Nemate pls niekto link na sata drivre na NB MSI ex600??? (na XP-cko) ale take co sa daju pridat klitom lebo ja som nasiel len .exe ... Je to chipset intel PM965....
Ja mam MSI EX600X-032cz a ziadne satadrivre nepotrebujem...V biose sa ani neda zmenit,ci ma ist disk na SATA alebo IDE mode...cize neviem,ake XP to instalujes, ale ak nie so SP2,tak to bude asi tym...
Inak neviem,preco ti to nejde,ked mne ano...
Mno ... tak som si integroval service pack 2 do Xp-cka ale teraz mi to zas robii taku vec ze uz sformatujem disk nakopiiiruju sa subory ale ked to rebootne mi to vypise nieco take ze error pri nacitaniu operacneho systemu... nefim cim to je ... skusim zohnat iny win .... mozno sa to s tym vyriesi ...
manager666 napísal:jj...bude teba windows,co to ma od vyroby v sebe ten SP2...daj vediet,ci to islo...
hej pozor... v SP2 neni v kazdej verzii sata driver...musis najst taku, v ktorej sa nachadza ja som taky win hladal aj som potom nasiel ale dal som si naspat vistu sp1 a bezi to super
No zohnal som si win so servis packom 2 islo mi to potial jak sa kopiiiruju subory na instalaciu potom reset a vypiiisalo ze error loading windows alebo nieco take ... tak som potom skusil spojit particie a znovu rozdelit ... fungovalo to nainstaloval som windows.... lenze teraz mam novy problem .... predtym na viste mi wowko vobec nesekalo na full detailoch a teraz mi seka ale ukazuje FPS 30 ... skusal som aj zmensit detaily ale aj tak ...(ovladace som mal nainstalovane, napojene som to mal na siet) fakt neviem co s tym je ... eeste som aj skusal hodit naspät vistu ale aj tak nic ... ak by ste niekto vedeli co s tym moze byt ttak sa ozvite ... inak dik za pomoc pri tej instalacii no a teraz som pozeral a ak som dobre pozeral tak mi ostava 0MB RAM ak som dobre pozeral neviete cim to moze byt??? tu je obrazok a pozrite sa