Dev C++ problem
Dev C++ problem
mam windows a v dev c++ neco napisu a zkompiluju a kdyz to spustim tak se mi to hned vypne je nejaky prikaz at se to nevypne?
Kód: Vybrať všetko
#include <stdio.h>
int main (void) {
puts ("Ahoj Svete");
return 0;
}-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak to tam skus napisat dvakrat
cize
cize
#include <stdio.h>
int main (void) {
puts ("Ahoj Svete");
cin.get();
cin.get();
return 0;
}-
Nadeo
Guru wannabe
V c++ neprogramujem .. ale skus takto
#include <stdio.h>
#include <iostream>
using namespace std;
int main (void) {
puts ("Ahoj Svete");
cin.get();
cin.get();
return 0;
}-
audiotrack
VIP
getchar() a iba raz
#include <stdio.h>
#include "stdafx.h"
int main (void) {
puts ("Ahoj Svete");
getchar();
return 0;
}
-
audiotrack
VIP
-
x0_0x
Light Star
Presne tak konzolove aplikacie sa maju spustat z konzole:)chrono napísal:Ak ten program neočakáva žiadny vstup je logické, že sa ukončí. Ak chceš vidieť čo to píše, spusť si shell (cmd), alebo to spúšťaj pomocou Shift+Enter (alebo je to Ctrl+Enter?). Aspoň v TotalCommander to tak funguje.
//audiotrack: je to shift+enter cez totalcmd
Len tak mimochodom devc++ je uz stara vec posledny aktualzacia bola v roku 2005
-
x0_0x
Light Star
Nie to je normalne IDEchrono napísal:Dev-C++ je v podstate iba textový editor a pribalený gcc kompilátor z MinGW (takže je možnosť si tam dať novšiu verziu kompilátora), ale podľa mňa aj tá verzia, čo tam je, stačí.
Mne osobne oveľa viac vyhovuje Dev-C++ ako Code::Blocks. Ako textový editor je Dev-C++ OK a aj skompilovať sa to tam dá jednoducho. Nič iné od takého programu nepotrebujem (určite by som to tam napr. nikdy nedebugoval; na to mi stačí OllyDbg). 
Ak si nainštalujem Dev-C++ mám aj funkčný kompilátor a nepotrebujem kopec ďalších knižníc/programov. Ale je pravda, že keď som robil v C (a nepotreboval som C++) používal som častejšie lcc-win32.
Ak si nainštalujem Dev-C++ mám aj funkčný kompilátor a nepotrebujem kopec ďalších knižníc/programov. Ale je pravda, že keď som robil v C (a nepotreboval som C++) používal som častejšie lcc-win32.
-
x0_0x
Light Star
Code::Blocks ma všetko čo Dev-c++ ale ešte oveľa viac;). Na skompilovanie kodu staci aj pspadchrono napísal:Mne osobne oveľa viac vyhovuje Dev-C++ ako Code::Blocks. Ako textový editor je Dev-C++ OK a aj skompilovať sa to tam dá jednoducho. Nič iné od takého programu nepotrebujem (určite by som to tam napr. nikdy nedebugoval; na to mi stačí OllyDbg).