Namysleny chalan, ktory riesi vsetko bitkou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

Ale prosim ta za zlomeny nos alebo monokel by ta aj policajti vysmiali ze co sa stazujes. Taketo detske malichernosti nech riesia maximalne ucitelia na skole. Si mu mal zopar krat pri...t uz ked si mu kopol do tasky ze co si dovoluje ti ju hadzat pod nohy. Taky cavovia ako on su totalne nuly. vazi 100kg ale svalstvo nikde takze je na tom mozno horsie ako ty. Podla mna zober palicu a ajked sa to vyriesilo poriadne mu naloz nech si zapameta, lebo zacne skakat zas do niekoho ineho. Neznasam skolskych frajerou.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

sendrej napísal:Ale prosim ta za zlomeny nos alebo monokel by ta aj policajti vysmiali ze co sa stazujes. Taketo detske malichernosti nech riesia maximalne ucitelia na skole. Si mu mal zopar krat pri...t uz ked si mu kopol do tasky ze co si dovoluje ti ju hadzat pod nohy. Taky cavovia ako on su totalne nuly. vazi 100kg ale svalstvo nikde takze je na tom mozno horsie ako ty. Podla mna zober palicu a ajked sa to vyriesilo poriadne mu naloz nech si zapameta, lebo zacne skakat zas do niekoho ineho. Neznasam skolskych frajerou.
uprimne: ty si magor
Zlomeny nos = PN viac ako 7 dni = trestny cin
Ist na neho palicou? Totalna blbost, este sa chudak dostane pred sud ako obzalovany.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sendrej napísal:Ale prosim ta za zlomeny nos alebo monokel by ta aj policajti vysmiali ze co sa stazujes. Taketo detske malichernosti nech riesia maximalne ucitelia na skole. Si mu mal zopar krat pri...t uz ked si mu kopol do tasky ze co si dovoluje ti ju hadzat pod nohy. Taky cavovia ako on su totalne nuly. vazi 100kg ale svalstvo nikde takze je na tom mozno horsie ako ty. Podla mna zober palicu a ajked sa to vyriesilo poriadne mu naloz nech si zapameta, lebo zacne skakat zas do niekoho ineho. Neznasam skolskych frajerou.
by si sa čudoval za obyčajnú natrhnutú papulu ma kamarát rok podmienku
a ja som dostal dva mesiace do jedného roka za to že som na biku kus nabral jednu ženskú a nič sa jej nestalo
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

njn neoplatí sa ti to riešiť silovo.... radšej rozum a keby išlo fakt do tuhého.... buď pozorný a zakroč prvý... naozaj tak veľmi veľké percento skrotne..... ak bude on to menšie percento tak bude neovládatený koli nervom vtedy treba byť extrémne pozorný.. drž sa :wink: a daj vedieť ako a čo.... Nás zaujíma život "hojkáčov" :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

wolodo napísal:njn neoplatí sa ti to riešiť silovo.... radšej rozum a keby išlo fakt do tuhého.... buď pozorný a zakroč prvý... naozaj tak veľmi veľké percento skrotne..... ak bude on to menšie percento tak bude neovládatený koli nervom vtedy treba byť extrémne pozorný.. drž sa :wink: a daj vedieť ako a čo.... Nás zaujíma život "hojkáčov" :)
Ved sa to uz vyriesilo, pozri par prispevkov vyssie.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

jednoducha vec, stretny sa snim poskole, maj tam kamaratov, nechaj nech ti vrazi prvy, zazaluj ho atd. atd. ale myslim ze tam to ani nedospeje, hral iba frajera , uvidis ked budes ty stvrtak ako sa budete hrat na frajerov sak to poznam :D
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

i-cube napísal: ak ta napadne, podaj trestne oznamenie :)
ved je prvak moze podat trestne oznamenie niekto kto nema 18? a to je take,potom moze dostat este viac...nech to potom uz dalej radsej neriesi podla mna...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

poharvody napísal:ved je prvak moze podat trestne oznamenie niekto kto nema 18? a to je take,potom moze dostat este viac...nech to potom uz dalej radsej neriesi podla mna...
ked nemas 18 tak trestne oznamenia za teba posiela rodic lol :roll:
Sheep
Addict
Addict

fizz napísal:Pochybujem, ze ked doma povie, ze nejaky dement ho zbil tak mamicka s ockom pojdu hned na policiu podat trestne oznamenie lebo malicky to tak chce...maximalne by isli za riaditelom, ale najskor by mu povedali nech to necha tak alebo povie sam.
a ja pochybujem ze by to nechali tak keby prisiel domov s rozbitou hlavou a papierom od lekara :roll:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

suhlasim s fizz. rodicia by dali trestne oznamenie akurat keby boli z toho posrati, pochybujem, ze niekoho otec sa nepobil, tak vie o co ide. a z jedneho monokla alebo rozbiteho nosa v skolskej potycke chodit na policiu? skoda benzinu... akurat z toho pri hentakom dementovi moze mat este problem ked si zavola rovnakych zadubencov a niekde ho zmlatia do krvi. monokel= vyrieseny problem a klud.
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gastovnik »

Joj, chlapi...robite machrov a ani si neviete predstavit, aka je bitka nebezpecna. Ved pri takej bombe do tvare mozes kludne vybit aj oko a to uz by som naozaj, ze nechcel. Minule leto som bol na prazdninach u starkej na Orave a po veceroch som sa chodil prechadzat popri rieke. Stretol som tiez nejakeho takehoto hajzla, ktory vybehol na mna, ze co kukam. Som si zahundral popod nos, ze "Pal do p..., ty hovne" a zacal saskovat s pastami, tak nasledovala rana do brady presne pod korene zubov. Chlapika vystrelo na zem na 5 min. a tiez mi vtedy nebolo vsetko jedno, iked som konal v sebaobrane, ale predsa. Treba si len predstavit jedno, ze pri dobre mierenom udere alebo silnom kopanci mozes narobit vela skody....

Takze bitky nie, no way...radsej vsetko riesit rozumom a slovne, pokial sa da fakt. Nevravim, ze sa nemate branit, ale vravim, ze sa mate branit tym najinteligentnejsim sposobom. To som len chcel povedat...
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

Sheep napísal:ked nemas 18 tak trestne oznamenia za teba posiela rodic lol :roll:
pozor , mylis sa, od veku ked si tresno pravne zodpovedny to jest 14 rokov, mozes podat tresne oznamenie, ako by to bolo ked teba sudit mozu a ty nemozes nikoho zalovat
sendrej
Amateur
Amateur

GothaR napísal:uprimne: ty si magor
Zlomeny nos = PN viac ako 7 dni = trestny cin
Ist na neho palicou? Totalna blbost, este sa chudak dostane pred sud ako obzalovany.
Tak uprimne ti poviem ze magor si tu pravdepodobne ty.
Tu davas teoreticke priklady ale skutocnost je taka ze vacsinu bitiek ani policia neriesi. Kopu krat som dostal nakladacku kopu krat som tu nakladacku niekomu dal, a aj ked ma zobrali policajti tak ma o pol hodinu pustili. tak mi nerospravaj mudrosti sveta. Kamarata dobila niaka parta silakov vsetkych ich zaistila policia a nic z toho chlapec lezal 3tyzdne v nemocny doteras ma draty v hube. A co im moze??? Da trestne oznamenie na asocialov, ty dostanu podmienku a co z toho??? Velky prd takze tak. Ja som vyrastol v petrzalke a policia a zakony ta v takychto pripadoch nezachrania. Zachranis sa sam alebo ti pomozu kamarati. Nemam k tomu viac co povedat. taky je zivot
Sheep
Addict
Addict

SIX napísal:pozor , mylis sa, od veku ked si tresno pravne zodpovedny to jest 14 rokov, mozes podat tresne oznamenie, ako by to bolo ked teba sudit mozu a ty nemozes nikoho zalovat
to uz neviem ale posledny krat som mal moznost podat trestne oznamenie ked som mal 13
sendrej napísal:Tak uprimne ti poviem ze magor si tu pravdepodobne ty.
Tu davas teoreticke priklady ale skutocnost je taka ze vacsinu bitiek ani policia neriesi. Kopu krat som dostal nakladacku kopu krat som tu nakladacku niekomu dal, a aj ked ma zobrali policajti tak ma o pol hodinu pustili. tak mi nerospravaj mudrosti sveta. Kamarata dobila niaka parta silakov vsetkych ich zaistila policia a nic z toho chlapec lezal 3tyzdne v nemocny doteras ma draty v hube. A co im moze??? Da trestne oznamenie na asocialov, ty dostanu podmienku a co z toho??? Velky prd takze tak. Ja som vyrastol v petrzalke a policia a zakony ta v takychto pripadoch nezachrania. Zachranis sa sam alebo ti pomozu kamarati. Nemam k tomu viac co povedat. taky je zivot
hej, alebo prestan robit ko*ot a zacni viest slusny zivot a urcite nikoho nebudes musiet bit a ani nikto teba
sendrej
Amateur
Amateur

fizz napísal:Pochybujem, ze ked doma povie, ze nejaky dement ho zbil tak mamicka s ockom pojdu hned na policiu podat trestne oznamenie lebo malicky to tak chce...maximalne by isli za riaditelom, ale najskor by mu povedali nech to necha tak alebo povie sam.
Presne tak.

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 3:30 )
Sheep napísal:hej, alebo prestan robit kok**** a zacni viest slusny zivot a urcite nikoho nebudes musiet bit a ani nikto teba
JJ ale to by som potom nemohol vychadzat z domu lebo particky podgurazenych pubertakov su vsade. A niesom typ povahy ktory si necha do seba skakat. Proste ja som na to napisal svoj nazor. Napisal som ze s tym mam vlastnu skusenost, tak ked mi neverite tak klido pido nechajte sa dobit a potom si volajte zelenych. ty vam velke ....pomozu a mozte sa stazovat aj na lamparen
Sheep
Addict
Addict

sendrej napísal:JJ ale to by som potom nemohol vychadzat z domu lebo particky podgurazenych pubertakov su vsade. A niesom typ povahy ktory si necha do seba skakat. Proste ja som na to napisal svoj nazor. Napisal som ze s tym mam vlastnu skusenost, tak ked mi neverite tak klido pido nechajte sa dobit a potom si volajte zelenych. ty vam velke ....pomozu a mozte sa stazovat aj na lamparen
hej su vsade, lenze od teba to vyznelo ze to robis casto, takze vyhladavas miesta kde je do coho pichnut, nato aby si to nerobil nemusis byt zavrety doma
sendrej
Amateur
Amateur

Nie nevyhladavam. Ale ako to povedat vediem pestry nocny zivot :) Ne fakt ved chod po BA v noci sa poprechadzaj po petrzalke a ked ta ludia nepoznaju a niesi zena tak mas konflikt. Urcite tu na fore niesom sam z BA a ak niekto chodi aspon ras za mesiac sa v piatok alebo sobotu vecer zabavat tak vie ako to chodi. Ak nechces dostat tak musis bud mat velku partiu pri sebe alebo vela penazi ze mozes pozyvat na pivo alebo vediet rychlo utekat a dobre sa bit :)

Ja sa priznavam ze mna bitka baví ale nevyhladavam ju a vobec tym nesikanujem ludi okolo seba alebo tak nieco. Ale ked do mna skace niaky trkvas tak si s nim rad porovnam sily
Sheep
Addict
Addict

sendrej napísal:Nie nevyhladavam. Ale ako to povedat vediem pestry nocny zivot :) Ne fakt ved chod po BA v noci sa poprechadzaj po petrzalke a ked ta ludia nepoznaju a niesi zena tak mas konflikt. Urcite tu na fore niesom sam z BA a ak niekto chodi aspon ras za mesiac sa v piatok alebo sobotu vecer zabavat tak vie ako to chodi. Ak nechces dostat tak musis bud mat velku partiu pri sebe alebo vela penazi ze mozes pozyvat na pivo alebo vediet rychlo utekat a dobre sa bit :)

Ja sa priznavam ze mna bitka baví ale nevyhladavam ju a vobec tym nesikanujem ludi okolo seba alebo tak nieco. Ale ked do mna skace niaky trkvas tak si s nim rad porovnam sily
Tento styl poznam, to sa deje na vsetkych sidliskach ale je pravda ze v Petrzalke to mate dost drsne, viac krat som zazil to co opisujes. No je smutne ze len tak sa ludia na ulici pacifikuju, co uz...treba sa tomu vyhybat, aj ked niekedy sa to tiez neda.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Sheep: radsej nezaparaj, vyrastol v Petrzalke, z toho mozu byt problemy
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

uz som z mesta a z druheho konca petrzky isiel nespocetne vela krat domov(aj triezvy, aj v "mimóze"*), bud pred polnocou, alebo o 2 - 3 rano a este nic sa mi (nastastie) nestalo a takisto som nemal ziaden problem.. ak som isiel o tej 2 - 3 rano, tak som v petrzke stretol, alebo videl, maximalne 4 ludi najviac.. a to som nesiel cez les :) takze by som to s petrzkou nevidel tak tragicky

*mimóza-imaginarna krajina, vstupenky sa rozdavaju akonahle vypijete asi 7. velke pivo. vsetko je tam krajsie a bezproblemove :D
Napísať odpoveď