V Crysis Warhead si hráči navléknou nanooblek seržanta Sykese, jedné z předních postav z Crysis, známého též pod přezdívkou ‚Psycho‘. V paralelním příběhu Psycha, jenž je ve srovnání se svým parťákem z Delta Force Nomádem mnohem impulzivnější a agresivnější, odhalíme na pozadí událostí původní hry, že život na druhé straně ostrova je ještě zběsilejší a výbušnější, než si vůbec lze představit. Naštěstí je Psychův nanooblek stejně účinný. Proti nepřátelům bude bojovat nejen mocnějším arzenálem plně modifikovatelných zbraní, ale také v nových vozidlech. Tak bude mít vše, co potřebuje k zvládnutí jakékoli situace. Kromě této nové vzrušující kampaně pro jednoho hráče obsáhne Crysis Warhead i inovovaný multiplayer.
Som zvedavy - kedze to vyvija ine studio, tiez sa povodny Crysis este nestihol poriadne zahriat na sucasnych PC a uz robia toto pokracovanie - dufam, ze engine bude lepsie vyladeny atd.
rochedo napísal:Som zvedavy - kedze to vyvija ine studio, tiez sa povodny Crysis este nestihol poriadne zahriat na sucasnych PC a uz robia toto pokracovanie - dufam, ze engine bude lepsie vyladeny atd.
som sa akosi nedocital co to vlastne je, to je samostatna hra(pokracovanie), datadisk alebo konverzia na konzoly ??
Je to PC exkluzivne - ziadny port na konzoly a je to pokracovanie cize prezijes povodny pribeh len s inou postavou - Psycho bol na druhej casti ostrova kym Nomad chodil hore dole
rochedo napísal:Je to PC exkluzivne - ziadny port na konzoly a je to pokracovanie cize prezijes povodny pribeh len s inou postavou - Psycho bol na druhej casti ostrova kym Nomad chodil hore dole
jj uz som sa docital:
Warhead bude opět čistě PC exkluzivní záležitostí a nabídne totiž paralelní příběh k původní hře
takze to bude vlastne "dvojka" ? engine rovnaky, ako crysis, takte grafika sa vylepsi asi len trosku... hmm som velmi zvedavy na blizsie info, zase nemozu tam byt uplne ine zbrane, vseliake ine high tech vecicky co v crysis neboli...
kazdopadne to bude pecka
//crytek uz asi stve ze hraci mozu hravat crysis na very(ultra) high, tak treba zase nieco spravit aby sa pol roka nehravalo na max detailoch dufam ze aspon GTX 280 to utiahne
AXO napísal://crytek uz asi stve ze hraci mozu hravat crysis na very(ultra) high, tak treba zase nieco spravit aby sa pol roka nehravalo na max detailoch dufam ze aspon GTX 280 to utiahne
AXO napísal:ved sami povedali "sme tu na to, aby sme posuvali laťku"
Ale v grafike je to uplne zbytocne. Grafika sa presti vzdy. Fahrenheit je graficky za opicami ale kazdy kto hru hral a ma zmysel pre pribeh na tu hru nezabudne. Avsak v Crysise sa da skutocne bavit len o grafike a to nieje prevrat. A to ma mrzi. Avsak medzi FPS je to celkom zaujimava hra. Uznavam. Na pokracovanie sa netesim ale rad si zahram.
na Crysis som sa hrozne tešil,ale po zahratí som to hodnotil len ako slabší priemer,grafické spracovanie bolo prekrásne,ale inak nič viac.
No a Crysis Warhead už ani vôbec nesledujem,bude to zas také,ako je v dnešnej dobe zvykom,splácané rýchlo- pokračovanie,teda iba datadisk za plnú cenu.
Sami uznajte,že Crysis a aj jeho budúce pokračovanie si vydobíva obdiv iba vdaka HW náročnosti a to je trápne.
xJEDIKNIGHTx napísal:na Crysis som sa hrozne tešil,ale po zahratí som to hodnotil len ako slabší priemer,grafické spracovanie bolo prekrásne,ale inak nič viac.
No a Crysis Warhead už ani vôbec nesledujem,bude to zas také,ako je v dnešnej dobe zvykom,splácané rýchlo- pokračovanie,teda iba datadisk za plnú cenu.
Sami uznajte,že Crysis a aj jeho budúce pokračovanie si vydobíva obdiv iba vdaka HW náročnosti a to je trápne.