Mam snu chodit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ak545321
Light Expert
Light Expert

Mam snu chodit

Príspevok od používateľa ak545321 »

Cawte neviete ci mam snu zacat chodit.Ket zistila ze ju chcem tak sa 3 krat na tu otasku spitala ci to je pravda a ci si nevimislaly (KAMARATKY).A teraz sa na mna obcas pozre a nekedi povie ci idem snu nekde (napr pre nieco) neviem co mam zrobit ci snu mam zacat chodit alebo co prosim poradte
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ci mas s nou nieco robit? Kydat hnoj? Dat nazrat sviňam? Zavreť kury? Ty si odkial vyliezol kamarat?
abonix
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abonix »

Napríklad spolu môžete chodiť na kurz zrozumiteľného vyjadrovania. Neviem ako jej, ale tebe by to pri všetkej úcte rozhodne prospelo.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ty by si mal zase chodit do prveho stupna na zakladnej /pokial tam stale nie si/
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ste sa stretli na polnohospodarskej ci drevarskej?

.................................................../ \
Zkus umelecku dreborezbu :arrow: | ! |
...................................................\ /
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

chlape ty mas kolko rokov omg? sa nauc rozpravat a pisat a potom ta mozno aj nejaka bude chciet...
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Dvanásť ročný dilinko v šiltovečke a ešte k tomu záhorák, no máš to blbé :D , chodiť? a vieč ty vobec čo, alebo kam ? prosimťa dojdi si do nejakého jazykoveho kurzu alebo anspon na pár hodín posediť v prvej triede aby si pochopil slovenský jazyk a potom píš po internete. Peace a radšej s ňou nikam nechod, počkaj si kym budeš mať anspoň 13.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

tha jasne ze mas snu chodit...sak obcas na teba pozre...to uz neeje len tak...urcite ta ste

translation: ano skus to, nemas co stratit, zjavne sa jej pacis a vie si s tebou predstavit harmonicky vztah plny lasky (a vzajomneho porozumenia hlavne v otazkach vyjadrovania)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Chlapec chodí asi na polnohospodársky harward...
Ale odporúčam ti len jedno, pokial by sa na teba nasrala, tak je to pre tvoje originálne vyjadrovanie a gramatiku :wink: no a to ovšem len vtedy pokial to neni rovnaká <> ako ty....
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

nie nie, nerob to, ona ta asi len vyuziva :) aby si jej pomahal s vecami. Keby ta chce, tak po tebe kuka stale. Teda, pokial sa nehanbi :P
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

no ulohy zo SJ jej pomahat pisat asi nebudes....
to je velka vec ked sa na teba pozre je to jasny signal ze ta chce,ale nechcu ta potom aj kamarati?daval by som si pozor...
a ked niekedy stebou chce pre nieco ist,napr pre nieco,tak to je jasny znak ze caka kedy ju pobozkas..
urcite to skus...good luck :wink:
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

..na to ci vazne nezhutorim...se opytaj Andera...
...smola, ta tvoja slecna sa sprava ako obycajna kamaratka, nic z toho nebude :wink: , ale nebud smutny, ta prava este pride :cry:

...ach boze, co to vsetko po tom svete beha...
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Nebuďte az tak prisny na druhych ludi. Je pravda, ze ten prispevok je hrozne napisany, ale chalan zato ani mozno nemoze....Presnejsie povedane mam bratranca co by s velkou pravdepodobnostou mohol "stvorit" nieco podobne. Proste su medzi nami ludia co sa nenarodili prave ako vacsina aj ked sa snazi on sam + aj jeho okolie dostat ho do reality.
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba :?
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimne :wink: samozrejme ak mas pod 15 tak sa radsej venuj vzdelaniu.........good luck
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ak545321:ked niesi schopny sa ani len rozhodnut ci s nou chces byt, tak niesi dostatocne vyspely/zodpovedny na to aby ti ten vztah vobec fungoval
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau napísal:Ci mas s nou nieco robit? Kydat hnoj? Dat nazrat sviňam? Zavreť kury? Ty si odkial vyliezol kamarat?
jezis boze ludia ... :lol: :lol: co sa smejete ? ved internet prisiel uz aj na dediny to nesmiete tak braaaat. :wink:
k teme:nemam sajn!!!
ak545321
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ak545321 »

Janta napísal:Nebuďte az tak prisny na druhych ludi. Je pravda, ze ten prispevok je hrozne napisany, ale chalan zato ani mozno nemoze....Presnejsie povedane mam bratranca co by s velkou pravdepodobnostou mohol "stvorit" nieco podobne. Proste su medzi nami ludia co sa nenarodili prave ako vacsina aj ked sa snazi on sam + aj jeho okolie dostat ho do reality.
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba :?
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimne :wink: samozrejme ak mas pod 15 tak sa radsej venuj vzdelaniu.........good luck
ja mam 15 a ona ma 14.a to je tazkde lebo ona sa urazi aj na maličkosti.

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:51 )
energy00 napísal:nie nie, nerob to, ona ta asi len vyuziva :) aby si jej pomahal s vecami. Keby ta chce, tak po tebe kuka stale. Teda, pokial sa nehanbi :P
to pochybujem ze bi ma vyuzivala

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:57 )
OdinHel napísal:..na to ci vazne nezhutorim...se opytaj Andera...
...smola, ta tvoja slecna sa sprava ako obycajna kamaratka, nic z toho nebude :wink: , ale nebud smutny, ta prava este pride :cry:

...ach boze, co to vsetko po tom svete beha...
mam sa jej spitat či bi so mnou nechcela chodit
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Radšej by si sa mal sám seba spýtať, či si nechceš radšej začať s knihou Slovenskej gramatiky.. :) to by ti určite prospelo viac, ako toto.. :wink: aj na mňa sa pozerá kopa dievčat, kopa spoluhráčov, kopa ľudí po meste, kopa kamošov, kopa zvierat... :D myslím si, že je to normálne a nič z toho nebude, ak po tebe len pozerá.. ale aj ten pohľad môže byť rôzny.. ale ten musíš spoznať sám... :wink: najlepšie, ako sa to dozvedieť je sa jej to spýtať.. ale určite jej to nepíš.. to by ju mohlo len odradiť.. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chlope..no neviem..tipujem že to bude nejaká trúbka..keďže sa urazí aj pre maličkosti tak neviem..Napríklad keby si jej písal SMS na narodky a písal by si tak ako tu..No tak tipujem že aj to by považovala za maličkosť a urazila by sa pri tvojej skvelej gramatike :P
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

presne tak pri tvojej gramatike radsej smsky nikomu nepis :nono1: :smt044
acherus
Light Star
Light Star

Re: Mam snu chodit

Príspevok od používateľa acherus »

mi-chau napísal:Ci mas s nou nieco robit? Kydat hnoj? Dat nazrat sviňam? Zavreť kury? Ty si odkial vyliezol kamarat?
tak toto je best este furt sa smejem :)

//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2008, 17:28 )
ak545321 napísal:Cawte neviete ci mam snu zacat chodit.Ket zistila ze ju chcem tak sa 3 krat na tu otasku spitala ci to je pravda a ci si nevimislaly (KAMARATKY).A teraz sa na mna obcas pozre a nekedi povie ci idem snu nekde (napr pre nieco) neviem co mam zrobit ci snu mam zacat chodit alebo co prosim poradte
ako ja by som ta dal za ucytela slovencyny ale naosaj...
Zamknuté