Pomoc s holkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Cabi
Novice
Novice

Pomoc s holkou

Príspevok od používateľa Cabi »

Prosim vas pomozte mi s problemom lebo som v koncoch. Paci sa mi jedno dievca z nasej triedy ale bojim sa jej spytat ci so mnou nepojde na stretko lebo sme dobry priatelia a este sa bojim toho ze ma kamosi vysmeju. Prosim napiste mi tipy ako na to aby som zistil ci sa jej pacim a bez toho aby som sa strapnil. Diki moc.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Zenska ti moze povedat, ze si pekny chalan, ale to neznamena, ze sa jej pacis. U nich to je o citoch. A riesil by som to asi tak, ze by som ju zavolal niekedy vecer len tak kamaratsky na pizzu, kolu, atd. a tam to na nu vybalil. A neboj sa toho, ze ta vysmeju. Ignoruj ich, su to tvoje pocity a nie ich. :wink:

addictor: Ja mam rad uprimnost a strucnost, asi to bude tym. :D
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

bojis sa, ze ta kamarati vysmeju? predpokladam, ze nemas este 15 teda.. ver mi, ze ak nabalis holku, tak sa ti nebudu smiat, ale ti budu zavidiet a uznavat ta..;)
a nemusis zistovat, ci sa jej pacis.. ak ste dobri kamarati, zober mobil a napis jej sms, ze co robi, ci sa jej nechce zajst na caj niekm... netreba na to ist zhurta a vybalit to... to vedie z 90% ku sklamaniu...

2 weed: mame rozdielne nazory :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Vies toto som ja riesil tiez par rokov a tiez vzdy ked sa mi nejake dievca pacilo tak som nemal odvahu za nou ist lenze teraz to dievca odchadza a ja uz nemam sancu a uvedomujem si co som zmeskal proste za nou chod a povedz jej to bud chlap nemozes nic stratit jedine riskujes ze povie nie to je vsetko o chalanov ci sa ti budu smiat by som neriesil su asi divny ked im to je smiesne a jej isto zaimponuje ze niesy sracka ze jej to neoznamujes cez pokec/sms btw :tvoj vek tipujem tak 13-14-15?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc s holkou

Príspevok od používateľa AXO »

Cabi napísal:Prosim vas pomozte mi s problemom lebo som v koncoch. Paci sa mi jedno dievca z nasej triedy ale bojim sa jej spytat ci so mnou nepojde na stretko lebo sme dobry priatelia a este sa bojim toho ze ma kamosi vysmeju. Prosim napiste mi tipy ako na to aby som zistil ci sa jej pacim a bez toho aby som sa strapnil. Diki moc.
hmm ak chcem si uistit ze som spravne pochopil: chodis na strednu a chces zobrat spoluziacku(terajsiu) so sebou na stretko zo zakladky ???

ci na stretko ako rande, ci ako ?

ved opytat sa jej mozes, za to nic nedas... ved hadam nie ste male deti ze sa ti bude niekto smiat za to ze sa jej opytas ci s tebou nepojde...

aj keby sa ti vysmiali, tak do tyzdna na to zabudnu neboj
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Pozri, ak to nebudes riesit pred vsetkymi tak sa nemusis bat ze Ta vysmeju alebo co. Ak si hanblivy zavolaj si ju niekde bokom a ak nie je trubka tak z toho senzaciu nebude robit(myslim ak by to nevyslo), takze to ostane len medzi Vami.. :smt064
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To, či sa ti budu smiať, to je total odveci. Nebudu, ak majú aspoň trocha rozumu alebo mentalne dospeli aspoň na uroveň 14 ročneho chalana.
-Ako písal addictor, najlepšie ju bude niekam pozvať po škole/večer/so psom. Nemusi to byť nič velke, kofola, čajovňa či niečo ine..
Ste kamarati, ako si písal, takže problem s tym, že nepojde tam zrejme nebude.
Samozrejme, venuj jej viac pozornosti (čo už zrejme robiš a kamaratom je jasne, že sa ti pači, len ty si nahovaraš, že o tom nevedia). Pristav sa hockedy cez prestavku, poobede pred školou, proste keď je priležitosť.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Cabi: bojis sa jej spytat ci s tebou pojde niekam von lebo ste dobri priatelia? wtf? - prave preto by si mal len kludne prist za nou a "podme na kofolu".. ako kamarati,ved to je normalne.. a po par razoch takto sa uvidi... ak ta hned po prvom raze neposle do horucich pekiel tak ta ma rada minimalne ako kamarata.. a ked uz budes na nej vidiet ze sa jej tvoja spolocnost paci, ze ju bavis, ze sa usmieva a proste ze je s tebou rada, vtedy mozes zacat uvazovat nad niecim dalsim a myslim,ze ona to aj bude ocakavat...

a co sa kamosov tyka... na tych sa kvalitne vyser... ak sa ti budu smiat tak im povedz iba ze chces vidiet ich na svojom mieste... ze ci by nabrali tolko odvahy...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To stretko, to myslíš ako rande? Lebo pokiaľ ste dobrí kamoši a ide o nejaké stretko, tak určite pôjde. Ak očakávaš od vášho vzťahu viac, tak jej to nenápadne naznač a sleduj, ako zareaguje. Alebo jej to priamo povedz a budeš vedieť, na čom si. :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

addictor napísal:bojis sa, ze ta kamarati vysmeju? predpokladam, ze nemas este 15 teda.. ver mi, ze ak nabalis holku, tak sa ti nebudu smiat, ale ti budu zavidiet a uznavat ta..;)
moje slova

urcite ta nevysmeju a ak si este zbalis neaku peknu holku ktora sa paci vecsine tak praveze ti budu zavidiet, hlavne sa nicoho neboj a chod naostro ako weed hovoril
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

asi na to musis prist sam ci ma o teba zaujem predsa,to by si mohol vycitit:)aj ked...no ked ste dobri kamosi tak nieje problem,pozvi ju von normalne,budete spolu a spytas sa jej:nesla by si so mnou zajtra von? len jej to nepis smskou,na druhy den ked pojdete do skoly to bude horsie...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja som mala tento istý problém,ale som bola na tom lepšie v tom, že som vedela o tom, že má ma rád.my sme to radšej nerozvýjali ďalej.zostali sme radšej kamaráti a teraz je to môj najlepší kamarát.(neľutujem)tým chcem povedať, či ti stojí za to pokaziť si dobré kamarátstvo a keď sa rozhodneš pokračovať ďalej tak to urob asi pomaly.pozvy ju niekam na prechádzku prípadne niekam si sadnúť.alebo len tak sa jej spýtaj na rovinu, či nechce ísť s tebou na to stretko a tam sa jej priznaj, ale aby si ju nejak nevylakal. keď to s ňou myslíš vážne tak ti môžu byť všetci ukradnutý.keď sa ti niekto kvôli tomu bude smiať, tak veď že on je skôr do plaču.
mi-chau
Darca
Darca

Re: Pomoc s holkou

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cabi napísal:... a este sa bojim toho ze ma kamosi vysmeju. ...
zas nechala mama zapnuty pocitac bez dozoru, vsak?
draco
Light Star
Light Star

mozno pomoze

Príspevok od používateľa draco »

no ja by som siel na to takto, kedze ste spoluziaci tak ked pojdete domov zo skoly, tak ju pozvi na zmrzlinu alebo nanuk, vsak je strasne teplo, urcite si da, trosku sa porozpravajte a tak... ale kedze sa toho trosku bojis tak hned to na nu nevybaluj, nabuduce zasa nejake to nenapadne pozvanie dakde a isto zistis aj sam ci ma zaujem o teba, a ak si si stale neni isty tak popros nejaku naj spoluziacku tvoju nech nenapadne zisti co si tvoja vysnivana o tebe mysli a na com si
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

addictor napísal:bojis sa, ze ta kamarati vysmeju? predpokladam, ze nemas este 15 teda.. ver mi, ze ak nabalis holku, tak sa ti nebudu smiat, ale ti budu zavidiet a uznavat ta..;)
a nemusis zistovat, ci sa jej pacis.. ak ste dobri kamarati, zober mobil a napis jej sms, ze co robi, ci sa jej nechce zajst na caj niekm... netreba na to ist zhurta a vybalit to... to vedie z 90% ku sklamaniu...

2 weed: mame rozdielne nazory :D
súhlasím... mimochodom ak je tá holka Tvojej vekovej kategórie... tak bude riadne v prdeli z toho, že ju nejaký chalan zavolal vonku... bude hanblivá a to môžeš využiť v Tvoj prospech. Predstav si, že Tvoja nervozita je v skutočnosti jej nervozita a ver tomu, že každý ťah, ktorý urobíš sebavedome a keď sa nebudeš pýtať, ale konať... že z toho všetkého bude úplne v... háji

Mimochodom... viem, že som ten pravý, čo to má hovoriť... :lol: ale na to, aby si nabral istotu, musíš konať odvahu.. odvaha nepríde.. konaj aj keď cítiš strach, ale konaj akoby tam nebol.. jednoducho on sa stratí jedine vtedy, keď budeš konať dostatočne odvážne činy. Jeden bod odvahy = pripočítanie jedného bodu k istote. Čím viac bodov nachytáš, tým viac "karmy" budeš mať... začni už teraz! :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

hlavne bud snou o samote.....coho sa bojis??chod zanou a ked budete sami(ptm sa nemusis bat strapnennia pred kamosmi)tak sa jej spytaj:ahoj prosim ta smiem ta pozvat na"veceru"??(alebo na nieco ine)....ed ta odmietne v dobrom povedz:nevadiii aj tak dakujem a ako sa mas??(treba nadviazat rychlo kamaratsky rozhovor :-) )no a ked ta odmietne skaredym sposobom tak nahod zhrozeny pohlad a povedz v poriadku a odid....takto by som ja riesil tuto situaciu :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

v prvom rade si uvedom že to je tvoja vec a čo ti povedia kamaráti ti môže byť u riti..nerobíš to preto aby si dobre vyzeral v okolí ale robíš to pre seba.. ak je dôvodom prvá možnosť držím palce ak ni tak aj ta držím palce :).. potom uvažuj nad spôsobom ako na to..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Boh moj milostivy, to po prve :D, Po druhe ty sa mozes vy*rat na takych "kamaratov". neviem konkretne v akom ste vztahu, neviem po kolko mate rokov ale ak ti ide iba o to aby to nikdo nevedel tak sa jej to spytaj mimo skoly, ked pojdete domov alebo tak. Ja viem tie triedne kolektivy su svina.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

a inak ma napadlo....co su to za kamarati ked uvazujes nadtim ze sa ti budu smiat........to nie je kamarat :?...........OT:PRISPEVOK CISLO 400 :smt009
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

co by nebol kamarat..len je este decko :roll:
Napísať odpoveď