podla najnovsich vyvojov vo svete ak by si siel do zo severu na juh do HKG a potom by si siel presne cez SECHUAN kde to maju mega posrate zemetrasenim tak cakaj problemy, plus zhorsene problemy s prechodom do Tibetu, nehladiac na prichadzajucu olympiadu a s nou spojeny hustle...
co myslis?
Transsibírska magistrála - Peking - Tibet - India - DOPLNENÉ
myslim, ze hlavny tah z ruska na peknig - odbocka z transsibu bude pre cinanov prioritou.dair napísal:podla najnovsich vyvojov vo svete ak by si siel do zo severu na juh do HKG a potom by si siel presne cez SECHUAN kde to maju mega posrate zemetrasenim tak cakaj problemy, plus zhorsene problemy s prechodom do Tibetu, nehladiac na prichadzajucu olympiadu a s nou spojeny hustle...
co myslis?
myslim si ze sa ho budu snazit v co najrychlejsej dobe sprejazdnit.
a aj keby, cesta ktoru navrhujem sa neda realizovat sposobom: wau to je super idem. treba na to pripravu min. pol roka
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
my planujeme ist, 3-4 ludia. februar-marec 09.
Ale jednoznacne do Vladivostoku, cize ju prejst celu....
Do Pekingu ma nelaka ta odbocka.... to by som si nemohol povedat potom ze som ju presiel celu
najvacsi strach mam z toho ze na dakej stanici kde bude statie zopar hodin, nestihneme nastupit. to by bolo riadne v *****
az mi prebieha mraz po chrbte
Ale jednoznacne do Vladivostoku, cize ju prejst celu....
Do Pekingu ma nelaka ta odbocka.... to by som si nemohol povedat potom ze som ju presiel celu
najvacsi strach mam z toho ze na dakej stanici kde bude statie zopar hodin, nestihneme nastupit. to by bolo riadne v *****
az mi prebieha mraz po chrbte