Najlepsi Messenger ?
-
VicoN
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsi Messenger ?
Aky messenger je podla vas najlepsi ? Ja mam Trillian Pro Cracknuty a som snim spokojni. Mate ine nazori ?
-
TheEliTe
Re: Najlepsi Messenger ?
omfgVicoN napísal:Aky messenger je podla vas najlepsi ? Ja mam Trillian Pro Cracknuty a som snim spokojni. Mate ine nazori ?
-
uplink
VIP
najlepsi: miranda, trillian
najrychlejsi: msn [microsoft messanger]
najkrajsi a najzabavnejsi: iCQ
najlepsie zabezpeceny: yahoo messanger
s najsprostejsim designom: gadu gadu [polsky messanger]
trocha z historie: miranda mi 2x odsr*la databazu, ked som siel prejst z mirandy s5 na ICQ/msn - komplet vsetky cisla v zozname, aj z iCQ serveru [nemam tucha ako to dokazala, ale som jej za to vdacny]
...to len taka fakticka poznamka ^^
trocha z historie: miranda mi 2x odsr*la databazu, ked som siel prejst z mirandy s5 na ICQ/msn - komplet vsetky cisla v zozname, aj z iCQ serveru [nemam tucha ako to dokazala, ale som jej za to vdacny]
-
jurko
Light Star
uplink napísal:najlepsi: miranda, trillian
trocha z historie: miranda mi 2x odsr*la databazu, ked som siel prejst z mirandy s5 na ICQ/msn - komplet vsetky cisla v zozname, aj z iCQ serveru [nemam tucha ako to dokazala, ale som jej za to vdacny]...to len taka fakticka poznamka ^^
uplink napísal:najlepsi: miranda
najrychlejsi: miranda
najkrajsi a najzabavnejsi: miranda
najlepsie zabezpeceny: miranda
s najsprostejsim designom: nevem lebo pouzivam, mirandu
-
uplink
VIP
ece ked som mal GPRS class 6/10 [nokia 6100 - 6230 powa] tak som mal aj mirandu aj msn. Msn posielalo spravy hned. Miranda mala malinke oneskoreniet0m4s3 napísal:najrychlejsi nemyslel len pisanim spravy - zavisi to na pripojeni. Rychlostne je na tom Miranda suverenne co sa spustenia programu, behu programu (vdaka nenarocnosti) a login-nutia tyka
detto aj s posielanim suborov. Na msn strata tak do 0.5 kB/s na iCQ tak 1-2 kB/s [pocitac > server > prijemca] na mirande tak 1 kB/s.
-
braino.swk
Light Professional
Re: Najlepsi Messenger ?
nic proti kamo.. ale slovencina ti robi problem ...VicoN napísal:Aky messenger je podla vas najlepsi ? Ja mam Trillian Pro Cracknuty a som snim spokojni. Mate ine nazori ?