nema ? slovo satan ma povod v hebrejcine - šejtan - oponent, rebel, dalsia vec to slovo ma vyznam co satyka psychiky, takisto ako aj pri ritualoch etc, ale to by si si musle precitat satansku bibliu aby si pochopil.Ujo Marky napísal:Aha takze si egoista, ktory si hovori satanista lebo je to viac stylove alebo ako? Nechapem preco ked odvrhujes vsedko co ma nieco spolocne s Bibliou a Bohom uznavas smer ktory ma nazov podla Biblickej postavy.
Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
Kód: Vybrať všetko
http://en.wikipedia.org/wiki/Satan
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer
sak ok ja netvrdim ze ne ide o symbol nie o postavu.. satan je postava aj z inych nabozenstiev nielen z krestanstva, najdes ho takmer v kazdom nabozenstve akurat pod inymi menami
:
Abaddon - (hebrejsky) ničitel
Adramelech - samarský ďábel
Ahpuch - mayský ďábel
Ahriman - mazdánský ďábel
Amon – egyptský bůh života a množeni s beraní hlavou
Apollyon - řecké synonymum pro Satana, úhlavního nepřítele
Asmodeus - hebrejský ďábel smyslnosti a přepychu, původně zvíře posledního soudu
Astaroth - fénická bohyně chlípnosti, odpovídá babylónské Ištar
Azazel - (hebrejsky) učil člověka výrobě zbraní a zavedl kosmetiku
Baalberith - kanaánský Pán úmluv, později se z něj stal ďábel
Balaam - hebrejský ďábel lakoty a chamtivosti
Bafomet - uctíván templáři, jako symbol Satana
Bast - egyptská bohyně rozkoše představovaná kočkou
Belzebub - (hebrejsky) Pán much, převzatý ze symbolismu skaraba
Behemoth – hebrejská personifikace Satana v podobě slona
Beherit – starosyrské jméno pro Satana
Bilé - keltský bůh pekla
Cimeries – jezdí na černém koni a vládne Africe
Čemoš - moabitský bůh, později ďábel
Čort – ruské jméno pro Satana, černý bůh
Dagon - filištínský mstivý ďábel moře
Damballa - hadí bůh kultu voodoo
Démogorgon - řecké jméno ďábla, které prý mělo zůstat smrtelníkům utajeno
Diabolos - (řecky) plynoucí dolů
Drakula - rumunské jméno pro ďábla
Emma-O - japonský vládce pekla
Euronymos - řecký kníže smrti
Fenriz - syn Lokiho, zobrazovaný jako vlk
Gorgo - zdrobnělina Démogoron, řeckého jména pro ďábla
Haborym - hebrejské synonymum pro Satana
Hekaté - řecká bohyně podsvětí a magie
Ištar - babylonská bohyně plodnosti
Kálí - (hindsky) Šivova dcera, bohyně uctívaná Thuggy
Kojot – indiánský ďábel
Lilith – hebrejská ďáblice, Adamova první žena, která ho naučila jak to chodí
Loki – germánský ďábel
Mammon - aramejský bůh blahobytu a zisku
Mania - etruská bohyně pekel
Mantus - etruský bůh pekel
Marduk - bůh města Babylónu
Mastema - hebrejské synonymum pro Satana
Melek Taus - jezidský ďábel
Mefistofeles – řecky ten, který se straní světla, viz Faust
Metztli - aztécká bohyně noci
Mictian - aztécký bůh smrti
Midgard - syn Lokiho, zobrazovaný jako had
Milkom - amonitský ďábel
Moloch - fénický a kanaánský ďábel
Mormo - (řecky) král ghoulů, choť Hekaté
Naamah - hebrejská ďáblice svodů
Nergal - babylónský bůh Hádu
Nihasa – indiánský ďábel
Nija - polský bůh podsvětí
O-Yama – japonské jméno pro Satana
Pan - řecký bůh smyslnosti, později zapuzen do ďáblovy říše
P1uto - řecký bůh podsvětí
Proserpina - řecká královna podsvětí
Pwcca - velšské jméno pro Satana
Rimmon - syrský ďábel, uctívaný v Damašku
Sabazios - frýžského původu, ztotožňován s Dionýsem, uctívání hada
Saitan - enošský ekvivalent Satana
Sammael - (hebrejsky) ”nenávist Boží”
Samnu - středoasijský ďábel
Sedit - indiánský ďábel
Sekhmet - egyptská bohyně pomsty
Set - egyptský ďábel
Šejtan - arabské jméno pro Satana
Šiva - (hindsky) ničitel
Tan-mo - čínská analogie ďábla, žádostivosti, touhy
Tezcatlipoca – aztécký bůh pekel
Thamuz - sumerský bůh, který byl později vypovězen do ďáblovy říše
Thoth- egyptský bůh magie
Tunrida - skandinávská ďáblice
Typhon - řecká personifikace ďábla
Yaotzin – aztécký bůh pekel
Yen-lo-Wang - čínský vládce pekel
Abaddon - (hebrejsky) ničitel
Adramelech - samarský ďábel
Ahpuch - mayský ďábel
Ahriman - mazdánský ďábel
Amon – egyptský bůh života a množeni s beraní hlavou
Apollyon - řecké synonymum pro Satana, úhlavního nepřítele
Asmodeus - hebrejský ďábel smyslnosti a přepychu, původně zvíře posledního soudu
Astaroth - fénická bohyně chlípnosti, odpovídá babylónské Ištar
Azazel - (hebrejsky) učil člověka výrobě zbraní a zavedl kosmetiku
Baalberith - kanaánský Pán úmluv, později se z něj stal ďábel
Balaam - hebrejský ďábel lakoty a chamtivosti
Bafomet - uctíván templáři, jako symbol Satana
Bast - egyptská bohyně rozkoše představovaná kočkou
Belzebub - (hebrejsky) Pán much, převzatý ze symbolismu skaraba
Behemoth – hebrejská personifikace Satana v podobě slona
Beherit – starosyrské jméno pro Satana
Bilé - keltský bůh pekla
Cimeries – jezdí na černém koni a vládne Africe
Čemoš - moabitský bůh, později ďábel
Čort – ruské jméno pro Satana, černý bůh
Dagon - filištínský mstivý ďábel moře
Damballa - hadí bůh kultu voodoo
Démogorgon - řecké jméno ďábla, které prý mělo zůstat smrtelníkům utajeno
Diabolos - (řecky) plynoucí dolů
Drakula - rumunské jméno pro ďábla
Emma-O - japonský vládce pekla
Euronymos - řecký kníže smrti
Fenriz - syn Lokiho, zobrazovaný jako vlk
Gorgo - zdrobnělina Démogoron, řeckého jména pro ďábla
Haborym - hebrejské synonymum pro Satana
Hekaté - řecká bohyně podsvětí a magie
Ištar - babylonská bohyně plodnosti
Kálí - (hindsky) Šivova dcera, bohyně uctívaná Thuggy
Kojot – indiánský ďábel
Lilith – hebrejská ďáblice, Adamova první žena, která ho naučila jak to chodí
Loki – germánský ďábel
Mammon - aramejský bůh blahobytu a zisku
Mania - etruská bohyně pekel
Mantus - etruský bůh pekel
Marduk - bůh města Babylónu
Mastema - hebrejské synonymum pro Satana
Melek Taus - jezidský ďábel
Mefistofeles – řecky ten, který se straní světla, viz Faust
Metztli - aztécká bohyně noci
Mictian - aztécký bůh smrti
Midgard - syn Lokiho, zobrazovaný jako had
Milkom - amonitský ďábel
Moloch - fénický a kanaánský ďábel
Mormo - (řecky) král ghoulů, choť Hekaté
Naamah - hebrejská ďáblice svodů
Nergal - babylónský bůh Hádu
Nihasa – indiánský ďábel
Nija - polský bůh podsvětí
O-Yama – japonské jméno pro Satana
Pan - řecký bůh smyslnosti, později zapuzen do ďáblovy říše
P1uto - řecký bůh podsvětí
Proserpina - řecká královna podsvětí
Pwcca - velšské jméno pro Satana
Rimmon - syrský ďábel, uctívaný v Damašku
Sabazios - frýžského původu, ztotožňován s Dionýsem, uctívání hada
Saitan - enošský ekvivalent Satana
Sammael - (hebrejsky) ”nenávist Boží”
Samnu - středoasijský ďábel
Sedit - indiánský ďábel
Sekhmet - egyptská bohyně pomsty
Set - egyptský ďábel
Šejtan - arabské jméno pro Satana
Šiva - (hindsky) ničitel
Tan-mo - čínská analogie ďábla, žádostivosti, touhy
Tezcatlipoca – aztécký bůh pekel
Thamuz - sumerský bůh, který byl později vypovězen do ďáblovy říše
Thoth- egyptský bůh magie
Tunrida - skandinávská ďáblice
Typhon - řecká personifikace ďábla
Yaotzin – aztécký bůh pekel
Yen-lo-Wang - čínský vládce pekel
laskavo si aspon precitaj tu LaVeyovu satanisticku bibliu...co podla teba znamena satanizmus? pudrovane postavi v satenovych ciernych ruchach co zakrutenou dykou zabijaju pannu na pentagrame? nepozeraj uz tolko tu telku prosimta, vazne ti to skodi...Ujo Marky napísal:Aha takze si egoista, ktory si hovori satanista lebo je to viac stylove alebo ako? Nechapem preco ked odvrhujes vsedko co ma nieco spolocne s Bibliou a Bohom uznavas smer ktory ma nazov podla Biblickej postavy.
-
silentasflash
Amateur
Tu jo zoznam zopár tých "backwrad masking"
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ba ... d_messages
-P.S. - pozri Pink Floyd - teda není to náhoda
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ba ... d_messages
-P.S. - pozri Pink Floyd - teda není to náhoda
Ked sa mi bude chciet precitat 600 stran nezmyselnych dristov od Madara ktory sa kamaratil s Marlinom Mansonom tak si precitam neboj.ColdRain napísal:laskavo si aspon precitaj tu LaVeyovu satanisticku bibliu...co podla teba znamena satanizmus? pudrovane postavi v satenovych ciernych ruchach co zakrutenou dykou zabijaju pannu na pentagrame? nepozeraj uz tolko tu telku prosimta, vazne ti to skodi...
A nic take som nepovedal co mi vkladas do ust, len zjaven Blackwrm opovrhuje vsedkym co ma nieco spolocne s nabozenstvom. A ako vidis gramaticku stylistiku vety jasne naznacuje ze to bolo urcene nanho a ne na "pseudosatanistov"
ved dobre ale co teda podla teba je satanizmus?Ujo Marky napísal:Ked sa mi bude chciet precitat 600 stran nezmyselnych dristov od Madara ktory sa kamaratil s Marlinom Mansonom tak si precitam neboj.
A nic take som nepovedal co mi vkladas do ust, len zjaven Blackwrm opovrhuje vsedkym co ma nieco spolocne s nabozenstvom. A ako vidis gramaticku stylistiku vety jasne naznacuje ze to bolo urcene nanho a ne na "pseudosatanistov"
Ja sa len divim tomu ze grupa egoistov ktora opovrhuje nabozenstvami, si do mena hnutia da biblicku postavu.
A tiez sa dost divim ze niekto uznava Gorgoroth, Mayham a Burzuma, ktoy je jednak nacista, vrah a idiot.
A LaVey jasne ukazal aky je "true" ked sa fotil s Mansonom a povazuje ho za kamarata, dost pochybujem ze je clovek ktory je viac trapny ako Manson. A ked vase hnutie chce byt aspon trochu seriozne je dost smutne ze sa paktuje s takymito ludmi.
Pre lepsie pochopenie:
Toto su nekonfliktny, nenamalovany "dobry" satanisti podla pana LaVeya
Vsedkym fanusikom dakujem za odvahu podpisat sa ku K- (ColdRain Ty si jasny, podpisovat sa nemusis), pospisi davam az na letisku 
A tiez sa dost divim ze niekto uznava Gorgoroth, Mayham a Burzuma, ktoy je jednak nacista, vrah a idiot.
A LaVey jasne ukazal aky je "true" ked sa fotil s Mansonom a povazuje ho za kamarata, dost pochybujem ze je clovek ktory je viac trapny ako Manson. A ked vase hnutie chce byt aspon trochu seriozne je dost smutne ze sa paktuje s takymito ludmi.
Pre lepsie pochopenie:
Toto su nekonfliktny, nenamalovany "dobry" satanisti podla pana LaVeya
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=VQuKo3SevVA&feature=relatedneviem, treba ti to este raz napisat, alebo staci odkazat na predchadzajuci post? co povazujes za satanizmus? za druhe uz ti tu vypisali mena vsetkych moznych prevteleni satana a takysto ti napisali aj to, ze satan, nie je vymyslom biblie, za dalsie, ked uz si beres do huby Lavey, tak komentuj jeho a jeho diela, nazory a filozofiu, nie jeho kamaratov a nezda sa mi, ze by som ti doteraz neargumentoval, tak ta poprosim aspon o JEDEN vecny argument, nadavat na vsetko mozne zvladne aj prvak ktory vie pisat, staci mu povedat naco ma nadavat, co sa tyka gorgorothu, mayhemu a burzuma, ktym sa nevyjadrujem, nepovazujem sa dokonca ani za satanistu, ale cital som satanisticku bibliu a vidim trosku aj do historie, zatial co tvoj najvacnejsi argument bola fotka laveya s mansonom a spomenutie biblie...Ujo Marky napísal:Ja sa len divim tomu ze grupa egoistov ktora opovrhuje nabozenstvami, si do mena hnutia da biblicku postavu.
A LaVey jasne ukazal aky je "true" ked sa fotil s Mansonom a povazuje ho za kamarata, dost pochybujem ze je clovek ktory je viac trapny ako Manson.
Vsedkym fanusikom dakujem za odvahu podpisat sa ku K- (ColdRain Ty si jasny, podpisovat sa nemusis), pospisi davam az na letisku
mansona si do huby neber manson je umelec s velkym U zato ze tebe sa nepozdava to je tvoj problem.. a co ze sa s nim kamaratil vidis v tom nejaky problem? ja sa kamaratim tiez s bodajkym myslim ze to je moja vec a nikoho ineho. po dalsie lavey nieje madar ani nema madarskych predkov .. jeho babicka bola rumunka z transylvanie. preto szandor. a dalsia vec je ze satanska biblia ma stran 300 a nie 600 a este dalsia vec je ze nikde som nepisal zeby som uznaval burzum alebo gorgoroth a mayhem
akurat som komentoval co robia na koncertoch tot vsjo.. okrem toho warg je vyje*** fasista.
a dalsi vec manson nema v svojich textoch ani stipku satanizmu a jeho hudba ani klipy s tym vobec nesuvisia tak nehapem na jakeho boha si tu postol jeho klip (ktory je apropo fest ze fajn)ja tam ziadnych ze satanistov ci co si to pisal nevidim ale okaj. vidim ze sa vyznas.
to tempus: ty si tiez z tych co si citali celu temu alebo aspon poslednych 10 prispevkov co?
a dalsi vec manson nema v svojich textoch ani stipku satanizmu a jeho hudba ani klipy s tym vobec nesuvisia tak nehapem na jakeho boha si tu postol jeho klip (ktory je apropo fest ze fajn)ja tam ziadnych ze satanistov ci co si to pisal nevidim ale okaj. vidim ze sa vyznas.
to tempus: ty si tiez z tych co si citali celu temu alebo aspon poslednych 10 prispevkov co?
Ok co mi vadi:
Hmm nebodaj maju aj oni zakazane veci:
Videli oni Boha neexistovat?
Co uz somnou som ignorant a nemam ziadne argumenty... Proste sprosty sedlak ktory nerozumie takymto dokonalym pokrokovym veciam...
Veta ktora hovori: "Rob si co chces aj ked to ublizi ostatnym, moze Ti to byt jedno, Ty si najdolezitejsi."LaVey - wikipedia napísal: "The first time I read the Protocols of the Elders of Zion, my instinctive reaction was, So what's wrong with THAT? Isn't that the way any master plan should work? Doesn't the public deserve - nay, demand - such despotism?"
Toto je len fotka:Antonko napísal: “I see nothing wrong with robbing somebody on the street.”
Jeho cenenie si ludi, ktorych povazuje podla seba za sprostych:Antonko napísal: "As far as modern music I'm all for bands doing things for the cause of Satanism: Marilyn Manson, Nine Inch Nails, the Reverend Horton Heat. I'm as supportive as I can get with these people."
Styl je styl co uz..."Creeps and assholes are just good for target practice. So many people are."
Toto neviem ako si vysvetlujes:I like classic cars, I've had some really good ones. A '66 Toronado, a black one - it's a very satanic-looking car.
Chces este?"There is a beast in man that needs to be excersised, not exorcised."
Hmm nebodaj maju aj oni zakazane veci:
Pockat myslim si ze si tak trochu protireci:The Nine Satanic Sins
1. Stupidity
2. Pretentiousness
3. Solipsism
4. Self-deceit
5. Herd Conformity
6. Lack of Perspective
7. Forgetfulness of Past Orthodoxies
8. Counterproductive Pride
9. Lack of Aesthetics
To iste zaco ja nadavam na satanistov robi tento hodnoverny satanista, takze je ignorant hej? Bol by som vedlmi zvedavy ako mi dokaze ze Boh neexistuje...“We are so inculcated with guilt that we think that weakness is a sin or that it is some crime against nature to be submissive.”
Ateizmus = Viera v to ze Box neexistuje, vychadzajuca iba z predpokladov ze Boha nikto nevidel, nepocul atd. Pytam saPeter Gilmour napísal: My real feeling is that anybody who believes in supernatural entities on some level is insane.
Zlo je iba zlo ktore je vykonane Tebe,inak Ti to moze byt jedno...Satanism begins with atheism.
Evil is whatever is harmful to you and the things you most cherish.
Now around it are two circles, one at the tip of the points of the star and one outside. In that are Hebrew characters starting at the bottom and going counter-clockwise spelling Leviathan. In Hebrew mythology, Leviathan was the great dragon of the abyss, this powerful Earth figure that even Yahweh was afraid of.
Myslim ze to uz staci...DS: Marilyn Manson is a member?
PG: Yes, he’s a member who has been given an honorary priesthood.
Co uz somnou som ignorant a nemam ziadne argumenty... Proste sprosty sedlak ktory nerozumie takymto dokonalym pokrokovym veciam...
no akoze pozri ta prva citacia.. on v biblii hovori pravy opak
ale mas doveryhodny zdroj az wikipediu.. takze tam bude asi truth.. kdeze.. vo vlastnej knihe bude mat bullshity ale vo wikipedii su jeho skutocne vyroky 
(ako sorry ale ta prva citacia je taky bullshit ze to musel do tej wikipedie napisat dajaky krestansky fanatik)
/edit prave som cekoval wikipediu a tvoje vyroky su vytrhnute ako inak z kontextu, nachadzaju sa v odstavci CONTROVERSY a je tam pisane ze vela rozlicnych zdrojov uvadza bla bla bla(samozrejme su to zdroje ako krestanske platky,y knihy knazov atd.).. ako keby si nevedel kolko mal lavey neprajnikov.. u mna sa nevykrutis..
(ako sorry ale ta prva citacia je taky bullshit ze to musel do tej wikipedie napisat dajaky krestansky fanatik)
/edit prave som cekoval wikipediu a tvoje vyroky su vytrhnute ako inak z kontextu, nachadzaju sa v odstavci CONTROVERSY a je tam pisane ze vela rozlicnych zdrojov uvadza bla bla bla(samozrejme su to zdroje ako krestanske platky,y knihy knazov atd.).. ako keby si nevedel kolko mal lavey neprajnikov.. u mna sa nevykrutis..
-
molotov356
Medium Expert
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
rossignol91
Novice
Vazeny nic proti vasim nazorom vseobecne nemam ale su to riadne kraviny co tu pisete satanisti tak jedine gorgoroth a podobny exoti ale urcite nie nirvana, zeppelin uz vonkoncom nie a ako hovori vela ludi tak ani black sabbath nie ak chcete tak tomu co tu je verte ale ked si pustitte tie nahravky znova a poriadne pocuvate tak su to spravene skece len istyx pasazi.... ale myslite si co chcete ale neverte vsetkemu co sa povie
//autoeditácia príspevku ( 12 Feb 2009, 20:48 )
Vazeny nic proti vasim nazorom vseobecne nemam ale su to riadne kraviny co tu pisete satanisti tak jedine gorgoroth a podobny exoti ale urcite nie nirvana, zeppelin uz vonkoncom nie a ako hovori vela ludi tak ani black sabbath nie ak chcete tak tomu co tu je verte ale ked si pustitte tie nahravky znova a poriadne pocuvate tak su to spravene skece len istyx pasazi.... ale myslite si co chcete ale neverte vsetkemu co sa povie....a neviem ako vas napadly tie zmluvy so satanom to su take nemozne hovadiny ze az...niaka mudra hlava zasa nieco vymyslala
//autoeditácia príspevku ( 12 Feb 2009, 20:48 )
Vazeny nic proti vasim nazorom vseobecne nemam ale su to riadne kraviny co tu pisete satanisti tak jedine gorgoroth a podobny exoti ale urcite nie nirvana, zeppelin uz vonkoncom nie a ako hovori vela ludi tak ani black sabbath nie ak chcete tak tomu co tu je verte ale ked si pustitte tie nahravky znova a poriadne pocuvate tak su to spravene skece len istyx pasazi.... ale myslite si co chcete ale neverte vsetkemu co sa povie....a neviem ako vas napadly tie zmluvy so satanom to su take nemozne hovadiny ze az...niaka mudra hlava zasa nieco vymyslala
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ozivim topic :D
No. Vidím že sa v tejto téme dlho nič neudialo, ale keďže mi na ňu vydržal bookmark vo Firefoxe tak dlho, dovolím si ju oživiť. Čo sa týka textov od zadu. Môj názor je taký že nedostanete význam keď otočíte slová vo forme písaného textu. V hudbe je vždy zmenená intonácia hlasu a niektoré slová splývyjú dohromady, iné sa zase spievajú akoby oddelene.
Existuje mnoho podvodov... alebo.. lepšie povedané vyfantazírovaných textov, ktoré bez titulkov človek "nepreloží". Iná vec je, keď otočíte hovorené slovo nejakého uznávaného človeka, a počujete tam ako by si rád zapálil marišku. Myslím si že tieto javy sú neopakovateľné a úzko súvisia z daným človekom a jeho myslním.
Sú to ale stále len teórie, ktorými sa hodlám zaoberať, keď budem vonku zo školy, finančne zabezpečený, budem dokonale ovládať angličtinu, a budem sa stráááášne nudiť
.
Len tak pre zaujímavosť.
Skúšal niekto hľadať podobné skryté odkazy v songoch ktoré niesú spievané v angličtine? (Samozrejme okrem horkýže slíže. Rzmýšľali odzadu som si otáčal už pred pár rokmi a strašne som sa na tom bavil
) Skúšal som niekoľko českých, konkrétne od J. Nohavicu (kto by mohol mať v piesňach satanistickejšie správy ako depresívny Nohavica
) Ale nenašiel som nič.
Čo ak celý efekt stojí a padá na anglickom jazyku a jeho špecifikách? Anglická slovná zásoba a gramatika je, dovolím si povedať, jedna z tých chudobnejších a tak pri istej zhode náhod to môže byť úkaz vyskytujúci sa práve v tomto jazyku.
Existuje mnoho podvodov... alebo.. lepšie povedané vyfantazírovaných textov, ktoré bez titulkov človek "nepreloží". Iná vec je, keď otočíte hovorené slovo nejakého uznávaného človeka, a počujete tam ako by si rád zapálil marišku. Myslím si že tieto javy sú neopakovateľné a úzko súvisia z daným človekom a jeho myslním.
Sú to ale stále len teórie, ktorými sa hodlám zaoberať, keď budem vonku zo školy, finančne zabezpečený, budem dokonale ovládať angličtinu, a budem sa stráááášne nudiť
Len tak pre zaujímavosť.
Skúšal niekto hľadať podobné skryté odkazy v songoch ktoré niesú spievané v angličtine? (Samozrejme okrem horkýže slíže. Rzmýšľali odzadu som si otáčal už pred pár rokmi a strašne som sa na tom bavil
Čo ak celý efekt stojí a padá na anglickom jazyku a jeho špecifikách? Anglická slovná zásoba a gramatika je, dovolím si povedať, jedna z tých chudobnejších a tak pri istej zhode náhod to môže byť úkaz vyskytujúci sa práve v tomto jazyku.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Satanistické texty majú maximálne nórske black metalové skupiny na spôsob Mayhem, Immortal a pod. Ale keď za satanistov niekto označí napr. takých Iron Maiden (ktorých bubeník je ešte k tomu kresťan), tak by mal ísť na psychiatriu. Kiss = Knights In Satan's Service (Rytieri v službách Satana)?
. WTF?A ak by sa aj texty odzadu podobali na nejaké satanistické správy, tak to tie skupiny rozhodne nemohli urobiť náročky. Veď kto môže pri skladaní vedieť, ako bude text znieť odzadu?
Človek, ktorý verí tomuto backmaskingu a tomu, že tam skupiny dávajú satanistické odkazy, patrí na psychiatriu.
Človek, ktorý verí tomuto backmaskingu a tomu, že tam skupiny dávajú satanistické odkazy, patrí na psychiatriu.