Caute ludia.
Moj problem zacal pred troma tyzdnami ked provider daval mojho segmentu nejake BCUcko no vraj podla vyjadrenia jedneho technika to BCU nestiha a sem tam zamrza. Vraj sef otom vie no risenie od 16. Maja este neprislo.
Moje problemy su take ze mam timeouty. IE pri timeoutoch to riesi svojskym problem (stale nacitava stranku) no Firefox sa nejako stym divne vysporaduva. Ak mam timoute skoci mi vseliaka divna hlaska od Bad request, Objekt nenalezen, nacitania len fav.ico, 404 not found, error o zaparkovani domeny ze majitel stranky este nic nenahral na server, proxy error ze nerozumie poziadavke atd...
Samozrejme ak skoci nejaky takyto error a nasledne moja dalsia stranka ktoru budem chciet navstivit a bude potrebovat login doapdne to nasledne.
Priklad: Domovku mam dsl.sk a ked mi pri nacitani hodi tento error a dalsiu otvorim hojko stranku a dam login tam mi nenacita hojka ale tu predchadzajucu s errorom ze pozadovany index sa na stranke dsl.sk nenachadza. Toto bol len priklad robi to na vsetkych strankach. Nacitava ako keby z nejakej cache.
Otazka je preco Firefox hadze taketo divne hlasky. Ak by len pomaly nacitaval stranky nic by som nepisal. Mam uz z toho nervy v kybly bo vraveli mi ze som jediny z toho segmentu co sa stazuje. Skusal som na dvoch PC a na oboch rovnaky vysledok. Na mojom defaultnom som uz 2x reinstal system no bezvysledne. Aby som nezabudol i ked mam timeout tak vo Winampe radio stale ide. Ten ziadny timeout nedetekuje.
Robi to kazdu chvilku takze internet je malo pouzitelny. Ja si nato pomaly zvykam no sestra nevydrzala pritom ani 3 minuty. Co sa tyka vymeny BCU velmi to ruzovo nevidem ked sa od maja nevedia rozhybat. Rad by som pocul nejake vysvetlenie od cloveka co sa o tieto veci zaujima ci pracuje v nejakej podobnej oblasti a vie povedat co a ako bo osoby ktore to maju na starost (siet) mi vravia ze nemozu stym nic spravit.
Problem s netom, neviem rady.
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
aano to je jeden z naj sposobiu a volat na tie naj vyssie miesta, mne sa to velmi osvedcilo u T-com, som tam sedel kazdy den skoro, us som tam chodil ako na kavicku flirtovat s tymi truubkami a sedel som tam as kym sa nespojila s veducim T-com v Blave, as potom sa pohynali veci, ked som bol fakt otravnyy. :DDD
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hehe no superjohny3212 napísal:aano to je jeden z naj sposobiu a volat na tie naj vyssie miesta, mne sa to velmi osvedcilo u T-com, som tam sedel kazdy den skoro, us som tam chodil ako na kavicku flirtovat s tymi truubkami a sedel som tam as kym sa nespojila s veducim T-com v Blave, as potom sa pohynali veci, ked som bol fakt otravnyy. :DDD