problem so zalohou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
eLs
Novice
Novice

problem so zalohou

Príspevok od používateľa eLs »

Zdravim, predvcerom som si preinstaloval Win a samozrejme som si pred tym spravil zalohu, takze spravil zalohu reinstalol Win a ze hodim si tie veci z DVD spat do PC, lenze! PC mi nechce to DVD precitat, teda keby to robi len moj pocitac tak to nejak pochopim, ale skusal som to aj na dalsich dvoch a tam to robilo to iste. Zacalo to nacitavat, asi hodinu trvalo kym to nacitalo a chcel som si to skopirovat, co aj zacalo ale po 15 minutach co cital jeden text. dokument mi to vyhodilo nejaku chybu a vyplo sa to. Skusal som to DVD na domacom kine a tam to precitalo bez problemov. A este ze pri citani toho DVD sa PC ako keby zasekne, nejde otvorit ziadna zlozka, ziadny program nic, ale kurzor sa normalne hybe a tvari sa ze som klikol.
Mal niekto taky problem? Ak by vedel niekto poradit bol by som fakt vdacny, bo som uz zufaly :(
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

skus nejaky program na obnovu dat z poskodenych nosicov... co som len tak narychlo hladal tak by si mohol skusit:
http://www.snapfiles.com/get/cdrecovery.html
eLs
Novice
Novice

Príspevok od používateľa eLs »

Je mozne ze by to islo s nejakym inym programom rychlejsie? Bo s tymto to ide za to som ti vazne vdacny :wink: ,ale ide to velmi pomaly
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

ci to niekde pojde rychlejsie neviem, lebo som to zatial nemusel skusat (KLOP KLOP)... ale ak by som si mal tipnut tak by som povedal, ze rozdiely budu zanedbatelne
Napísať odpoveď