Namysleny chalan, ktory riesi vsetko bitkou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ades napísal:Sheep: radsej nezaparaj, vyrastol v Petrzalke, z toho mozu byt problemy
povies mi co robim? lol
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

sendrej: tu bratislavu popisujes nejak divoko...chodim vecer/v noci do mesta skoro kazdy vikend a nikdy som nemusel ani utekat ani sa bat ani nic... ved o takej jednej je uz mesto a centrum mesta vyludnene... a to rozhodne nie som jeden z tych co svojim zjavom budia respekt :D Skratka treba byt normalny, netreba robit hluposti a netreba zbytocne provokovat ;)
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

Tak potom pritahujem problemy :)
Tak ja neviem asi mam na cele napisane pod sa bit :D
Tak neni to s Ba az tak tragicke bol som pod vplivom ked som to pisal ale zas som to az o tolko neprehnal
Sheep
Addict
Addict

sendrej napísal:Tak potom pritahujem problemy :)
Tak ja neviem asi mam na cele napisane pod sa bit :D
Tak neni to s Ba az tak tragicke bol som pod vplivom ked som to pisal ale zas som to az o tolko neprehnal
ved ako inak, v noci z piatka na sobotu :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Sheep napísal:povies mi co robim? lol
ja ta iba varujem :D
Sheep
Addict
Addict

ades napísal:ja ta iba varujem :D
nechapem ale nevadi :D
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

gratulujem k stastnemu endu, btw mne sa nieco take minule stalo boli sme na koncerte a bola tam riadna skrumaž a stupil som takeemu obrovskemu chalanovi na nohu vyzeral dost hruby, a uz hned do mna zacal davat, a ešte take stupidne veci ze musiš mi to vylizat atd.. :x a som sa mu 5 krat opsravedlnjil a on tam na mna surovo blačal, a nakoniec som sa rychlo vykrutil ze sa ponahlam a 180 krat som mu povedal prepac mrzi ma to, a ako som vyšiel som čakal na kamošky a som ho videl, uz ma ukazoval kamaratom a vsetci šli smerom ku mne.. no chceli aby som dostal zrejme.. no nejjako som sa v tej skrumazi stratil mu z dolhadu a nakoniec som šiel ešte s kamoškami pekne domov :) :D proste vidite aka je denšna mladez plna machrov,frajerov a vselijakych provokaterov ato uz nehovorim o piatkoch v našom meste.. stael bitky.. jaj.. :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

GothaR napísal:Ty uz teda pekne mimo. Za zlomeny nos moze dostat podmienku, pripadne pekne zaplatit.
k teme: skus to urovnat, ale al by sa to nepodarilo, tak sa bran, nesmies dat prvy uder (ak by sa vam nieco stalo, tak ti to na policii vyznamne pomoze). Inak neviem, nie som bitkar...
Este by si mu mohol naznacit, ze je chudak ked sa ide bit s o 4 roky mladsim.
//weed: presne tak
necital som to cele ale ked mu kamarati dosvecia vyhrazky abo co tak sa nema coho bat ked ho zavola na ferovku , ale musi shodnotit svoje sily ...
Sheep
Addict
Addict

Element napísal:gratulujem k stastnemu endu, btw mne sa nieco take minule stalo boli sme na koncerte a bola tam riadna skrumaž a stupil som takeemu obrovskemu chalanovi na nohu vyzeral dost hruby, a uz hned do mna zacal davat, a ešte take stupidne veci ze musiš mi to vylizat atd.. :x a som sa mu 5 krat opsravedlnjil a on tam na mna surovo blačal, a nakoniec som sa rychlo vykrutil ze sa ponahlam a 180 krat som mu povedal prepac mrzi ma to, a ako som vyšiel som čakal na kamošky a som ho videl, uz ma ukazoval kamaratom a vsetci šli smerom ku mne.. no chceli aby som dostal zrejme.. no nejjako som sa v tej skrumazi stratil mu z dolhadu a nakoniec som šiel ešte s kamoškami pekne domov :) :D proste vidite aka je denšna mladez plna machrov,frajerov a vselijakych provokaterov ato uz nehovorim o piatkoch v našom meste.. stael bitky.. jaj.. :roll:
"mame co sme chceli" :roll:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

lol no vidim ze niektory ste tu este sviezy o tejto rannej hodine :lol: ako pisal sheep (teda ak som to spravne pochopil) on podla mna rad tu nohu vystrci aj sam len aby sa mohol pobit
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

inac poculi ste nieco o nejjakom papieri proste to je od police a kamoš ze to tak pouzil na papier sa mu podpisal ten ktory ide na ferovku a ze suhlasi aj zo zraneniami ktore sa mu mozu prihodit atd.. myslite ze je to relane?Lebo ten kamoš je skvely bajkar a neprekvapilo by ma to :D stretli ste sa uz s niecim takymto? :?:
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

No podla mna si spravil dobre..jednoznacne,ak si to nechce dat vysvetlit,tak jeho problem je nejaky druh zakomplexovanosti..ale samozrejme aj napriek tomu ,ze som dievca,keby mi niekto vrazi uder vratim spat..no tvoj postup bol spravny..teraz to zalezi od neho... :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Mal som jedného spolužiak, poznáte to fajčí, pije, jednoducho veľký "čávoo" a raz už moc provokoval, začal sa velice púšťať do spolužiakov, robil kraviny dal mi do brucha, vrátil som mu to vrazil mi na tvár,povedal som kamošovi chyť mi okuliare ( vtedy som ešte nosil dioptrické... ), chytil okuliare a vtedy som mu takú vrazil z náprahu, že sa skoro zje*al, do on mi pustil taktiež na tvár ale už som sa len kryl, niesom neaký bitkár, bijem sa ak už fakt nič iné nezaberá, tak som sa kryl, keby mi vrazí ešte jednu tak by som ho tam dobil do krvi. Ale vravím veľký čávo vrazil som mu jednu, do 5 minút mal opuchnutý nos a monokel pod nosom, nie nezveličujem.. Je to pravda, poznám takých ľudí čo vyzerajú strašne vážne, ale keby mi jednu vrazí takú by som mu je*ol, že by sa neprebral. A to nefajčím, nepijem, nechodím von z neakými vážnymi ľuďmi, no v poslednej dobe troška... Ale ako cením si aj toho skilla spolužiaka, prijal to, že som mu je*ol poriadnu a nečakal ma na druhý deň s hŕbou kamarátov, aj keď mohol :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak tak lamy chodia iba po skupinach par krat ma chcela tiez zbit taka particka z nasej skoly asi 7-8 ich bolo vzdy som pre istotu nosieval svoj verny kaser a teleskop keby bolo najhorsie casom sa to stupnovalo a tak som na to proste kaslal a sra* som na nich no furt sa to opakoval co by som proti nim zmohol jeden samozrejme aj ja mam svojich kamaratov ktory by ma ked tak podržali a tak som zavololal fotra nech im dohovori chalani takmer vysrali formu a odvtedy neotravuju chodia vzdy metrovym oblukom okolo mna takze nie vsetko sa vždy musi vyriesit priamov konfrontaciou hlavne ked su na to ludia
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Bolo by dobre sa ho opytat:

Ked ti niekto kopne do tasky, tak ho chces zbit. Co spravis, ak ti niekto napriklad nestastnou nahodou poskriabe kryt na mobile? Poskriabes ho aj ty (s nozom), zabijes ho?

Taki ludia, to su este staromodni hlupaci, co k rozmyslaniu nepouzivaju mozog, ale svaly (castokrat aj sadlo :D ).
jakub343
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jakub343 »

ja som dost vysoky..(190 cm)..cvicim a boxujem cize so stavbou tela pripadne s technikou nemam problem pri bitke..ale nerad sa bijem..a ked sa to da vysvetlit tak to urcite riesim touto cestou..vzdy je to lepsie.. :wink: a takych debilov stretnes este vela za zivot
Napísať odpoveď