rapidspool
rapidspool
Zdravim lidicky, ma niekto skusenosti so zdielanymi uctami na rapidshare, ? niekde na nete som nasiel , ze tento rapidspool umozní , za cenu napr 40sk ,5gB na mesiac, ,ma stym niekto skusenosti?
osobne ma učet zdielany za 47 korun na 90 dní sem tam to padne ale ide to.... maju tam skoro 24 000 uživatelov takže im to ide pekne
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2008, 16:50 )
POZOR O2 operator nepodporuje posielanie sms na ich čisla !!!! PODPORUJE TO IBA ORANGE A T-DEBILEbartonko napísal:hmm , neviete preco ked som chcel poslat sms tak ju nechcelo odoslat, netusiim preco.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nj O2 je shitsebci napísal:osobne ma učet zdielany za 47 korun na 90 dní sem tam to padne ale ide to.... maju tam skoro 24 000 uživatelov takže im to ide pekne
POZOR O2 operator nepodporuje posielanie sms na ich čisla !!!! PODPORUJE TO IBA ORANGE A T-DEBILE
-
DjBass
Darca
naco platit chlapci
skuste toto
Kód: Vybrať všetko
http://www.link-x.cz/Ja som si raz kúpil neaký ACC od nic a poviem ti že je dosť čudné. Ten klient nebol dobre vymyslený. Sťahoval poškodené súbory, uprostred sťahovania sa z ničoho nič zasatavil, stávalo sa mi že aj 4x som musel stiahnuť jeden part lebo stále ho stiahlo chybne, potom som to stiahol riadne cez browser a na prvý krat to bolo OK.
Ja ti to veľmi neodporúčam..
Nemal si ponastavovaného klienta... keby si zašiel na ich forum a pokukal čo ako nastaviť aby ti to nesťahovalo chybne tie party tak by ti to aj šlapalo.. btw čo čakaš za 47 korun na tri mesiace. PEČENE KURENCE Z NEBIES?Lord_3D napísal:Ja som si raz kúpil neaký ACC od nic a poviem ti že je dosť čudné. Ten klient nebol dobre vymyslený. Sťahoval poškodené súbory, uprostred sťahovania sa z ničoho nič zasatavil, stávalo sa mi že aj 4x som musel stiahnuť jeden part lebo stále ho stiahlo chybne, potom som to stiahol riadne cez browser a na prvý krat to bolo OK.
to bartonko : na zdielanom učte na tri mesiace je dátovy limit na 999 999 GB takže ak maš taku premakanu linku
-
Supersonic
Light Professional
pocujte tak na tom zdielanom ucte za tych 47 sk je iba to obmedzenie na hodiny na MBajty nie?
lebo v tejto teme sa pise
lebo v tejto teme sa pise
So zdieľaným účtom nasťahujete priemerne 60 súborov o veľkosti 1000mb