Celkom slusny je ten design....V jednoduchosti je sila....A sranda ze za 6mesiacov som nemal nikdy ten limit 25gb stiahnuty(najblizsie bolo 20gb) a vcera vecer pozeram ze mam stiahnute 25473mb.....tak som sa divil ze este ide stahovat Fakt plus tych 50gb....
podla mna by nieco pestrejsie uplne pokazilo rapidshare.. je to predsa
klasika a zmenit design napr. na nejaky takyto http://web-share.net/
alebo podobne by bola hroza... takto zvolili podla mna spravne....
tom.tom11 napísal:...za 6mesiacov som nemal nikdy ten limit 25gb stiahnuty...
mne sa novy rapid nepaci... zoznam upnutych suborov je neprehladny a ked chcem vediet, kolko mam bodov, tak musim este navyse kliknut, aby sa mi "rozbalili" dva riadky textu., imho uplne zbytocne... ale co, ostane mi len zvyknut si.
Moj prvy dojem bol ze som natrafil na nejaku scam stranku kde sa ma pokusaju osmeknut o heslo na acc....neviem ale zvykol som si na stary rapid design....tento je taky....vsedny
Mne sa dizajn paci, jednoduchy, jasny. Presne vystihuje podstatu rapidshare.com. Je to ulozisko, nic viac, nic menej. Takze ja to hodnotim kladne. Inak, ani by som si to nevsimol, keby tu tato tema nevznikla. Bo mam account, cookies ulozene, takze link do adressbaru a ponukne hned subor. Co sa tyka limitu, dotiahnite mi sem fibernet ci chello a v tom momente ma zacne trapit aj limit
ten trafficshare co tam je bolo na nejakej stranke v tejto teme spominane ze sa oplati kupovat zdielane ucty. chcem sa opytat ze ci teda sa moze stahovat z dvoch PC naraz pod tymi istymi prihlasovacimi udajmi ?
Moja rýchlostť cez FREE - 230kb/s
Moja rýchlosť s PREMIUM - 260kb/s
RS ma pod sebou vela servrov, a z jedneho to ide rychlejsie z ineho pomalsie... napr Level(3) servre ide pomaly(<50kB/s)