vyroba karoserie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vyroba karoserie

Príspevok od používateľa Zaxman »

kcem sa spitat či sa niekde robia karoserie na auta na objednavku napriklad keby kcem postavit nejake camaro tak či mi niekde spravia karoseriu samozrejme camaro zoženiem ale niektore auta a teda ani karoserie sa zohnat nedaju moc ma ich ted nenapada ale napr taku eleanor nezohnaet určite v bazare alebo na šrotovisku v amerike
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm tak to ti urcite nikde nespravia... mozno fakt nejaky davaci v USA... s tym by sa ti nikto nepapral.... neviem vo by si robil aj keby ti ju dakto spravil... (karoseriu Mustangu GT zo '67) ake by si tam pouzil doplnky?.. svetla zo skodovky?... alebo co?.... lebo keby ti dakto urobil aj karoseriu tak tam potrebujes aj diely ake ma to auto

EHM :arrow: A nikto by ta na cestu s takym dacim nepustil.... :roll:
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

auta sa robia aj na mieru podla tvojich rozmerov ti nespravia len sedadlo ale cele auto
napr niesom si isty ale ceskoslovensky sportiak ktory vymisleli studenti na vysokych skolach vola sa ATAK bolo vyrobene na kolene a je naozj velmi pekne.
stare auta teda tie americke ako napr stary chrobak alebo mustang 1960 ti aj dnes donesu nove auto vyrabaju ich v mexiku ked sme prepocitavali sumu tak skladacku by ti doniesli v prepocte za 350 000,- co je velmi pekna suma v usa.ked si predstavis ze za taku korunu mas doma noveho mustanga ktoreho musis len skompletizovat je to velmi lakave len postavit to na znacky by neviem ci slovenska legislativa prezila.
a v usa jazdi to co si postavis doma len to musi mat svetla klakson brzdy a pod....a daju ti nato papiere
unas neexistuje
Napísať odpoveď