Logitech VX Revolution vs VX Nano

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

takze?

VX Revolution
8
57%
VX Nano
6
43%

Celkom hlasov: 14

Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Logitech VX Revolution vs VX Nano

Príspevok od používateľa Maki »

cafte... chcem si ku buducemu notasu kupit bezdratovu mysku a uvazujem medzi tymito dvoma, no neviem sa rozhodnut ze ktoru...

velkostou su podobne,obe maju 800dpi,co mne bohate staci, rozdiely su akurat

revolution - jedna AA baterka,8 tlacidiel,pre mna krajsi tvar,nizsia cena
nano - 2 AAA baterky, 6 tlacidiel,vyssia cena,pekny miniaturny usb prijimac

takze sa chcem opytat ze ak ma s nimi niekto skusenosti ze ktoru by odporucil, pripadne vase nazory
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja by som bral revolution - hlavne kvoli tomu, ze tam je iba jedna baterka a preto by mala byt mys lahsia. A zaroven je asi aj vacsia (to usudzujem z toho, ze druha ma v nazve nano). Ale to je len moj nazor, pretoze uz dlhe roky pouzivam mys intellimouse explorer 4, ktora je velka a lahka a to mi maximalne vyhovuje :)
Maki
Darca
Darca

revolution ma jednu velku baterku, nano 2 male a nano je preto ze ma miniaturny usb prijimac....

IE4 suxx :D:D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

toto je zapeklita otazka.. zalezi od priorit. Mas to 50/50 - bud lepsia ergonomia mysky, alebo vysielac. Baterky neriesim. Ale osobne by som sa priklonil k Nano - maly prijimac, ktory nemusis vytahovat pri prepravovani notebooku je rozhodne lepsia volba, ako ergonomia u tak malej mysi, ze ten rozdiel az tolko nepocitis (u malej mysi spravit dostatocne dobru ergonomiu - by si musel mat strasne malu ruku). Navyse Logitech by si aj tak nedovolil uvolnit neergonomicku mys v tejto triede - takze sa ani nebavme o ergonomii, skorej o tvaroch.

Ja som teda za VX Nano. (aj ked nebolo by odveci zvazit moznost Microsoft Notebook Laser Mouse 5000 Bluetooth, kde v pripade ze notebook BT ma, nepotrebujes ziaden vysielac. Jedine co MS nema, je ultranavykovy MicroGear)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Aha, vlastne ano, nevsimol som si, ze pri obycajnej je AA. No tak ale ak chces notebook prenasat, tak zober radsej nano, lebo potom niekde rozlozis notebook, tak budes mat problem :) Myslim na ten klasicky prijimac na kabli, ktory treba polozit na stol.
Maki
Darca
Darca

revolution ma prijimac velky asi ako usb klucik, co tiez nieje az taka hroza... ale co mi prekaza pri nano je ze nema 2 postranne tlacidla na ktore som zvyknuty, ale ma ich tak blbo hore... ale ten prijimac je proste chutny - len kvoli nemu vobec o tej myske rozmyslam... najlepsie by bolo keby bola revolution verzia 2 co by vyzerala rovnako a mala prijimac od nano....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ked to ma prijimac velky ako usb kluc tak podla mna uz sa nie je o com bavit :) Ber ju!
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

prijimac velky ako usb klucik ma tu nevyhodu, ze pred prepravou ho treba vytiahnut niekam odlozit, pripadne zabudnut doma, ci v notebooku a urvat ho pri schovavani do tasky :D Tie tlacidla nech ta neseru.. pri VX Nano su riesene tiez dobre, akurat ich nemackas palcom ale ukazovakom - ich dostupnost je dobra (je to mala mys, takze nehrozi aby nieco bolo daleko od prsta)

//to maju snad vsetky NB mysky - moznost zalozit prijimac do nej, ide len o ten komfort ze ci to fakt musis.. osobne by som dokonca nesiel ani do jednej z nich, ale radsej nieco na bluetooth :) tam ma nejaky prijimac netrapi absolutne
Maki
Darca
Darca

pri revolution mozes prijimac zasunut do mysky, takze zabudnutie nehrozi imho...

ale ked tak nad tym rozmyslam asi vezmem revolution... sa mi viac pozdava
Gothar
Moderátor
Moderátor

KoCi napísal:prijimac velky ako usb klucik ma tu nevyhodu, ze pred prepravou ho treba vytiahnut niekam odlozit, pripadne zabudnut doma, ci v notebooku a urvat ho pri schovavani do tasky :D Tie tlacidla nech ta neseru.. pri VX Nano su riesene tiez dobre, akurat ich nemackas palcom ale ukazovakom - ich dostupnost je dobra (je to mala mys, takze nehrozi aby nieco bolo daleko od prsta)
To nemas uplne pravdu, pretoze ten prijimac sa da vlozit do mysky, takze zabudnutie doma nehrozi. Jedinym problemom moze byt zabudnutie v usbcku pred odlozenim notebooku, ale to sa podla mna nemoze stat :)
Filipito: si ty uz normalny? Ved na mysku sa nepozeras, s myskou pracujes...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som hlasoval za nano len kvoli tomu ako vyzera... je podla mna o dost krajsie ako revolution
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

A bluetooth mys nie je dobra? Ja mam BT mouse a aspon nemusim nikdy nic zapajat. Negamblim, tak nepoznam rozdiel.
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

ja by som bral urcite revolution jedna baterka a podla mna krajsi design
Napísať odpoveď