Gitarovy efekt na rock

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Vesper napísal:Tak ono podstata je lampový koniec, takže aj keď multiefekt zapojíš do kvalitnej lampy tak to dá celkom slušný výsledok
Lampový koniec môže ale i nemusí dotvárať výsledný zvuk skreslením. Podotýkam, že aby skresľoval, musí byť poriadne vyhúlený :smt009 .

Ja by som odporúčal nejakú lampovú overdrive škatuľku :) .
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Vesper napísal:Veď hej, ale toto je vhodné na tvrdšie žánre, lebo keď riadne nabudíš lampu aj preamp tak výsledný zvuk je dosť skreslený, čo je na niektoré štýly nevyhovujúce.
ved ano to je pravda, to s vybudenim to bola len vsuvka c sa mojho vkusu tyka, ale pochopitelne aj externe nebudeny lampac je zvukova spicka
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a potom pride dan donegan a povie ze lampy su pre amaterov a vyhodi si tranzistor na plece a ide :lol: ... vec chuti
ColdRain
Addict
Addict

SRneC napísal:a potom pride dan donegan a povie ze lampy su pre amaterov a vyhodi si tranzistor na plece a ide :lol: ... vec chuti
tak pochopitelne, umenie ako take je vec chuti, neda sa povedat co je dobre a co nie, z mojej strany to bolo myslene tak, ze drviva vacsina gitaristov preferuje prave to co poskytuju lampy a po fyzikalnej stranke je zvuk produkovany lampami ovela prijemnejsi ludskemu uchu, co vsak samozrejme neznamena ze ked niekto hra na trandak hra zle, vid taky Dimebag, ide o to vediet posudit co chceme, vacsina spickovych gitaristov co hra na trandaky by mohlo mat ktorukolvek lampovu zostavu ktoru by chceli a uz hrali na mnohych veciach a vedia preco si vybrali to co si vybrali...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tak akože ja keby som mal peniaze tak si tiež vyberem nejakú lampu :)
Inak teraz ma tak napadlo ten, že aj Prosound (Excellent) robí dosť dobré efekty za ľudové ceny takže aj tam by sa dalo vybrať. :arrow: http://gerhat.com/
ColdRain
Addict
Addict

Vesper napísal:Tak akože ja keby som mal peniaze tak si tiež vyberem nejakú lampu :)
Inak teraz ma tak napadlo ten, že aj Prosound (Excellent) robí dosť dobré efekty za ľudové ceny takže aj tam by sa dalo vybrať. :arrow: http://gerhat.com/
od prosounda mam tubedriver, co je asi jeho najslavnejsi a na isty nemenovanych :D forach aj najdiskutovanejsi efekt a zatial sa nenasiel niekto komu by nevyhovoval, alebo kto by nebol spokojny, ja sa mozem k pozitivnym hodnoteniam len pridat, na jeho aparaty som nehral ale co som pocul ukazky je to opat spickova kvalita za fakt nepredstavitelne skvele ceny
Napísať odpoveď