Prosim o pomoc pri zmene IP ( som uz zufaly)
Prosim o pomoc pri zmene IP ( som uz zufaly)
Mam taky problemik.
Dostal som IP ban na jednom servery na Warcraft (eurobattle.net).
Mam dynamicku IP (chello provider,teda UPC).
Vzdy ked sa snazim resetnut modem tak mi to sice pridely novu IP ,ale iba na par sekund a potom hned nabehne stara.Vsade som sa docital,ze ked mam dynamic IP tak nie je ziadny problem.No ale asi zjavne je.Volal som aj dokonca do chella ,a tam mi ( zenska *****ta) ,ze to mi oni nemozu zmenit.
Kamarat mi poradil,ze to mam skusit cez rozhranie modemu ci co,ale ani to neslo ,alebo som to nevedel.(zadat ip do tollbaru na stranu v prehliadaci???-to mi on poradil,ze tak sa ku tomu dostanem)
Moja otazka: Ako mam zmenit tu IP,alebo aspon to nejako obist.?!?
Proxy som uz skusal,aj tie IP anonymizery,ale tie nepomohly.
Bol by som Vam veeelice ,ale velice vdacny,lebo uz sa s tym motam nejaky ten den....
Dakujem
Vzdy ked sa snazim resetnut modem tak mi to sice pridely novu IP ,ale iba na par sekund a potom hned nabehne stara.Vsade som sa docital,ze ked mam dynamic IP tak nie je ziadny problem.No ale asi zjavne je.Volal som aj dokonca do chella ,a tam mi ( zenska *****ta) ,ze to mi oni nemozu zmenit.
Kamarat mi poradil,ze to mam skusit cez rozhranie modemu ci co,ale ani to neslo ,alebo som to nevedel.(zadat ip do tollbaru na stranu v prehliadaci???-to mi on poradil,ze tak sa ku tomu dostanem)
Bol by som Vam veeelice ,ale velice vdacny,lebo uz sa s tym motam nejaky ten den....
Dakujem
ak maš v zmluve o pripojeni k internetu cez UPC napisané že dostavaš dynamicku IP, tak tam zavolaj ešte raz a riadne vysvetli že ako to maš v zmluve, ak to tam nemaš spomenute tak smola jedine že by to mali ešte na stranke spomenute neviem ako to je u UPC ale ak maš router alebo nejaku taku srandu tak ho skus restartnuť aspon tak je to u T-COMU restart sa vykoná odpojením zariadenia z elektrickej siete cca 30 sekund odstáť a potom znovu zapoj. ak nemaš router a ani v zmluve a ani na stranke dyn ip ... toš smola chlapče jedine riešenie je potom cez proxy ale to je pomale....
Vela zdaru
Vela zdaru
to ze je IP pridelovana dynamicky (DHCP) este neznamena ze pri kazdom pripojeni bude ina, pridelovanie je vtedy plne v rezii servera a ten moze kludne dynamicky pridelit vzdy tu istu adresu ... takze tymto asi argumentovat nebude moct
... a teda este som nevidel ze by niekto mal v zazmluvnenu dynamicku IP ... verejnu ano ... ale to ci je dynamicka alebo staticka zalezi skor na technologii providera
nuž tak mi prezraď ako je možné že to mam uvedené v zmluve? od T-comu a takisto kamoš v zmluve od svojho menšieho provideragwixt napísal:to ze je IP pridelovana dynamicky (DHCP) este neznamena ze pri kazdom pripojeni bude ina, pridelovanie je vtedy plne v rezii servera a ten moze kludne dynamicky pridelit vzdy tu istu adresu ... takze tymto asi argumentovat nebude moct... a teda este som nevidel ze by niekto mal v zazmluvnenu dynamicku IP ... verejnu ano ... ale to ci je dynamicka alebo staticka zalezi skor na technologii providera
a ked je niečo v zmluve tak sa to ma podla toho robiť teda pri každom pripojení by ti mala byť pridelená nova IP ... už je nepodstatné či sa to bude pohybovať iba v uzavretom IP range alebo v širšom rozsahu
Neviem ako to chodí u Chella ale IP myslíš za routrom alebo pred ním? Som sa stretol s hojným počtom ľudí, ktorý sa tak isto čudovali a popri tom si ani neuvedomili, že vonkajšia IP je iná [samozrejme keď je pod NAT-kom] a vnútorná ostala... Inak potom existuje aj statické DHCP. Pridelí ti to „dynamicky“ takým spôsobom, že si to zaznamená tvoju MAC adresu a na základe nej ti „dynamicky“ pridelí IP adresu.
-
katka1003
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosim o pomoc pri zmene IP ( som uz zufaly)
Presne tento isty problem mam ja. Neviete niekto poradit? Lebo mi to ani spavat neda....Cmilo napísal:Mam taky problemik.
Presne tento isty problem mam ja. Neviete niekto poradit? Lebo mi to ani spavat neda....![]()
Dakujem
-
vladenko007
VIP
Volakedy davnejsie som kdesi stiahol Prehliadac ktory po kazdom zapnuti prihlasil pod inou IP neviem presne ako sa to volalo bola to portable verzia. Bol k nemu popis nieco ako ze cez tento prehliadac surfuju hackeri. Anonymne surfovanie po nete. A skusal som ho na rapid a prestavte si normalne fungoval. Skusim pohladat ci to este existuje. Ale neslubujem.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 20:54 )
Jo volal sa Torpark ale neviem nikde najst download.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 21:01 )
Skrývať vašu identitu a anonymize vaše prehliadanie webu. Torpark je to umožňuje užívateľovi surfovať po internete anonymne. Za tým účelom maskovania užívateľov IP adresu a zároveň šifrovať informácie zaslané cez net. Torpark je kombináciou Tor "cibuľa Router" a Firefox. Táto aplikácia je Open Source a môžu byť extrahované a spúšťať priamo z USB flash zariadenia.
Treba najst a skusit ci to cez to pojde.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 21:04 )
Do kelu teraz som cital ze Torpark bol nahradeny inym programom tu je download treba skusit ci to cez to pojde.
https://xerobank.com/download/
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 20:54 )
Jo volal sa Torpark ale neviem nikde najst download.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 21:01 )
Skrývať vašu identitu a anonymize vaše prehliadanie webu. Torpark je to umožňuje užívateľovi surfovať po internete anonymne. Za tým účelom maskovania užívateľov IP adresu a zároveň šifrovať informácie zaslané cez net. Torpark je kombináciou Tor "cibuľa Router" a Firefox. Táto aplikácia je Open Source a môžu byť extrahované a spúšťať priamo z USB flash zariadenia.
Treba najst a skusit ci to cez to pojde.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 21:04 )
Do kelu teraz som cital ze Torpark bol nahradeny inym programom tu je download treba skusit ci to cez to pojde.
https://xerobank.com/download/