Mam snu chodit
Mam snu chodit
Cawte neviete ci mam snu zacat chodit.Ket zistila ze ju chcem tak sa 3 krat na tu otasku spitala ci to je pravda a ci si nevimislaly (KAMARATKY).A teraz sa na mna obcas pozre a nekedi povie ci idem snu nekde (napr pre nieco) neviem co mam zrobit ci snu mam zacat chodit alebo co prosim poradte
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Dvanásť ročný dilinko v šiltovečke a ešte k tomu záhorák, no máš to blbé
, chodiť? a vieč ty vobec čo, alebo kam ? prosimťa dojdi si do nejakého jazykoveho kurzu alebo anspon na pár hodín posediť v prvej triede aby si pochopil slovenský jazyk a potom píš po internete. Peace a radšej s ňou nikam nechod, počkaj si kym budeš mať anspoň 13.
no ulohy zo SJ jej pomahat pisat asi nebudes....
to je velka vec ked sa na teba pozre je to jasny signal ze ta chce,ale nechcu ta potom aj kamarati?daval by som si pozor...
a ked niekedy stebou chce pre nieco ist,napr pre nieco,tak to je jasny znak ze caka kedy ju pobozkas..
urcite to skus...good luck
to je velka vec ked sa na teba pozre je to jasny signal ze ta chce,ale nechcu ta potom aj kamarati?daval by som si pozor...
a ked niekedy stebou chce pre nieco ist,napr pre nieco,tak to je jasny znak ze caka kedy ju pobozkas..
urcite to skus...good luck
Nebuďte az tak prisny na druhych ludi. Je pravda, ze ten prispevok je hrozne napisany, ale chalan zato ani mozno nemoze....Presnejsie povedane mam bratranca co by s velkou pravdepodobnostou mohol "stvorit" nieco podobne. Proste su medzi nami ludia co sa nenarodili prave ako vacsina aj ked sa snazi on sam + aj jeho okolie dostat ho do reality.
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimne
samozrejme ak mas pod 15 tak sa radsej venuj vzdelaniu.........good luck
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimne
-
qwerty-xyz
ja mam 15 a ona ma 14.a to je tazkde lebo ona sa urazi aj na maličkosti.Janta napísal:Nebuďte az tak prisny na druhych ludi. Je pravda, ze ten prispevok je hrozne napisany, ale chalan zato ani mozno nemoze....Presnejsie povedane mam bratranca co by s velkou pravdepodobnostou mohol "stvorit" nieco podobne. Proste su medzi nami ludia co sa nenarodili prave ako vacsina aj ked sa snazi on sam + aj jeho okolie dostat ho do reality.
Tak a najviac ma vytaca fakt, ze ked taky chalanisko pride do veku kedy si zacne vsimat holky az nato, ze tie si z neho robia akurat posmech a namotavaju pre zabavu ostatnych a seba![]()
A moja rada: byt menej naivny a vsimat si ludi okolo seba vratane dievcat ci to bude uprimnesamozrejme ak mas pod 15 tak sa radsej venuj vzdelaniu.........good luck
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:51 )
to pochybujem ze bi ma vyuzivalaenergy00 napísal:nie nie, nerob to, ona ta asi len vyuzivaaby si jej pomahal s vecami. Keby ta chce, tak po tebe kuka stale. Teda, pokial sa nehanbi
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 13:57 )
mam sa jej spitat či bi so mnou nechcela choditOdinHel napísal:..na to ci vazne nezhutorim...se opytaj Andera...
...smola, ta tvoja slecna sa sprava ako obycajna kamaratka, nic z toho nebude, ale nebud smutny, ta prava este pride
![]()
...ach boze, co to vsetko po tom svete beha...
-
Začiatok Konca
Professional
Radšej by si sa mal sám seba spýtať, či si nechceš radšej začať s knihou Slovenskej gramatiky..
to by ti určite prospelo viac, ako toto..
aj na mňa sa pozerá kopa dievčat, kopa spoluhráčov, kopa ľudí po meste, kopa kamošov, kopa zvierat...
myslím si, že je to normálne a nič z toho nebude, ak po tebe len pozerá.. ale aj ten pohľad môže byť rôzny.. ale ten musíš spoznať sám...
najlepšie, ako sa to dozvedieť je sa jej to spýtať.. ale určite jej to nepíš.. to by ju mohlo len odradiť.. 
Re: Mam snu chodit
tak toto je best este furt sa smejemmi-chau napísal:Ci mas s nou nieco robit? Kydat hnoj? Dat nazrat sviňam? Zavreť kury? Ty si odkial vyliezol kamarat?
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2008, 17:28 )
ako ja by som ta dal za ucytela slovencyny ale naosaj...ak545321 napísal:Cawte neviete ci mam snu zacat chodit.Ket zistila ze ju chcem tak sa 3 krat na tu otasku spitala ci to je pravda a ci si nevimislaly (KAMARATKY).A teraz sa na mna obcas pozre a nekedi povie ci idem snu nekde (napr pre nieco) neviem co mam zrobit ci snu mam zacat chodit alebo co prosim poradte