EURO 2008
-
mirak2
Hardcore addict
na Prime sa to pozera o dost lepsie, lepsi komentar, a na moju historicku telku je stare rozlisenie ovela vhodnejsie
uz to ze Frei nedohra tento zapas je pre SWI katastrofa, dufam ze to nie je nic vazne..najprv som si myslel ze to bol konar, nakoniec koleno, ale nevyzeralo to nejako zeby extra zeby sa pohlo alebo prehlo v tom suboji..skoda
uz to ze Frei nedohra tento zapas je pre SWI katastrofa, dufam ze to nie je nic vazne..najprv som si myslel ze to bol konar, nakoniec koleno, ale nevyzeralo to nejako zeby extra zeby sa pohlo alebo prehlo v tom suboji..skoda
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Česi potrebovali takyto zapas, nehrali dobre, ale aj napriek tomu vyhrali dokonca v zapase s domacim teamom a navyse prvy zapas, kt. je mega dolezity. Psychika musela ist hore. Dufam, ze si zoberu ponaucenie a vyprasia turkov.
Svajciari nehrali zle, ale nepredviedli nič extra, nic necakane, mozno preto neskorovali.
Svajciari nehrali zle, ale nepredviedli nič extra, nic necakane, mozno preto neskorovali.
No tento vecerny zapas bol o dost lepsi ako Svajciarsko Cesko, hralo sa z vacsim nasadenim a Turci celkom prekvapili, a ak predvedu podobny vykon proti Cechom a Svajciarom mozu sa radovat z postupu.
Ceske vitazstvo nad Svajciarmi bolo viac menej stastie, lebo dali gol z jedninej streli na branu a v mnohych momentoch ich podrzal Cech.
Svajciarov som aj celkom lutoval lebo bolo vidiet ze pred domacim obecenstvom mali vacsi hlad po vitazstve, cesi posobili viac menej flegmatickym dojmom.
Ceske vitazstvo nad Svajciarmi bolo viac menej stastie, lebo dali gol z jedninej streli na branu a v mnohych momentoch ich podrzal Cech.
Svajciarov som aj celkom lutoval lebo bolo vidiet ze pred domacim obecenstvom mali vacsi hlad po vitazstve, cesi posobili viac menej flegmatickym dojmom.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Vesper
Professional
Si asi nepozeral do konca, lebo v nadstavenom čase dal ešte gól Raul Meireles t.j. konečný výsledok 2:0 pre Portugalcovtego2000 napísal:portugalci vyhrali 1:0 ale herne,ma to vobec nenadchlo,csetko bolo take jednotvarne,ale viacej z hry urcite portugalci.
Ináč dnes dosť dobré výkony na strane Portugalcov od mnohých hráčov (Ronaldo, Gomes, Pepe, Bosingwa, dokonca Deco) na rozdiel od Turkov, ktorí sa síce v strede poľa vedeli vynájsť (Kazim Kazim), ale v zakončení to bolo naopak slabšie
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
sorry opravujem 2:0 dikVesper napísal:Si asi nepozeral do konca, lebo v nadstavenom čase dal ešte gól Raul Meireles t.j. konečný výsledok 2:0 pre Portugalcov
Ináč dnes dosť dobré výkony na strane Portugalcov od mnohých hráčov (Ronaldo, Gomes, Pepe, Bosingwa, dokonca Deco) na rozdiel od Turkov, ktorí sa síce v strede poľa vedeli vynájsť (Kazim Kazim), ale v zakončení to bolo naopak slabšie