Batoh na 17" NB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Batoh na 17" NB

Príspevok od používateľa Curuj »

zdarec,
mam 17" notebook a potrebujem ho občas preniesť (škola). Obyčajnú tašku nechcem, lebo nie je najlahší a často sa presúvam na bicykli. Pozeral som niečo u nás v meste, ale pre 17ky nič nemajú. len na objednávku. Tak som sa rozhodol, že niečo kúpim z netu. Nejaké odporúčania nemáte? Ale musí mať trochu väčší objem, aby sa tam vošli aj knihy a vela iných vecí, ktoré so sebou vláčim :lol: thx

//cena 1500,- max 2000,- SK
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

http://www.alza.sk/SK//28849689.htm

no ale do 2000 budes mat co robit... zobral by som ten batoh Dicota za 3000.. radsej investujem trosku... ale ak s nim spadnes na biku ani batoh ta pravdepodobne nezachrani
Curuj
Addict
Addict

Na ten od Dicoty sú po nete celkom dobré ohlasy. Už som ho pozeral, ale cena ma odradila. Inak, prevážať ho budem len občas, takže pády s NB z biku sú minimálne :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ked uz sme pri tom nezda sa vam toto ako kravina? http://www.alza.sk/SK//28849690.htm
najpredavanejsi v karegorii 15.4 je 17 :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tu su tiez nejake lacnejsie, mozno by ich v nejakom lepsom obchode u vas vedeli objednat http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... tohy\17%22
mi-chau: alza... :lol:
Curuj
Addict
Addict

asi to naozaj vyzerá, že kúpim ten Dicota Bac Pac Mission XL. Predavač mi povedal, že cena by mohla byť cca 2000,- a dá sa objednať. To by sa dalo prežiť, keďže na alze ho maju o liter drahšie :) len si ho budem museť omrknúť. Náhodou nepoznáte niekoho, kto ho má?
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mno ja zase mam zaujem o HP Sport backpack(do 15,4) a jeden tipek mi odporucil tento, zevraj je velmi dobry, odolny, a zmesti sa tam toho vela. Tusim spominal, ze ho tiez ma aj do skoly. Aj ked mne osobne sa dizajnovo moc nelubi a je to do 17 a ja zhanam do 15,4. Mimochodom, keby mal niekto skusenosti s tym HP Sport backpack, tak piste piste piste,mozem byt aj SS.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

No mozno by sa ti oplatilo trosku prihodit, pretoze ak chces ozaj kvalitu, tak ti odporucam Samsonite.

Co sa tyka vakov, tasiek, kufrov, tak vsetko kupujem len Samsonite a su v tejto oblasti naozaj spicka. Ak budes dobre hladat, tak najdes aj vaky do 2000,- SK. Moj stal 2800,- a je to maximalna kvalita, uz len ked to chytis do ruky. Je to na tebe:

link rovno na vaky

Predajni je viacero po Slovensku, no najvacsia je v BA v TatraCentre.

Tip: Mnoho 17" notebookov bez problemov sedia aj do vakov pre 15". Najlepsie si je zobrat book priamo do predajne a vyskusat si ho aj s nim.

Dicota nie je zla, no na Samsonite urcite nema. Ak nemas dostatok financnych prostriedkov, tak potom druha najlepsia volba je ta Dicota.
Curuj
Addict
Addict

v blízkej buducnosti pobehám pár obchodov spolu s NB a hádam si už čosi konečne vyberiem a kúpim. ďakujem všetkým za príspevky :)
Napísať odpoveď