Mam graficku ktora ma vystup aj SVIDEO .. a chcel by som sa opitat ci existuje program s korým do SVIDEO kábla (a potom doTV) by som mohol pustit Video tak, ze ja budem moct robit na kompe ale na telke by to slo...
napr. by som si nacital DVD alebo WMV ci AVI Subor a potom by to na telke islo, ja by som to mohol stopnut a pod, ale ja by som mohol robit s kompom ale oni bi videli cez celu obrazovku to video...
Dufam ze ste pochopili dakujem
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 17:02 )
viem ze sa to da cez Windows media player ale este nieco ine ci by sa naslo...
ak som dobre pochopil tak chces kukat na tv film a na pc robit daco ine. no na to nemusis mat ziadny program len premernu graficku kartu, aby stihala 2 obrazy naraz. na notebookoch sa to napr. neda. prilis seka obraz. no takze musis mat napojene kable na S-VIDEO a do monitoru. teraz si daj vlastnosti na ploche a v nastaveniach obrazovky si dole zaskrtni k 2 obrazovke: rozsirit plochu i na tento monitor. teraz by si mal mat na tv obraz bez ikon. to je dobre. a teraz mozes pustiti film a proste ho len s 1 obrazovky presun na tu druhu a zvecsi na celu plochu a je to. no a mozes skusit na tej 1 obrazovke robit daco ine. ale ak nemas graficku kartu od 7000 sk hore tak si nezahras hry a nepozres dva filmy naraz na dvoch monitoroch. ale na slabsich by si mal bbez problemov zvladnut net aj word a podobne veci. toto je jednoduchy navod pri ktorom nepotrebujes ine programy.
Ten sposob s rozsirenou plochou je asi jediny spravy, ale: hrat hry na druhej ploche sa velmi neoplati, pretoze je problem rozdelit zvuk, cize ty musis uprednostnit zvuk filmu a pracu na pocitaci robit vlastne bez zvuku.