Aj viacMaki napísal:co by si cakal - to boli zaciatky - kazdy sa musi vycibrit - ale 2 songy tam boli dobre...
Metallica
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
Takze aj ja som trocha fanusik Metallicy, ved to vidno aj na mojom avatare...
Kill'em All - v pohode, ale vidno, ze su to zaciatky
Ride the Lightning, Master of Puppets, ...And justice for all - kultove veci
Black - ze vraj prelomovy album, no po nom sa ich hudba dost źmenila, ale za to Nothing Else Matters je super sladak
Load, ReLoad, Garage Inc. - daju sa, ale uz to je nieco ine...
S&M - super!!!
St. Anger - nemusim
Najlepsie skladby - Fade to black, The call of Ktullu, Welcome home, Orion, One, ...And justice for all, To Live Is Die, Nothing Else Matters, Unforgiven, Turn the Page...
edit// mal som avatar s Jamesom Hetfieldom
Ride the Lightning, Master of Puppets, ...And justice for all - kultove veci
Black - ze vraj prelomovy album, no po nom sa ich hudba dost źmenila, ale za to Nothing Else Matters je super sladak
Load, ReLoad, Garage Inc. - daju sa, ale uz to je nieco ine...
S&M - super!!!
St. Anger - nemusim
edit// mal som avatar s Jamesom Hetfieldom
-
in your world
Light Star
keby som z tvojho postu citil ironiu tak ok, ale ak to myslis vazne tak tvrdim,ze si nepocul ich 2,3,4 album... tie boli genialne... a podla mna este aj Black bol super, ale ... st.anger sa nechyta... len dufam,ze ich deviaty bude fajn a ze ma v septembri chlapci nesklamuNino napísal:St.Anger to je nieco uzasne![]()
![]()
![]()
Aj tak je najlepsi S&MMaki napísal:keby som z tvojho postu citil ironiu tak ok, ale ak to myslis vazne tak tvrdim,ze si nepocul ich 2,3,4 album... tie boli genialne... a podla mna este aj Black bol super, ale ... st.anger sa nechyta... len dufam,ze ich deviaty bude fajn a ze ma v septembri chlapci nesklamu
Inak St.Anger a Frantic su dost dobre tracky, cely album sice nic moc, no stale fajn pocuvanie.
No ved prave ze vyberovka...Nothing else matters tam znie vyborne, skoda ze neprerobili aj Sanitarium.
Inak u Metallicy je to so mnou ako pri vacsine kapiel: Z kazdeho normalneho albumu sa mi pacia 1-2 pesnicky, vynimocne viac.
Vynimku tvoria akurat albumy SOAD - Toxicity a Inverzia od No Gravity. (z gitarovych, v ostatnych styloch sa najdu dalsie moje oblubene albumy, ktore mam napocuvane odpredu aj odzadu)
Inak u Metallicy je to so mnou ako pri vacsine kapiel: Z kazdeho normalneho albumu sa mi pacia 1-2 pesnicky, vynimocne viac.
Vynimku tvoria akurat albumy SOAD - Toxicity a Inverzia od No Gravity. (z gitarovych, v ostatnych styloch sa najdu dalsie moje oblubene albumy, ktore mam napocuvane odpredu aj odzadu)
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Názov nového albumu: "Death Magnetic"
viac tu : http://www.metallica.sk/newsclanok.php?id=939
viac tu : http://www.metallica.sk/newsclanok.php?id=939
No veru, som velmi zvedavy na ten novy album. Cakat nas nechali dlho, tak to snad bude stat za to
Sluby boli 
Inak celkovo sa mi pacia viacere piesne, napr. Unforgiven, One, St. Anger, Unnamed Feeling, ale aj taka uz legendarna balada Nothing Else Matters, Whisky In The JAR, a ine, to len tak namatkou
Jednoducho Metallica predstavuje pre mna jednu z prijatelnych foriem metalu.
Inak celkovo sa mi pacia viacere piesne, napr. Unforgiven, One, St. Anger, Unnamed Feeling, ale aj taka uz legendarna balada Nothing Else Matters, Whisky In The JAR, a ine, to len tak namatkou
No čo hovoríte na prvý oficiálny singel The Day That Never Comes ?
Mne osobne sa naozaj veľmi páči, osobne mi začiatok príde podobný ako Fade to Black a ku koncu sa začína mierne podobať na One.
vypočuť si môžte na mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf [ WMP ]
Mne osobne sa naozaj veľmi páči, osobne mi začiatok príde podobný ako Fade to Black a ku koncu sa začína mierne podobať na One.
vypočuť si môžte na mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf [ WMP ]
zdroj: http://metallica.cz/hotnews.php?w=590Metallica.cz dňa 21.8.2008 napísal:Prvý singel z nového albumu Death Magnetic, skladba "The Day That Never Comes", príde napriek svojmu názvu už dnes. Práve dnes, teda 21. augusta 2008, budeme prvýkrát po neuveriteľných piatich rokoch počuť novú skladbu Metallicy zo zatiaľ nevydaného štúdiového albumu.
"The Day That Never Comes" sa dnes večer začne hrať v rádiách. V našich končinách chystá premiéru napríklad Radio Beat a to približne o 22:30. Počúvať ho môžete samozrejme aj cez internet. Ešte o niečo skôr by novinku malo byť možné počuť v relácii Zane Lowea na rádiu BBC - tam by mala zaznieť už medzi ôsmou až desiatou večer.
Okrem rádií bude skladba od dnešného večera dostupná aj cez promostránku MissionMetallica.com a pravdepodobne aj na oficiálnej stránke Metallica.com.
-
Sagittarius
Guru
Páči sa mi tiež. Je mnohokrát lepšie ako všetky skladby z predošlého albumu St. Anger. A konečne sa vrátili k starému štýlu. Len niečo mi tam vadilo len neviem čo...Lord_3D napísal:No čo hovoríte na prvý oficiálny singel The Day That Never Comes ?
zdroj: http://metallica.cz/hotnews.php?w=590