Namysleny chalan, ktory riesi vsetko bitkou...
Namysleny chalan, ktory riesi vsetko bitkou...
Mám takýto problém raz sme sa presuvali cela skola bolo nas vela chalanov a ja som siel za jednym 4 na strednej ja som prvak a jak sme tak sli tesne za nim som bol lebo sa vsetci tlacili padla mu taska a jak som urobil krok tak som mu do nej kopol..Hned na mna zvreskol a drgol domna tak som drgol spet ...Povedal ze po skole si to vyriesime..Povedal som mu ze prepac ze som necchel kopnut do tej tasky..No on si stale tvrdil svoje ze si to vyrieisme po skole..Kamarati povedali ze sa ma zastanu ze sa nemam baat..No ked som sa ho spytal ako to chce riesit tak povedal rucne strucne kazdy z vas vie co to znamena(dostanem na hubu)Povedal som mu ze sa nechcem byt ze to mozme vyrieist inak...Ze som sa mu ospravedlnil a taak..Ale nie on si to chce vyriesit po skole..
Otazka znie urobil som dobre podla vas alebo ani nie??Mam sa snim ist byt??
Vdaka za rady k teme...
Otazka znie urobil som dobre podla vas alebo ani nie??Mam sa snim ist byt??
Vdaka za rady k teme...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ty uz teda pekne mimo. Za zlomeny nos moze dostat podmienku, pripadne pekne zaplatit.brainwirm napísal:daj mu na nos prvy tak ze to ani nebude cakat ale riadnu bombu ze mu polames nos a skrotne ani nevis jak.
k teme: skus to urovnat, ale al by sa to nepodarilo, tak sa bran, nesmies dat prvy uder (ak by sa vam nieco stalo, tak ti to na policii vyznamne pomoze). Inak neviem, nie som bitkar...
Este by si mu mohol naznacit, ze je chudak ked sa ide bit s o 4 roky mladsim.
//weed: presne tak
Povedz mu nech ide do pi*i a drzi si tasku poriadne, a ak ta napadne alebo ti nieco urobi tak trestne oznamenie to vyriesi a ten idiot si poriadne zavari, dostane podmienku, k maturam ho urcite nepripustia, toto by si mu povedal pred bitkou sa zosere a pojde prec atd, zato ze niesi fyzicky silnejsi neznamena ze niesi mocnejsi v inom smere. Nie nie, urcite nie je normalny keby koli takejto blbosti isiel na niekoho utocit(asi rano pred skolou zabudol sfuknut zo 2 ciary).
//btw, uz je asi po maturach takze robi kapa ze konci na skole tak si dovoluje....
//btw, uz je asi po maturach takze robi kapa ze konci na skole tak si dovoluje....
-
bizzy
Medium Star
Podľa mna tento pes priliz šteka, ale nehryzie.
V každom pripade by si si mal zavolat svojich kamosov a spravit vacsi hurhaj, zavolat dost ludi po škole, kde mu povedat par peknych slov aky je sprosty a ze si potrebuje nieco dokazovat, ze len praludia sa takto spravaju.
Ak sa ta bude snazit udriet (ak nechodi na box/judo =], tak sa ti to podari, vsimaj si ho a jeho pohyby) snaz sa uhnut a pokracovat v tych slovach a pridaj .. Malo by ho to zhodit. Toto pomohlo mne a chalanko pekne spadol aj pred ostatnymi a bol to dost notoricky bitkar, sice v tom pokracoval ale vytahoval sa pred 40kg. Cize vysmechy dalej.
Samozrejme, je to blbe riesenie na citanie, ale vidim tu aj toto riesenie.
Nemusite sa stotoznovat, je to tazke, lebo je to smiesna historka. Skus porozmyslat.
V každom pripade by si si mal zavolat svojich kamosov a spravit vacsi hurhaj, zavolat dost ludi po škole, kde mu povedat par peknych slov aky je sprosty a ze si potrebuje nieco dokazovat, ze len praludia sa takto spravaju.
Ak sa ta bude snazit udriet (ak nechodi na box/judo =], tak sa ti to podari, vsimaj si ho a jeho pohyby) snaz sa uhnut a pokracovat v tych slovach a pridaj .. Malo by ho to zhodit. Toto pomohlo mne a chalanko pekne spadol aj pred ostatnymi a bol to dost notoricky bitkar, sice v tom pokracoval ale vytahoval sa pred 40kg. Cize vysmechy dalej.
Samozrejme, je to blbe riesenie na citanie, ale vidim tu aj toto riesenie.
Nemusite sa stotoznovat, je to tazke, lebo je to smiesna historka. Skus porozmyslat.
nemam rad takych machrov, co skacu do mladsich. u nas na skole to bolo rovnake, proste, my sme boli stvrtacia ty si dovolovali do prvakov, aj druhakov. Aj do silnejsich, proste stvrtak = respekt. Keby si mu ublizil tak zalezi od jeho spoluziakov : Ci sa vysmeju jemu, ze ho zbil prvak, alebo ti spravia na skole peklo...tak to uz chodi...
Re: Namysleny chalan, ktory riesi vsetko bitkou...
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2008, 11:56 )
Nechaj tak..nema to zmysel..chce byt iba frajer...a nema sna tom ziaden podiel..nic si neurobil..nechtiac si kopol a s amu ospravedlnil hm..nechaj tak
myslis, ze sa s tebou bude bit kvoli taske?
chalanko len robi ramena... ked ti povedal, ze vyriesime po skole tak ja by som mu na to povedal: a preco nie hned?
uvidis, ze by nic nespravil...
tiez som mal raz podobny konflikt na strednej s typkom z vedlajsej triedy. vravi mi ze pod von. ja reku ok a siel som za nim. vyjdeme von a zmohol sa len na "no co? no co?" ...tak som sa mu zasmial do tvare, reku no ty si chudak, zvrtol som sa na opatku a odisiel. myslis ze s tym daco robil?
takych ko*ot je na mraky ... netreba si s tym robit hlavu. nic ti nespravi.
chalanko len robi ramena... ked ti povedal, ze vyriesime po skole tak ja by som mu na to povedal: a preco nie hned?
uvidis, ze by nic nespravil...
tiez som mal raz podobny konflikt na strednej s typkom z vedlajsej triedy. vravi mi ze pod von. ja reku ok a siel som za nim. vyjdeme von a zmohol sa len na "no co? no co?" ...tak som sa mu zasmial do tvare, reku no ty si chudak, zvrtol som sa na opatku a odisiel. myslis ze s tym daco robil?
takych ko*ot je na mraky ... netreba si s tym robit hlavu. nic ti nespravi.
No dnes som ho stretol v skole a hned domna drgol siel som dalej nechcel som si ho moc vsimat ani som sa neotocil...Siel som sidalej a zakrical ez ci sa ho bojim tiez som nejak nereagoval...A potom zahlasil ze moji rodica su chudaci ked maju takeho syna to uz bolo moc tak som sa otocil...a siel za nim...je viac menej nabuchany no v tej chvyly mi to bolo jedno..Tak som knemu prisiel a povedal som mu "co si to hovoril?"on ze tvoji rodica su chudaci...a hend mi siel naje**t a vtom mu chytil niekto ruku...Pozrel som a voalaaa jeho spoluziak vravi mu ze ci mu j*b* ked do prvaka zabrda a chce sa snim bit...Potom chlapca vysmiala cela skola a bol ticho a zo sklopenou hlavou odchadzal...Tak asi je problem vyrieseny..Dakujem za rady
a k tej mature nezmaturoval, robi opravne..
-
cORP.
Addict
no vidis skoncilo to ako v americkom filme1C3 napísal:No dnes som ho stretol v skole a hned domna drgol siel som dalej nechcel som si ho moc vsimat ani som sa neotocil...Siel som sidalej a zakrical ez ci sa ho bojim tiez som nejak nereagoval...A potom zahlasil ze moji rodica su chudaci ked maju takeho syna to uz bolo moc tak som sa otocil...a siel za nim...je viac menej nabuchany no v tej chvyly mi to bolo jedno..Tak som knemu prisiel a povedal som mu "co si to hovoril?"on ze tvoji rodica su chudaci...a hend mi siel naje**t a vtom mu chytil niekto ruku...Pozrel som a voalaaa jeho spoluziak vravi mu ze ci mu j*b* ked do prvaka zabrda a chce sa snim bit...Potom chlapca vysmiala cela skola a bol ticho a zo sklopenou hlavou odchadzal...Tak asi je problem vyrieseny..Dakujem za rady
-
triple
Guru wannabe
vieš čo by som spravil ja?
ja by som tam šiel.. ved nisi sráč predsa.. ale nechal by som si napargať a najlepšie by bolo keby ti rozbyl nos alebo spravil monokel.. v tej chvíli to nebolí a potom si zvykneš
.. ale
hned potom by šiel na poliíciu a udal ho .. ver mi mal by z toho väčší prúser ako keby si mu napargal . a výťaz si ty
ja by som tam šiel.. ved nisi sráč predsa.. ale nechal by som si napargať a najlepšie by bolo keby ti rozbyl nos alebo spravil monokel.. v tej chvíli to nebolí a potom si zvykneš
hned potom by šiel na poliíciu a udal ho .. ver mi mal by z toho väčší prúser ako keby si mu napargal . a výťaz si ty