FIFA 09

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

FIFA 09

Príspevok od používateľa rados915 »

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

onicom onicom onicom... EA ako vzdy sa snazi niecim ohurit predtym ako to vydaju... a ako to dopadne ? kazdy rok tak isto.. sklamanim... a myslim si ze takto to bude aj tento rok... uz sa to opakuje pomaly 10 rokov...
co novy rocnik to o trosku krajsia grafika.. hratelnost sa zvysuje len o malinko.. zatial co u PES je to uplne naopak...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Suhlasim so Šu-Dom, opat to ostane zrejme len pri sluboch alebo malych zmenach. Tak ako rok co rok, aj teraz su velkohube vyhlasenia, vyhlasenia o nexgen, o zlepseni kvality a pomaly rok co rok tie iste chyby a nedostatky. Ak si to porovnavom s pokrokom u PES, tak nie je o com. Simulator futbalu je PES a FIFA ostane nadalej len obycajnou FIFOU, ktora zije len zo svojho mena a reklamy vdaka EA Sports.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

jj dopredu nahlasia co sa vsetko zmenilo... ale su to nepatrne zmeny.
Urcite to nebude velky ozdiel oproti 08.... ale urcite budem 09 hravat dalsi jeden rok kym nebude fifa10 :oops: (ehm ak mi to este pc bude zvladat)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ako FIFA tak je to aj s NHL, aj s NBA. Vsetky tieto produkty ktore sa vyrabaju rocnik od rocnika slubuju vela, su na nich minimalne zmeny ako ste uz pisali vyssie, ale aj tak si to drviva vacsina ludi stiahne/kupi a hra to, pokial nepride dalsi rocnik. Teda aspon mne to tak pripada. :?
rados915
Guru
Guru

Tak ja FIFU aj NHL každý rok stiahnem bez ohľadu na to aké sú hodnotenia a pod. Napríklad v NHL 08 som odohral 1 zápas a odinštaloval som to a doteraz som to nehral. FIFU 08 mám stále v PC, občas si to zahram cez hamachi, hrával som aj trénerský mód. Ale ako písal Šu-Do, každý rok je to to isté, nasľubujú kopu vecí, ale splnia minimum. Škoda, že PES nie je licencované tak ako FIFA. Potom by to bol dokonalý simulátor futbalu.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja si myslim, ze tieto zmeny slubuju EA pre konzoly, nie pre PC. Next-gen grafiky sa podla mna nedockame ani tento rok, ja vidim grafiku uplne rovnaku uz tri roky, bezo zmien, FIFU nehravam, NHL sem tam, pravidelne iba NBA
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Drago napísal:Ja si myslim, ze tieto zmeny slubuju EA pre konzoly, nie pre PC. Next-gen grafiky sa podla mna nedockame ani tento rok, ja vidim grafiku uplne rovnaku uz tri roky, bezo zmien, FIFU nehravam, NHL sem tam, pravidelne iba NBA
presne...neviem ci to nebolo pri poslednej NBA kde bolo slubovane nove pohyby, grafika atd...ak aj prisli volake aspon kusok viditelne zlepsenia tak len na konzoly :? ...PC verzie tychto kazdy rok vychadzajucich hier nam po grafickej sranke prinasaju skoto to iste
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hah :D ..o5 to zostane to iste,ta ista hratelnost,a tie iste modely hracov,EA uz nevie co ma vymysliet,si mysli,ze ked bude mat hra nove AI,tak uz to bude o nieco lepsie,no tak to nie je . . .

ja osobne,EA neznasam,myslim len futbalove hry,ktore vydavaju,tie moc nemusim,ja chcem mat v hre hratelnost realitu a grafiku dobru,co EA nemá,osobne fandím KONAMI,síce su to japonci,ale ich PES,ma vzdy dokáze sokovat :)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Niekde som čítal že FIFA 09 by už mala byť next-gen (aj PC verzia), ale bohvie či to neboli iba "drby"... :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Musim povedat ze PES 2008 veru pokazili. Aj samotni vyvojari si to nepriamo priznali. Ale FIFA saplzni kazdu jednu cast ich "simolátoru" :lol:

Jedine co ma EA dobre je kariera.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

FIFA09 nexgen nebude ale NHL bude a ostatne sporty ako NBA,NFL na pc uz nebudu
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

: The PC Version ::

All rumors point, that the graphics for the FIFA09 PC version remain the same as current engine of FIFA08. The adaption of Next Generation physics- and gameplayengine seems to be stacked against all PC users - they may have to wait another year for the step to the Next Generation and now fall behind into last generation
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Romanko napísal:
no tak,na to budem zvedavý :) . . .

ale aj tak fandím KONAMI :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Megakorporácia (EA) a aj tak to furt doseru. Konami je jednoznacna trieda oproti velkohubym vyhlaseniam od Electronic arts, kazdym rokom (co sa pamatam ja tak to je od 2003) stale slubovali krasnu grafiku, lepsiu hratelnost, prepracovanu fyziku... A co sa zmenilo? Nic. Jednoducho prevratny je len PES a tu nie je o com.
Paul
Medium Star
Medium Star

NHLko 09 by ale mohlo dopadnúť dobre....snáď to neposerú...
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Dufam ze uz do fify09 daju ten next-gen lebo uz sa aj da nevsimnut si tie niektore chyby hracov alebo enginu ale ta grafika je proste horor. Na to sa neda divat a este horsie je to ze ta grafika je v hre tusim od 2002 alebo 03.
rados915
Guru
Guru

bodo07 napísal:Dufam ze uz do fify09 daju ten next-gen lebo uz sa aj da nevsimnut si tie niektore chyby hracov alebo enginu ale ta grafika je proste horor. Na to sa neda divat a este horsie je to ze ta grafika je v hre tusim od 2002 alebo 03.
FIFA 09 nebude na 100% next-gen. A ani NHL nie je potvrdené, aj keď všetci dúfajú.

Široké taktické možnosti FIFA 09
Letošní ročník fotbalového simulátoru FIFA 09 slibuje slovy EA rovnou na dvě stě padesát klíčových vylepšení.
Dúfam, že potom vypíšu zoznam tých "vylepšení" aby to hráči mohli porovnať.

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 23:11 )
Fifa 09 premiéra záběrů z hraní
No keď som si pozrel toto video, hneď mi bolo jasné, že sa ZASA nič nové neudialo (tak ako je to zvykom každý rok). Pohyby hráčov rovnaké, fyzika rovnaká, grafika rovnaká (aj keď je low kvalita videa, dá sa to z toho rozpoznať). Od verzie 2003 kedy FIFA dostala novú grafiku sa nič nezmenilo. Stále dookola to isté.
Paul
Medium Star
Medium Star

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28230&r=top
Klíčem je tentokrát vytáhnout z každé platformy maximum, co to půjde, tedy snad až s výjimkou PC, chce se zašklebit, protože hra v next-gen hávu se pro osobní počítače neplánuje ani letos.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Necakane ;) Sak naco robit next gen na pc :P
Napísať odpoveď