Orange Fibernet wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Orange Fibernet wifi

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím, budem mať net od orange, cez tú optiku a budem to mať tak, že mi dovedú optický kábel do bytu a pripojia ki switchu wifi a chcem sa spýtať na toto, mám doma Notebook a stolový pc. Na tom stolovom pc mám obyčajnú sieťovú kartu na kábel a preto chcem vedieť, určite potrebujem mať prímač ktorým chytím ten signál z toho switchu do pc.. A preto sa pýtam či orange prinesie neaký prímač alebo si ho musím sám zakúpiť. Myslím, že v booku by nebol problém lebo tam mám prímač.
Bobr
Guru
Guru

Re: Orange Fibernet wifi

Príspevok od používateľa Bobr »

Sk1llord napísal:Zdravím, budem mať net od orange, cez tú optiku a budem to mať tak, že mi dovedú optický kábel do bytu a pripojia ki switchu wifi a chcem sa spýtať na toto, mám doma Notebook a stolový pc. Na tom stolovom pc mám obyčajnú sieťovú kartu na kábel a preto chcem vedieť, určite potrebujem mať prímač ktorým chytím ten signál z toho switchu do pc.. A preto sa pýtam či orange prinesie neaký prímač alebo si ho musím sám zakúpiť. Myslím, že v booku by nebol problém lebo tam mám prímač.
vsak k pocitacu to pripoj obycajnym UTP kablom ale oni ti urcite ziadny prijimac nedaju teda zadrmo urcite nie a za peniaze tiez asi... :?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Dostanes konvertor (k nemu sa pripaja set-top-box, telefon, a wifi router)
Teda ak tv nebudes mat, STB nedostanes. Ale konvertor dostanes. Na ten sa napoji ten wifi router D-Link, a z neho si napojis, NB cez wifi, a PC cez kabel (klasicky sietovy kabel)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

STomko napísal:Dostanes konvertor (k nemu sa pripaja set-top-box, telefon, a wifi router)
Teda ak tv nebudes mat, STB nedostanes. Ale konvertor dostanes. Na ten sa napoji ten wifi router D-Link, a z neho si napojis, NB cez wifi, a PC cez kabel (klasicky sietovy kabel)
Aha dík moc
Napísať odpoveď