Zo zien Daniela Hantuchova a Julia Vakulenko.
TENIS
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
otvaram staru temu...
v poslednom case ma velmi zaujala Dominika Cibulkova a to nielen svojim vzhladom
teraz sa v Amelia Island prebojovala do svojho prveho finale na okruhoch WTA
http://sport.aktuality.sk/tenis/tenis/z ... sarapovova
vo finale si zmeria sily o 19:00 s nasadenou jednotkou Mariou Sarapovovou tak drzte vsetci palce
myslim, ze po Daniele Hantuchovej nam tu vyrasta dalsia hracka svetoveho formatu, ktorej ak sa budu vyhybat zranenia tak ma predpoklad dostat sa do top 10...ved tento rok uz porazila aj Venus Williams, co bolo pred par rokmi takmer nemozne...podla mojho nazoru ma Dominika aj lepsiu psychiku ako Hantuchova, ktora v zapasoch proti svetovej spicke dokaze malokedy zvitazit...
v kazdom pripade obidvom nasim babam zelam vela uspechov a nech nam aj nadalej robia radost
P.S. 19:00
\\takze prvy set po boji prehrala Dominika 6:7...dufam, ze sa jej podari otocit..
\\a je po srande 6:7 a 3:6, ale aj tak to je obrovsky uspech
dufam, ze si ho zopakuje napr na olympijskych hrach 
v poslednom case ma velmi zaujala Dominika Cibulkova a to nielen svojim vzhladom
http://sport.aktuality.sk/tenis/tenis/z ... sarapovova
vo finale si zmeria sily o 19:00 s nasadenou jednotkou Mariou Sarapovovou tak drzte vsetci palce
myslim, ze po Daniele Hantuchovej nam tu vyrasta dalsia hracka svetoveho formatu, ktorej ak sa budu vyhybat zranenia tak ma predpoklad dostat sa do top 10...ved tento rok uz porazila aj Venus Williams, co bolo pred par rokmi takmer nemozne...podla mojho nazoru ma Dominika aj lepsiu psychiku ako Hantuchova, ktora v zapasoch proti svetovej spicke dokaze malokedy zvitazit...
v kazdom pripade obidvom nasim babam zelam vela uspechov a nech nam aj nadalej robia radost
P.S. 19:00
\\takze prvy set po boji prehrala Dominika 6:7...dufam, ze sa jej podari otocit..
\\a je po srande 6:7 a 3:6, ale aj tak to je obrovsky uspech
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Tomasko
Guru wannabe
ako byvaly hrac a tenisovy fanusik som sledoval dnes cibulkovu, cechov aj slovakov davis cup a bol som sklamany
cibulkova prehrala
slovaci ma nebavili
cesi? hrali proti sebe moji oblubenci davidenko a berdych
a inak dominika je momentalne celkom dobra, to celkom preto lebo uz bola myslim 2x vo finale a 2x skoncila
cibulkova prehrala
slovaci ma nebavili
a inak dominika je momentalne celkom dobra, to celkom preto lebo uz bola myslim 2x vo finale a 2x skoncila
-
lukkAas
Expert
noo musim len suhlasit ak si Dominika udrzi formu je v pohode v top20 ak nie lepsie....samozrejme...Tomasko napísal:ako byvaly hrac a tenisovy fanusik som sledoval dnes cibulkovu, cechov aj slovakov davis cup a bol som sklamany
cibulkova prehrala
slovaci ma nebavili
![]()
A k David Cupu noo nasi to ma tiez nebavilo, spanielov som pozeral ti dali Nemcom paklika 4:0 aaaa Cesi mali skratka smolu podla mna by Tomas dal Davydenka
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Federer....
Najlepsi hrac podla mna je Roger Federer a hned ponom obrovsky talent Novak Djokovic.A velmi ma tesi ze je tu vela ludi ktori neznasaju Nadala.Tak sa pridavam.
Ano dominuje, ale len na antuke, to si zabudol dodat. Na inom povrchu Rogera nevie zdolat ( pardon, raz ho zdolal na tvrdom povrchu pred 2 rokmi )
Rafa bol urcite lepsi a je lepsi hrac na antuke, ale predsa len, zdolal Roger Rafu na antuke ? Ano. Zdolal Rafa Rogera na trave ? Nie. A to sa nikdy nestane
Rafa bol urcite lepsi a je lepsi hrac na antuke, ale predsa len, zdolal Roger Rafu na antuke ? Ano. Zdolal Rafa Rogera na trave ? Nie. A to sa nikdy nestane