Sata drivre

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tavenacik
Novice
Novice

Sata drivre

Príspevok od používateľa tavenacik »

Nemate pls niekto link na sata drivre na NB MSI ex600??? (na XP-cko) ale take co sa daju pridat klitom lebo ja som nasiel len .exe ... Je to chipset intel PM965....
manager666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa manager666 »

Ja mam MSI EX600X-032cz a ziadne satadrivre nepotrebujem...V biose sa ani neda zmenit,ci ma ist disk na SATA alebo IDE mode...cize neviem,ake XP to instalujes, ale ak nie so SP2,tak to bude asi tym...
Inak neviem,preco ti to nejde,ked mne ano...
tavenacik
Novice
Novice

este stale nejde

Mno ... tak som si integroval service pack 2 do Xp-cka ale teraz mi to zas robii taku vec ze uz sformatujem disk nakopiiiruju sa subory ale ked to rebootne mi to vypise nieco take ze error pri nacitaniu operacneho systemu... nefim cim to je ... skusim zohnat iny win .... mozno sa to s tym vyriesi ...
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

jj...bude teba windows,co to ma od vyroby v sebe ten SP2...daj vediet,ci to islo... :P
blscha
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blscha »

Treba ti do inštalačky integrovať SATA driver.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

blscha napísal:Treba ti do inštalačky integrovať SATA driver.
no ty si ale skory teba ucili citat? ked si to prehliadol tak citaj este raz
Nemate pls niekto link na sata drivre na NB MSI ex600???
blscha
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blscha »

sorry asi mám oči vo vrecku :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

manager666 napísal:jj...bude teba windows,co to ma od vyroby v sebe ten SP2...daj vediet,ci to islo... :P
hej pozor... v SP2 neni v kazdej verzii sata driver...musis najst taku, v ktorej sa nachadza :) ja som taky win hladal aj som potom nasiel ale dal som si naspat vistu sp1 a bezi to super
tavenacik
Novice
Novice

Ide

No zohnal som si win so servis packom 2 islo mi to potial jak sa kopiiiruju subory na instalaciu potom reset a vypiiisalo ze error loading windows alebo nieco take ... tak som potom skusil spojit particie a znovu rozdelit ... fungovalo to nainstaloval som windows.... lenze teraz mam novy problem .... predtym na viste mi wowko vobec nesekalo na full detailoch a teraz mi seka ale ukazuje FPS 30 ... skusal som aj zmensit detaily ale aj tak ...(ovladace som mal nainstalovane, napojene som to mal na siet) fakt neviem co s tym je ... eeste som aj skusal hodit naspät vistu ale aj tak nic ... ak by ste niekto vedeli co s tym moze byt ttak sa ozvite ... inak dik za pomoc pri tej instalacii :!: no a teraz som pozeral a ak som dobre pozeral tak mi ostava 0MB RAM ak som dobre pozeral neviete cim to moze byt??? tu je obrazok a pozrite sa :D
Prílohy
leco.jpg
Napísať odpoveď