pozvanka na TorrentLeech.org
pozvánka
Ahoj. Nebyla by ještě jedna pozvánka na TL? Moc Moc prosím [email protected]
re
Ak by bola pozvanka na TL by som poprosil tiez [email protected] dik vopred
-
SolidSnake
Novice

PLS ludia ak by mal niekto pozvanku na TL, bol by som vdacny... na oplatku mozem ponuknut pozvanku na lamky.net alebo vymenim za konto na scenehd.org
Ak by sa nasiel niekto tak [email protected]
(rychlost je len orientacna, linka dava realne aj 100mbps)
-
cislo5
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
v prvom rade zdravim vsetkych na fore uz som tu nebol asi dost dlho ale co uz
pre informaciu pozvanky na TL su uz aktivne ale nastali zmeny a to bezpecnostne kradnutie torrentov uz je zaplatane takze sa to uz neda uz sa musi pekne uploadovat (predtym to bolo dost huste cca 50Gdownload a 300M upload )
Inak keby sa nasla nejaka pozvanka aj ja by som uvital moj down/upload limit je 3,6mbprs
alebo skuste poradit kde najdem nieco podobne ako leech zatial som bol s tymto velmi spokojny
a a by ste rozumeli preco potrebujem pozvanku novu lebo som bol blby a som ju pozicial kamaratovi a ten mi nasosal a uz sa to nedalo zvratit
mail [email protected]
pre informaciu pozvanky na TL su uz aktivne ale nastali zmeny a to bezpecnostne kradnutie torrentov uz je zaplatane takze sa to uz neda uz sa musi pekne uploadovat (predtym to bolo dost huste cca 50Gdownload a 300M upload )
Inak keby sa nasla nejaka pozvanka aj ja by som uvital moj down/upload limit je 3,6mbprs
alebo skuste poradit kde najdem nieco podobne ako leech zatial som bol s tymto velmi spokojny
a a by ste rozumeli preco potrebujem pozvanku novu lebo som bol blby a som ju pozicial kamaratovi a ten mi nasosal a uz sa to nedalo zvratit
mail [email protected]
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ahoj,ak by niekto mal pozvanku mohol by mi ju poslat...mozem ponuknut nepouzivany login na torrent-damage.net ...vopred dakujem
mail : [email protected]
mail : [email protected]
ak ma niekto pozvanku na TL mozme vymenit za revolutiontt a ine piste na mail [email protected]
Poprosil by som o pozvánku na TL slubujem budem uploadovať prosím [email protected]
Poprosil by som jednu na [email protected]
poprosil by som 2 pozvánky na torrentleech.
1. poslať na ---> [email protected]
a 2. poslať na ---> [email protected]
Ďakujem.
1. poslať na ---> [email protected]
a 2. poslať na ---> [email protected]
Ďakujem.
-
DjBass
Darca
ked ma niekto prebytok tych pozvanok tak aj mne by sa jedna zisla net mam down: 10MB up: 2MB mail [email protected]