Hmm, zvlastna tema dost. Ale ako reagujem na zmenu pocasia? Skoro vobec, jedine reagujem na prudky narast teplot. Ja mam radsej take teploty okolo 20 stupnov ked nie je ani horuco, ale ani zima. Cize ak prsi aj mi to vyhovuje, ale len ked som skryty pod nejakou strechou.
Niekto cíti zmenu počasia. Moju máťi boli zub a už vie, že bude pršať. Bojovať proti tomu sa asi nedá. Ja som jeden čas cítil na ľavej polamanej ruke zmenu počasia ale už posledné dva roky nič. Musím zaklopať.
No ze by nake moje koleno predpovedalo pocasie to ne, ale tak ked je tak pod mrakom, zamracene a cely den posobi tak depresivne, som strasne unaveny ze dojdem domov zo skoly a spim... aj ked je prilis teplo, cez 30° tak spim
Takze tych 20-25°C a lahky vanok k tomu, nic lepsie si neviem predstavit
Ked ma boli prave koleno bude prsat
Ked ma boli hlava bude burka
Ked ma boli cely clovek pride koniec sveta..
Ja mam vlastne cele telo ako hydrometeorologicku stanicu..
1C3 napísal:Ked ma boli prave koleno bude prsat
Ked ma boli hlava bude burka
Ked ma boli cely clovek pride koniec sveta..
Ja mam vlastne cele telo ako hydrometeorologicku stanicu..
Dalsia zo stupidnych tem...
sorry , ale zaujalo ma ci ma vela ludi tento "problem" inak myslim ze je tu este vela debilnejsich tem
No to teda je. Niektoré sú vážne the best.
Ja a počasie...no ako kedy, niekedy absolútne nič a niekedy keď je zamračené a prší, tak mi ide aj hlavu roztrhnúť. Ale zväčša sa to dá a nejako nereagujem.
ked sa zamraci tak hned na mna pride unava, chce sa mi spat. niekedy mam az hmlu pred ocami a som otapeny. trosku mi pomoze ked si dam silnu kavu, aj ked ju pijem kazdy den ale vtedy pomaha
U mna sa to prejavuje chutou do ucenia... ked je pekne nechce sa mi ucit a ked prsi chce sa mi spat. Cize ucit sa mi nechce nikdy, ale je rozdiel ako sa mi nechce, no a to priamo zavisi od pocasia.
mi-chau napísal:U mna sa to prejavuje chutou do ucenia... ked je pekne nechce sa mi ucit a ked prsi chce sa mi spat. Cize ucit sa mi nechce nikdy, ale je rozdiel ako sa mi nechce, no a to priamo zavisi od pocasia.
Presne tak, krasne vystihnute
Ale inak vo vynimocnych pripadoch (ked je aj okolo obeda zamracene) sa mi chce poobede straaaasne spat. Potom staci kavicka/slofik a som opat fit
ja asi tak ze mne je najlepsie ked je asi tak 15 - 25 stupnov, ked je pod mrakom, ma zacat prsat alebo ked prsi, pre mna je to najvyhodnejsie, som silny alergik ale inak take nieco ze ma boli hlava, kosti a podobne u mna nieje