Vdaka.
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2008, 20:32 )
Este sa chcem spytat aky silny je force feedback - mam stol so zasuvkami a mam tam vselico. Ked len polozim gamepad s vibraciami na stol, je to dost hlucne, tak neviem ake zvuky a vibracie sposobi force feedback. Mate s tym niekto skusenosti? Najlepsie s DFP, MOMO, G25, alebo inym, len nie s vibracnym feedbackom, to je nieco ine. Nebude mi cely stol tak vibrovat ze nebudem moct force feedback ani pouzivat?
Aky volant kupit
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chlapci ahojte
Pozerám že som sem písal riadne blbosti ale nevadí, G25 som už kúpil dávno, hrá sa na ňom perfektne, bodaj by nie za také peniaze, ale bol som spokojný že som ho mal a že som počkal kým našetrím toľko, no raz jednu peknú noc jak som pomaly zaspával volant sám od seba zatočil do jednej strany a keď som ho vytočil naspäť tak stále sa otáčal do jednej strany a držal tam...zrazu prsk, malý obláčik dymu a smrad zhoretej súčiastky, otvoril som na druhý deň volant a vidím zhoretú súčiastku...Vravím si pre seba, že šak to dám opraviť, do mesiaca, dvoch to budem mať s5...Píšem na hojko, žiadna odozva, po dlhej dobe nejaký náznak ale to nič, tak som nakoniec nejak našiel číslo na ČR-SR logitech centrálu a panáčik za mikrofónom mi povedal, že oni plošné spoje neopravujú a jediné čo môže je dať mi zľavu na nový volant (:D:D:D aké milé...), zase dlho nič a potom som našiel českú "pobočku" logitech a tam som to poslal s tým, že som napísal že som to JA otvoril a JA som to rozobral a chcem aby to opravili a o mesiac mi došiel volant, že zariadenie nepodlieha záruke:D
Takže ak chcete radu, G25 je fakt najlepší volant ak nepočítam gotharovu príšeru za "pouhých" --2000,-€. Je super, 900°, radička, spojka, to je už jak auto, fakt to stojí za to, ALE ak sa vám doje*** plošák a obzvlášť nejaká súčiastka čo sa nedá zohnať jak tá moja, tak ste s prepáčením v pi*i, môžete si jedine kúpiť nový alebo si trieskať hlavu o stôl ako dokonale má značka Logitech vyriešený servis ich výrobkov...
Takže ak chcete radu, G25 je fakt najlepší volant ak nepočítam gotharovu príšeru za "pouhých" --2000,-€. Je super, 900°, radička, spojka, to je už jak auto, fakt to stojí za to, ALE ak sa vám doje*** plošák a obzvlášť nejaká súčiastka čo sa nedá zohnať jak tá moja, tak ste s prepáčením v pi*i, môžete si jedine kúpiť nový alebo si trieskať hlavu o stôl ako dokonale má značka Logitech vyriešený servis ich výrobkov...