• AirSoft •
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, ako hovoríš, že ho niekto má a beží mu rok v pohode, tak to bude buď šťastie alebo to je dobre vyrobené... Cena nieje zlá.. Aj ja by som ho zobral ale ja som skôr na M4A1
A ešte by som chcel vedieť, nieje niekde v muničáku neaká plnička zásobníkov, pretože som to tam nenašiel, nevidel to tam niekto ?
-
GIGABYTE
King
thx, nemohol som to tam nájsťStenky napísal:http://www.municak.sk/index.php?option= ... 3&Itemid=1
-
braino.swk
Light Professional
-
Stenky
Professional
pokial sa da zohnat nahrada opravis uplne vsetko (az na zbrane ktore maju custom suciastky, daktore sa zohnat nedaju) hlavne seria Armalite (m16, m4a1...) AK (47,74,101...) HK (mp5, G3...) co maju mechboxy typ 2 a 3 su opravitelne skrz naskrz. ostatne mechace tiez (daktore mechace su hybridy tam je to zlozitejsie)Fortune napísal:airsoftova zbran je taka primitivna vec, ze je na nej opravitelne podla mojho skromneho nazoru vsetko, otazka je samozrejme za akych financnych podmienok...
pistole a kratke zbrane tam nastavaju dakedy priblemy so suciastkami.
-
GIGABYTE
King
Ja neviem ešte som im nič nedal, aleGangy napísal:Podla zakona nemaju pravo take nieco ziadat. Nie?
11. Predaj produktov iba osobám starším ako 18 rokov
1) Podľa platných zákonov je nákup niektorých typov tovaru obmedzený dosiahnutím veku 18-tich rokov. Jedná sa o nasledujúce skupiny tovaru: airsoftové a paintballové vzduchovky, paralyzéry, sebaobranné spreje, obušky, boxery, tonfy
2) K nákupu týchto typov tovaru v našom internetovom obchode je preto nutné:
3) Poslať (čitateľnú) fotokópiu obidvoch strán občianskeho preukazu buď:
a) faxom (na číslo 02/5479 3243, alebo
b) e-mailom (na adresu: [email protected]áto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript, aby ste ju mohli vidieť. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. )
4) Ak zvolíte zaslanie kópie faxom, doporučujeme pre možnosť overenia prípadných nečitateľností naviac v registrácii zákazníka uviesť:
a) rodné číslo
b) číslo občianskeho preukazu
5) Bez splnenia vyššie uvedených podmienok nemôže byť objednávka obsahujúca ktorýkoľvek z vyššie uvedených typov tovaru vybavená a bude stornovaná.
6) Všetky dodatočne poskytnuté osobné údaje sú považované za dôverné a je s nimi zaobchádzané podľa ustanovení uvedených v odstavci
-
braino.swk
Light Professional
plyn nekupuj, budes to plnit? nieje to lacna zalezitost.. navyse na plyn sa robia vacsinou len kratke zbrane a tym padom na dialku strielat nebudes 
kup si AEGcko na zaciatok najlepsie od CYMY alebo JG
viem ze tu niektori budu oponovat, no uz aj na wargames.sk bola diskusia tohoto typu a vysledkom bolo ze nech si niekto skusi ist zahrat medzi ludi ktori maju AEG vsetci a to este nie v zaklade, najvacsi problem nieje len kadencia, ale hlavne dostrel a ustova rychlost, vsak pred BBckom z manualu sa mozem uhnut:)
kup si AEGcko na zaciatok najlepsie od CYMY alebo JG
viem ze tu niektori budu oponovat, no uz aj na wargames.sk bola diskusia tohoto typu a vysledkom bolo ze nech si niekto skusi ist zahrat medzi ludi ktori maju AEG vsetci a to este nie v zaklade, najvacsi problem nieje len kadencia, ale hlavne dostrel a ustova rychlost, vsak pred BBckom z manualu sa mozem uhnut:)