W3- Dota
-
Dědek Kostěj
Expert
Btw kamos mi hovoril, ci si to znova nenahodim tak som rozmyslal, ale vraj je problem s novym ggc clientom (ci g-arena clientom, ci jak sa vola). By ma zaujimalo od vas asi najviac, kde hrat (ci fakt stoji za to, si ten xpam hadzat, lebo tam sa dalo v poslednej dobe hravat tak len demento doty a haluz mapy) ..
A co je lepsie na xpame? Privatky z acka ? To byvalo jak public, vacsia sanca bola v medzinarodnom publicu najst normalnych ludi ako v tych super privatkach.Gangy napísal:Tak ked hras public tak co cakas
Clovek by sa divil, ale ani shareovany banlist so snad asi 6k banmi (mozno viac, co ja viem, dlho som to nemal nahodene) nestaci
Hravam na acku uz par rokov a s publicom sa to neda porovnat.Indigo napísal:A co je lepsie na xpame? Privatky z acka ? To byvalo jak public, vacsia sanca bola v medzinarodnom publicu najst normalnych ludi ako v tych super privatkach.
Clovek by sa divil, ale ani shareovany banlist so snad asi 6k banmi (mozno viac, co ja viem, dlho som to nemal nahodene) nestaci
No tak cumim. Posledne tri hry a stala ako tak za to len jedna.Gangy napísal:Hravam na acku uz par rokov a s publicom sa to neda porovnat.
Prva bol leaver po 20ich minutach, potom dalsi a koniec hry.
Druha bola ok parta ludi az mozno na jedneho cloveka. Dostali sme ale v arku samych rangerov, takze trochu na hovno, ale tak aspon dobra parta.
Tretia hra, leaver na nasej strane, aj tak sme to vyhrali bo kopa lam a to sme narozdiel od nepriatelov nemali tanka ...
Vsetko ackove privatky.
-
Donald_
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ehm ak chcete hrat dotu na dost dobrej urovni tak skuste SIG na stranke www.dota.sk staci sa regnut a hry sa hraju na garene a vsetko je v pravidlach cize si ich staci precitat
neni tu vela ludi dost dlho sa caka na hry ale ak nas bude viac bude to good
Kde nájdem nejaké serveri na DoTu na GARENU ? Ako idem to hrať prvý krát a chcem si nájsť zoznam serverov , teda mám ho ale všade mi píše že mám nízky level na to či čo , to si teraz nemôžem zahrat na nejakom serveri s kamarátom čo uź je v tom lepší či ako ?
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 0:18 )
A ešte mám jeden problém , už som si našiel server , a chcem sa pripojiť a píše mi že to chce patch , ale aký ? warcraft 3 aj trozen ... uź mám , aký patch treba stiahnuť ?
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 0:18 )
A ešte mám jeden problém , už som si našiel server , a chcem sa pripojiť a píše mi že to chce patch , ale aký ? warcraft 3 aj trozen ... uź mám , aký patch treba stiahnuť ?
Nightelf.mp3
Oki , už hrám Dotu , všetko OK. až na ... asi vždy po 5-10 minútach mi vypne warcraft a napíše critical error a príčina je že nightwelf.mp3 , čo s tým môže byť ? Dik