povedala by som, ze vacsi problem je, ze ludia ako ty, volia slotu a podobne politicke individua. mozno raz pochopis, aj ked pochybujem.kali520 napísal:Robite problem s tym ze vacsina zvas voli SMK.
Jan Slota
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
S tými debilnými myšlienkami začínajú najmä madari žijúci v Madarsku, tunajšia madarská menšina je zatiaľ spokojná tak ako to jeRobbie42 napísal:Toto je smiešne čo píšete, už bez urážky, sledovať ako ste presvedčený o svojej pravde, že autonómia a neviem čo. Na to vám poviem toľko, že tiež som maďarskej národnosti... Tak kolko mám známych maďarov? Viac než dosť, ktorých aj poznám a reči o autonómii sú proste neopodstatnené, nevravím, že to neexistuje, ale chvála bohu doba už pokročila a takéto debilné myšlienky nenájdu plodný základ.
To by ste museli však vymazať dejiny...nehovorím že Vás budeme nenávidieť, ale určite nemôžte dúfať o niake nadštandartné vzťahy...(samozrejme medzi krajinami)Treba ešte pár generácií, kým sa ľudia povznesú nad všetko, čo sa medzi národmi udialo a už sa k*rva spamätajú
A v čom je lepšia SMK ako dalšia etnická strana? Ludia nevolia Slotu, ale SNS, vodcovia sa menia, strana zostáva...heelie napísal:povedala by som, ze vacsi problem je, ze ludia ako ty, volia slotu a podobne politicke individua. mozno raz pochopis, aj ked pochybujem.
Staci si len zbezne prebehnut temu Madari nas zachrania!, ktoru svojho casu zalozil nas niekdajsi guru Les a aj priemerne inteligentnemu cloveku by malo byt okamzite jasne, z coho pramenia preferencie SNS, o.i. Politiky SMK a SNS sa navzajom jednoducho potrebuju. Pritom vacsina obyvatelstva na zmiesane obyvanych uzemiach medzi sebou nema ziadne problemy.
PS: Poniektori z uzivatelov akoby miestami zabudali na skutocnost, ze SMK je strana zalozena na etnickom principe...
PS: Poniektori z uzivatelov akoby miestami zabudali na skutocnost, ze SMK je strana zalozena na etnickom principe...
Slota by neexistoval, keby nebola SMK. On nema ziadny iny politicky program, ako protimadarske utoky.
Nechapem, ako ho mozete obhajovat, po tom vsetkom, co povystrajal.
Co sa tyka autonomie, o tej stale rozpravaju len politici. Obycajnym ludom, ktori ziju na zmiesanych uzemiach je to maximalne jedno. A teraz, ked sme aj my aj Madarsko v EU, je to jedno dvojnasobne.
To ze madari, ktori tu ziju cely zivot nevedia po slovensky, je ich problem. Neviem preco vas to trapi. Oni maju problem sa dohovorit, prípadne zamestnat na Slovensku.
Nechapem, ako ho mozete obhajovat, po tom vsetkom, co povystrajal.
Co sa tyka autonomie, o tej stale rozpravaju len politici. Obycajnym ludom, ktori ziju na zmiesanych uzemiach je to maximalne jedno. A teraz, ked sme aj my aj Madarsko v EU, je to jedno dvojnasobne.
To ze madari, ktori tu ziju cely zivot nevedia po slovensky, je ich problem. Neviem preco vas to trapi. Oni maju problem sa dohovorit, prípadne zamestnat na Slovensku.
to si pis, ze ma to trapi. to co je za pristup, ze je to ich vec???? statny jazyk by mal ovladat kazdy jeden obcan. cudzinec ked ziada o nase obcianstvo a neovlada jazyk aspon v zakladnom rozsahu, smola. na juznom slovensku je vela takych spoluobcanov, ktori po slovensky nerozumeju vobec. je to hanba! preto suhlasim s tym, aby bola aj na skolach s madarskym vyucovacim jazykom povinna slovencina. konecne!igrania napísal:To ze madari, ktori tu ziju cely zivot nevedia po slovensky, je ich problem. Neviem preco vas to trapi. Oni maju problem sa dohovorit, prípadne zamestnat na Slovensku.
edit:
koho je to vec? nas vsetkych! vsetkych, ktori sa tomuto choremu stavu doteraz prizerali. ktorym nie je jedno, ze po prichode na juzne slovensko nam tamojsi nerozumeju. ked im umoznime, aby nemuseli vediet po slovensky ani to minimum ako ziadatelia o slovenske obcianstvo, tak nebudu vediet. ked im umoznime, aby mali aj uzemnu autonomiu, tak budu mat aj uzemnu autonomiu. dalo by sa takto pokracovat.
a truba je tvoj tata madarsky. neurazaj a pod si to vydiskutovat na forum ty srac. alebo ako je to? ako sa do hory vola..
ale podla noveho statneho skolskeho programu budu na narodnostnych skolach rovnake pocty hodin slovenciny aj materinskeho jazyka. to doteraz nebolo. o com bude prax nech riesia skolske inspekcie. je hanba, ze na juznom slovensku sa najdu mladi ludia, ktori po slovensky ani neceknu. pred niekolkymi mesiacmi bola o tom reportaz v tv. akurat som sa vtedy dobre nasral ako teraz.heelie napísal:ved na skolach s vyucovacim jazykom madarskym sa slovenicna uci..
problem je akurat ten, ze napriklad aj ja som mala na skole nemcinu a neviem z nej vlastne nic
igrania: blbost. vies si predstavit, ze by si take nieco povedali napriklad vo francuzsku? by im tam ti cudzinci prerastli cez hlavu uz uplne. takto aspon pekne ovladaju francuzstinu. ziadne take, ze prides na urad a tam s tebou hovoria napriklad arabstinou. ber to ako priklad. ked budeme madarskym spoluobcanom na slovensku vytvarat podmienky aby nemuseli hovorit po slovensky, tak po slovensky hovorit nebudu. odchodom smk do opozicie takato politika dufam na dlho skoncila.
a nevykladaj mi tu hovadiny, ako ta to pred par rokmi rozculovalo
a nevykladaj mi tu hovadiny, ako ta to pred par rokmi rozculovalo
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
No a je to vysvetlené..„Pri posudzovaní a vyhodnocovaní projektov nerozhoduje niekoho rodisko ani to, kto odkiaľ je, ale kvalita projektu,“ povedal hovorca ministerstva Miroslav Bátovský.
mastermind sa už aj na mne vybúrilDizzy napísal:edit:"a koho vec je ze nevedia po slovensky? tvoja? heh truba mastermind"
koho je to vec? nas vsetkych! vsetkych, ktori sa tomuto choremu stavu doteraz prizerali. ktorym nie je jedno, ze po prichode na juzne slovensko nam tamojsi nerozumeju. ked im umoznime, aby nemuseli vediet po slovensky ani to minimum ako ziadatelia o slovenske obcianstvo, tak nebudu vediet. ked im umoznime, aby mali aj uzemnu autonomiu, tak budu mat aj uzemnu autonomiu. dalo by sa takto pokracovat.
a truba je tvoj tata madarsky. neurazaj a pod si to vydiskutovat na forum ty srac. alebo ako je to? ako sa do hory vola..