_zs.fed a vo FormEdik sa to da otvorit a vytlacit uz len staci spravit to zadne pozadie a mam to vyriesene
a ja by som sa miesto toho radsej ucil a nerobil trapnosti
mas tak 7 tipujem... musis byt dobry pako ked nedavas zakladnu skolu a znizujes sa k takymto veciam ako robit si falosne vysvedcenie. alebo ti rodicia slubili bicykel a ty na neho nemas znamky?
edit: jaj a btw ked ti na to niekto pride, tak mas problem, lebo je to falsovanie uradneho dokladu. nieco ako keby si si spravil novy obciansky alebo pas
edit: jaj a btw ked ti na to niekto pride, tak mas problem, lebo je to falsovanie uradneho dokladu. nieco ako keby si si spravil novy obciansky alebo pas
tak neviem ci je to uradny dokument, ked je to nevyplnene a bez peciatky je to len tlacivo, papier ako kazdy inyKesoman napísal:Pochybujem, ze ako uradny statny dokument to kupis v sevte.
ak to chces prepisovat radsej nato zabudni, ako uz bolo spominane, jednalo by sa o vcelku zavazny trestny cin, falsovania uradneho dokumentu/alebo listiny? /
eR24, chlapec! Si myslis, ze si stiahnes obrazok a aj s vodotlacou vytlacis na svojej tlaciarni za pat korun slovenskych? Tlacivo vysvedcenia nie je az taky problem zohnat (... zabudni!), no ak sfalsujes peciatku a podpisy a pridu ti na to, byt tvojim fotrom, nalozim ti take deleske, ze si po sebe sracky budes utierat. Odporucam ti so svojim problemom porucat sa na ine forum. Adieu.
ColdRain, ades: trestnopravnu zodpovednost nerieste. Ten chlapec je pravdepodne este decko- malolety (inak si tuto temu, resp. uvodny post neviem vysvetlit).
ColdRain, ades: trestnopravnu zodpovednost nerieste. Ten chlapec je pravdepodne este decko- malolety (inak si tuto temu, resp. uvodny post neviem vysvetlit).