na obrazku su tusim tie bez solarneho dobijania - moje ho maju... stali pred troma rokmi 3200 a zatial sluzia v pohodicke, aj ked uz mi ich raz vymenili za nove, lebo tie blbli. teraz mam ten novy kus uz cez dva roky a pohodicka, zatial vsetko fici tak ako ma (klop-klop)
som si cez leto v Bg kupil tieto.. moc sa mi pacia hodinky so sirokym kozenym naramkom...
BTW: ja mam cierny naramok, ale ine foto som nenasiel a fotit sa mi nechcelo...
keď tak pozerám, tak niektorí majú pekné kúsky. ja hodinky nenosím lebo:
1. na ľavej ruke mám STAND UP SPEAK UP a už som si zvykol na to a na pravej nemôžem mať hodinky
2. nemám peniaze na poriadne hodinky ( jedine,že nejaké dostanem)
3. na zistenie času používam mobil, na hodinky som si už odvykol, ale ak by som nejaké pekné "imidžovky" dostal tak by som ich nosil
Ja nenosim hodinky. Je mi to neprijemne a navyse som zvyknuty na mobil. Ale keby ze mam mat hodinky, tak ucite nie nejake smejdy. Nejake reprezentativne, elegantne a aj za vyssiu cenu.
kedysi som nosil..
potom som dostal mobil no a odvtedy ich nenosim, myslim ze dost ludi urobilo to iste..
ale inac ked som bol maly tak sa mi pacili take velke otvaracie kde sa dali odlozit take male zuvacky.. akoze pecka
a ak by som si mal teraz nejake vybrat tak asi take ktore maju vela koliesok.. daco taketo
nenosim hodinky pouzivam mobil
ale ak by som mal 10k a viac na vyhodenie tak si kupim niake slusne hodinky zatial musim investovat do potrebnejsich veci
Ja nosim digitalne hodinky Casio uz asi 7 rokov. Mam aj mobil, ale bez hodiniek sa citim cudne.
Len tak zaujimavost:
Jeden znamy pracoval v jadrovej elektrarni a mal hodinky ktore nosil do prace, a idu este doteraz bez vymeny baterie (cca. 10-15 rokov). Neviem ci to je tym ziarenim alebo co...