Jimm a problem

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Verzia 0.6.0? Mam sice orange, vsetko mi slape v pohode, ale o tejto verzii som este nepocul. Bezim na 0.5.2 uz necely rok a zatial ziadne problemy. Mate niekto tu 0.6.0 uz odskusanu?
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spacesko »

Nevim co presne myslis, tak sem napisem kompletne info.

Kód: Vybrať všetko

Jimm Oficial
Stabilne buildy:
0.1b8
0.2.0
0.2.2
0.3.0
0.3.1
0.4.0
0.4.1
0.4.3
0.5.0
0.5.1

Nightly (test) buildy:
oznacuju sa datumom.
Bola 0.5.2 - a vela buildou tejto verzie oznacene datumom.
Teraz 0.6.0 - Vela buildov (denne, teda skor nocne), taktiez oznacene datumom.

Jimm aspro mod, charakterizuje pismenko "a"
Zatial 0.5.2a, tiez viac buildov, oznacene datumom, ibaze kazdy datum predstavuje stabilny build, narozdiel od oficial. Posledna 0.5.2a od 08.05.2008.

Jimm XaTTaB mod, charakterizuje pismenko "b"
Byvalo 0.5.2b, tiez viac buildov oznacenych datumom. Taztiez ako u Aspro mod, kazdy datum predstavuje stabilny build.
Teraz je prvy build oznaceny 0.6.0b, pretoze sa modifikuje na zaklade ofic. zdrojov verzie 0.6.0.
Posledny build 0.6.0b 30.05.2008.

Pozname aj ine modifikacie, ale vsetky maju len rusky jazyk. A tiez ponukaju menej vylepseni, ba dokonca nightly buildy su lepsie.
Napr.: DiChat, CorePager a ine.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

RATZINGER666: Nepisal.

spacesko: Neplati nahodou len verejna dynamicka IP v pripade toho mobilneho netu pre PC??? Neviem o tom, ze by sa nieco take dalo aj pre mobil pri GPRS nete.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nooo ip potrebujes tak ci tak cize by to malo byt to iste ako pre komp... ale radsej pockame na vyjadrenie spaceska... kazdopadne ak by som sa tym vyhol takemuto nestabilnemu prihlasovaniu tak ta stovka neni problem...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666: Vlastna IPcka ti pomoze len v pripade, ak ti hlasi, ze je vela pripojeni, teda velky pocet pokusov o pripojenie. Ale na druhu stranu uz samotne ICQ servre blokuju po niekolkych neuspesnych pripojeniach, ale tie zablokuju ucet (ICQ cislo) na urcity cas, cize zmena IP by nepomohla.
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ano, zmena ip by nepomohla. Ale toto sa stavat uz nebude. Viz nizsie.

A ano, vzdy je nejaka ip, inac by si na nete nebol. Ibaze takto mas stale rovnaku ip adresu (verejnu samozrejme) ako kazdy iny kto ma toho isteho operatora. A ked si zaplatis inu, vlastnu, tak uz mas vzdy inu. T-Mobile blokuje ich ip a ked bude vlastna, blokacia neplati. Skusenosti uzivatelov hovoria, ze vlastna dinamicka ip pomohla.

ICQ ta zablokuje po vela pripojeniach. Blokacia od icq trva cca 10 min. Ale s vlastnou ip by malo pripojit za´kazdym bezproblemov.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

hmm ja mam podobny problem .... mam telefon od orange N6120c a pouzivam v nom T-Debile kartu a nejdem mi tam v podstate nic co sa netu tyka okrem stahovania mailov z azetu co je pre mna na nic lebo ked mi to zacne stiahovat maily co mi prislo z hojka tak to si vyhodene peniaze lebo to nepovazujem za dolezite to si mozem skontrolovat aj neskor ale ako funkcia to je zaujimava .... no ale s5 k mojmu problemu ... ako to ze mi to nejde by ma tak nehnevalo keby kamaratovi co ma prestne taky isty telefon (telefon je asi nepodstatny pri tomto probleme) ide v pohode ... moze tento problem robit aj zlymi nastaveniami pripojovania k netu ??? poriesila by to nasteva T-Debile ?
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako si si prectal moj prispevok. Musis kupit dinamicku ip.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

no len ide o to ze mam kredit a nie pausal ... to je jednorazovy poplatok ???
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

No na kredit to nikdy neslo bezproblemov. Tak je mozne ze to najde koly zlym nataveniam. Ale myslim ze T-Mobile blokol komplet, tekze aj HTTP. Treba sa spytat.
Za IP je jednorazovy poplatok ano.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

tak to budem musiet zabehnut do T-Mobile ale potreboval by som presnejsie co sa mam opytat ... lebo asi nieco v style : Ta nejdem mi Jimm dajte to dokopy , mam telefon z orange tak s tym nieco robte ...

ja to vidim asi na to ze si kupim kartu od orange alebo od O2 alebo uz neviem co vymyslim ale chcem ten symbian v telefone co najviac vyuzit...
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Povedz, ze si chces zakupit dinamicku verejnu IP. Ale ja neslubujem ze to pomoze. Ja len citujem skusenosti nemenovanyh uzivatelov.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

ok este skusim daco pozistovat .... a ked tak to pojdem skusit ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neviem co stale pleties o dynamickej IP, ved to s tym nema nic spolocne. To ti moze pomoct len v priapade, ze ti Jimm hlasi, ze je vela pokusov o pripojenie.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

a ved to je prestne moj problem len dufam ze potom nezacne nieco ine pisat :D
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

To Hojko:
Problem je v tom, ze T-Mobile zablokoval jimma. Cize sa neda pripojit. Icq zaregistruje ze pokus je, ale neprihlasi ta. Blokacia je na ich ip, ktoru ma kazdy. Ale ked si zakupi dinamcku IP blokacia na nu platit nemoze, cize ta pripoji hned.
A ta dinamicka IP myslim ze nepomoze na vela pokusov o pripojenie. Pretoze blokacia od icq, ked sa snazis vela kret pripojit v kratkych intervaloch plati pre icq cislo a nie na IP. Ked to vipise na mobile, nepripoji ta ani z PC, treba chvilku pockat.
To Lord ANAKIN: Tato chyba je len vysledkom nepodarenych prihlaseni. My sa snazime odstranit to nepodarene prihlasenie a nie vela pokusov. Vela pokusom mi nezabranime.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

spacesko: O com to trepes??? Ved mna Jimm pripoji, len niekedy to ide az na piaty pokus, niekedy (v noci) aj hned na prvy. Ako je to potom mozne???
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nechce sa mi uz prehladavat temu, tak nevim ci si pisal ci mas T-Mobile.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ano, mam T-Mobile, pausal, aktivovany balicek s netom. Rok a pol vsetko fungovalo ako malo a teraz toto. Takze vysvelis mi co s tym ma spolocna ta IP adresa, argumenty som ti dal.
spacesko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ved som ti napisal, ze t-mobile blokol ich verejnu ip adresu. A ked si zakupis dinamicku verejnu blokovana nebude. Cize jimma pouzivat mozes. Ludia na inich forach pisu ze to pomaha. Volali do T-Mobilu, ale nie k operatorovi, ale niekde k technikom alebo de. A povedali ze t-mobile to blokol zamerne, koly ochrane uzivatela, a mozme si zakupit tu dinamicku ip, ktora blokovana nieje. Ale to som uz napisal do 3och prispevkov...
Napísať odpoveď