caffte.....pls. poradte mi daku pamätovu kartu (konkretne M2) na Sony Ericsson...welkost - 4GB...
co poviete napriklad na tutoo? http://www.obchodny-dom.sk/sandisk-memo ... 30-/52151/
cakam na vase rady a nazory
dikyy
co tam chces poradit ked vpodstate mas iba lacnejsie - sandisk a drahsie - sony a mozes kupit bez alebo s adapterom... aj ked bez adaptera som uz dlho nevidel...
ja by som sa na tvojom mieste akurat poobezeral este po par e-shopoch kvoli cenam a cenam za odoslanie...
No ja si idem prave kupit sluchadla z jedneho shopu, kde maju perfektne ceny na niektore veci. Najma na pamatovky a sluchadla. Sandisky su lepsie ako Sony aspon podla mna. Tu mas skvelu cenu a este dopravu zadara
gagarinjuri napísal:No ja si idem prave kupit sluchadla z jedneho shopu, kde maju perfektne ceny na niektore veci. Najma na pamatovky a sluchadla. Sandisky su lepsie ako Sony aspon podla mna. Tu mas skvelu cenu a este dopravu zadara
Presne tu som kupoval aj ja, este okrem nej aj 8GB M2 a sluchadla na SE. Dobry shop, vsetko prislo do dna a doprava je fakt zdarma Bielenie zubovBrita MaxtraBrita patrony
DjBass napísal:sandisk ?...ved to je asi najvacsi vyrobca kariet
kvalita je super do sony ericssonov uz v obchode davaju sandisk ako zakladnu kartu a nie sony
tak toto je najvasia somarina aksi kupis mobil original z neakeho e-shopu tak tam mas urcite kartu SONY (ak je mobil SE)
Filipito napísal:tak toto je najvasia somarina aksi kupis mobil original z neakeho e-shopu tak tam mas urcite kartu SONY (ak je mobil SE)
no neviem... kazdy kamos co kupil mobil v orangei ma sandisk... co kupili v TESCU maju sandisk tak ...a z e-shopu by som taketo veci radsej nekupoval...inak sony a sandisk su 2 naj vyrobcovia kariet tak co to tu riesis ona sa pytala ci je kvalita sandisk dobra.. a kvalita sandisku je dobra.. tak naco tu pises ze davaju sony... sony uz davat prestali a davaju sandisky ja mam doma 6 sony ericssonov a vsade bol sandisk (2 som kupoval v sony ericsson predajni)
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2008, 16:45 )
pozri sa na toto
DjBass napísal:no neviem... kazdy kamos co kupil mobil v orangei ma sandisk... co kupili v TESCU maju sandisk tak ...a z e-shopu by som taketo veci radsej nekupoval...inak sony a sandisk su 2 naj vyrobcovia kariet tak co to tu riesis ona sa pytala ci je kvalita sandisk dobra.. a kvalita sandisku je dobra.. tak naco tu pises ze davaju sony... sony uz davat prestali a davaju sandisky ja mam doma 6 sony ericssonov a vsade bol sandisk (2 som kupoval v sony ericsson predajni)
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2008, 16:45 )
pozri sa na toto