Tak preco kua pises na slovenske diskusne forum ?? preco sa rozpravas so slovakmi ? a preco vobec hovoris po slovenskyskazatoN napísal: a vsetci Anti-Idolovia su pre mna slovaci, nenavidim ich najviac ako sa da
Kto je vašim idolom a prečo?
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
last_knight
Light Professional
idol? kazdy z vas tu hovori o samych znamych osobnostiach verejneho zivota (ci uz zivych, alebo uz po smrti). ja osobne nemam idol, uz len preto ze kazdy by mal byt sam sebou, nech si o nom myslia co chcu, vsak je to vas zivot, preto by ste mali byt sami sebou, ale ak by som si mal vybrat idol, tak by som si vybral obycajneho cloveka, ktory tvrdo maka 8 hodin za mizerny plat, vecer sa vrati domov k rodine a s usmevom na tvary sa hra s detmi aj ked je na smrt unaveny, takze ak by som si mal vybrat idol bol by to obycajny clovek ktory ma deti, o ktore sa stara.
Mojím idolom je Johnny Depp.
Prečo ? ... je to človek, ktorý na úlohy do filmov nečaká, on si vyberá, kde bude a čo bude hrať a napriek tomu , že on je tým , kto si vyberá , nejaví známky pýchy na seba, namyslenosti, pamätá odkial prišiel a hoci sa dostal na výslnie svojimi vlastnými silami, na rozdiel od iných , ktorí len čo sa stali slávnými odvrhli všetku svoju minulosť a svoj povod ,on povýšenecké správanie nemá, ani známky nadradenosti pred inými ,.... často vidím naokolo ľudí z nosom až do neba, pre maličkosti , za známky , za peniaze z otcovej firmy, ktoré akurat ide premrhať, za to že vydal album plný odpadovej hudby s nadávkami a títo ludia su namyslený až to kričí !!! ... len málo skromných dnes stretnete a len málo ich je takých , ktorí si sú vedomí, že to čo robia , robia dobre a nemusia sa za to skrývať a aj tak im sláva do hláv nestúpa a správaju sa bez známky pýchy ....
Mať idoly je prirodzené a myslím prospešné, ak si zo svojich idolov vezmeme tie dobré vlastnosti, aj samy sa staneme lepšími ludmi a potom budeme mocť byť aj sami niekomu vzorom.
( koniec mojho príhovoru
)
Prečo ? ... je to človek, ktorý na úlohy do filmov nečaká, on si vyberá, kde bude a čo bude hrať a napriek tomu , že on je tým , kto si vyberá , nejaví známky pýchy na seba, namyslenosti, pamätá odkial prišiel a hoci sa dostal na výslnie svojimi vlastnými silami, na rozdiel od iných , ktorí len čo sa stali slávnými odvrhli všetku svoju minulosť a svoj povod ,on povýšenecké správanie nemá, ani známky nadradenosti pred inými ,.... často vidím naokolo ľudí z nosom až do neba, pre maličkosti , za známky , za peniaze z otcovej firmy, ktoré akurat ide premrhať, za to že vydal album plný odpadovej hudby s nadávkami a títo ludia su namyslený až to kričí !!! ... len málo skromných dnes stretnete a len málo ich je takých , ktorí si sú vedomí, že to čo robia , robia dobre a nemusia sa za to skrývať a aj tak im sláva do hláv nestúpa a správaju sa bez známky pýchy ....
Mať idoly je prirodzené a myslím prospešné, ak si zo svojich idolov vezmeme tie dobré vlastnosti, aj samy sa staneme lepšími ludmi a potom budeme mocť byť aj sami niekomu vzorom.
( koniec mojho príhovoru
-
lekoklatik
VIP
Moj stary otec, ked mal 14 matka mu dala len peniaze na cestu k strykovy, ktory ho mal naucit narabat s kozou. Potom sa zamestnal ako robotnik v textilnom priemysle, za cias socializmu aj ked nesuhlasil s rezimom. Nakoniec skoncil ako riaditel celeho retazca fabrik, nepotreboval ani znamosti ani politicku korektnost len svojich 10 prstov 
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak tiez suhlaspryja napísal:Jan Pavol 2. Nie doslova idol, ale ako cloveka som si ho vazila. A to nie som veriaca. Mily, empaticky, vzdy usmev na tvari, odpustil vlastnemu skorovrahovi a tych poslednych par dni jeho zivota hovori za vsetko.
Mal som ho velmi rad
JP2. Vsetko robil zo srdcom ... tento to robi podla toho ako to je napisane v knizke+vyjadruje sa k veciam ku ktorym by sa cirkev miesat nemala.