Logitech dual action problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Takze mam problem s tymto gamepadom.Potreboval by som ho nastavit ale neviem ako. Driver nahodeny je, ale mam vymeneny osemsmerovy d-pad za lavy analogovy smerovac to by az tak nevadilo, lebo som si to prehodil spat v ovladacich paneloch. Lenze lava analogova packa sa sprava digitalne, ci uz pri hre, tak aj pri kalibracii. Ako na to ludia?

//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2008, 22:21 )
Super, najnovsie ma vyhadzuje z hier. Resp. hram, obraz stuhne a musim prepnut do taskmanagera, ked swichnem spat do hry tak hra pokracuje ale textury so doondene :? myslite ze je to tym gamepadom? GRID mi take sprostosti nerobil kym nebol gamepad.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsak skus odpojit gamepad a uvidis cim to je. Mas tam posledne drivre pre gamepad??? Mas XP ci Vistu???
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak to vyhadzovanie z hry bola jednorazovka.. neviem preco to robilo ale uz to nerobi. Mam drivre z krabice a operak XP.
Takze problem je stale ten ze lavy analog sa chova digitalne..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

stiahni si tie najnovsie co su na ich stranke, chyba ze sa to chova naopak tak to je na 99% ovladacmi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozri toto, mozno sa to tyka aj teba: http://www.buttonbandits.com/2008/06/05 ... ange-list/

Added support for Xinput wheel and Logitech Rumblepad 2, including default action map configurations.
Napísať odpoveď